Citiraj taca70 prvotno napisa
Aurora, vidim na Potpomognuta u Sloveniji da si nam trudnica i ne mogu ti opisati kako se radujem. Mozda onaj odlazak u Sabor donosi srecu, nakon thaie28 sada i ti. Neka te sreca i dalje prati.
taca70, ako je suditi prema statistici onih koje su se do sada na bilo koji nacin ukljucile u borbu protiv novog Zakona i uskoro nakon toga ostale trudne onda je tvoja trudnoca samo pitanje trenutka! Tvoje prisustvo na gotovo svim takvim dogadjajima i napor kojeg ti i TM ulazete moraju biti nagradjeni. S nestrpljenjem cekam da nam i ti javis sretnu vijest!

A sto se thaie28 ne mogu vjerovati da sam pustila ubijediti sebe kako mora da sam pogresno upamtila njen forumski nick vidjevsi joj u potpisu da je trudna.

Cak sam isla racunati kada smo to bili u Saboru i koliko je trudna te dosla do zakljucka da je thaia28 u ono vrijeme vec morala biti trudna, a nije mi bilo logicno da nam to onom prilikom nije rekla. :? I tako sam ja zakljucila da to nije ista osoba.

Ajme, ajme pa kako sam mogla! :shock:

thaia28 oprosti na tom mom glupom zakljucku i primi moje zakasnjele ali od srca iskrene cestitke!