Stranica 6 od 13 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 621

Tema: POTPOMOGNUTA U AUSTRIJI

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo da se pohvalim dosla jucer danas iz Beca,prezadovoljna sa svime,uglavno od sljedeceg mj. sam pikalica.I nadam se da ce sve proteci kako i treba. Jedan dio cemo odraditi u Becu drugi u Bratislavi zbog zbog PGD metode na zametku,jer u Becu nije dozvoljen. Krajem drugog mj.pocinjem sa pikanjem,pocetkom 3 imam transfer i nadam se da ce ce sve ici prema planu.sad samo jos neke nalaze trebam povaditi.Prezadovoljna sa svime,sutra cu vidjeti za stan,da rezerviram.Uglavnom sve me odusevilo.
    Ivice K sretna sam zbog tebe i cuvaj svoje mrvice i jedva cekam da nam javis da si trudna!! Sretno svima!!!

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga amaria 23, drago mi je da je Adebar ostavio dobar dojam na tebe i da si zadovoljna i nadam se da će postupak proći u savršenom redu

Ivica_k, svakodnevno si nam u mislima i vibramo za tvoje twinsiće (i suprug i ja )

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja se ispricavam sto nisam spomenula u zadnjem postu,prije jesam,mozda ste zaboravile,ja nisam u klinici Adebar,nego u kinderwunchzentrum Golden kreuz..To su dvije klinike pod jednim imenom,jedna je u Becu druga u Bratislavi,tako da jedan dio idem uBec a drugi idem u Bratislavu zbog PGD.

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Amaria 23, u svakom slučaju, želim ti puno sreće u postupku!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

0,00 kaže nalaz!
    slijedi nastavak u beču - FET

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jako mi je žao, ivica_k! Nadajmo se da će smrzlići biti dobitni. Drži se!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ivica_k, žao mi je....Znaš da ćeš jednom uspjeti....sigurna sam da će to biti brzo...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ivica_k, jako mi je žao što niste uspjeli, vjerujem da će vam FET biti dobitni!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno ICSI u Belgiji

Drage moje cure,. ja sam prvi put na ovom forumu, tj. prvi put na bilo kakvom forumu ovog tipa. Buduci da trenutno ne zivim u HR vec u Belgiji, krenuli smo na postupak 'in vritro' ovdje. Meni socijalno ovdje placa dio postupka, a buduci da smo prvi put jos neznam koliko cemo mi platiti...
    Pisem ponukana pricom od Simby...
    Mislim draga Simby da to sve nije tako strasno, nije moguce predvidjeti u potpunosti sta ce se desiti kod pojedinacne osobe... i iako imas vise folikula, tj. vise jajasaca, to ne znaci da ce se vecina njih razviti u dobre embrije...
    Nisu svi doktori jednaki, i nije ni njima svaki dan jednak... Ja nisam bas fan doktora i ne branim ih, ali, svi smo mi ljudi...
    Stvar je u tome sto sve mi strasno jako zelimo bebice, i sve sto se desava gledamo kroz veliko povecalo...
    Mislim i ja sam sama takva, i da mi nije smirenijeg supruga, mislim da bi zvala svoju doktoricu 3puta na dan

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mene su prvi put ovdje hiperstimulirali (imala sam oko 20tak velikih folikula), i to vec nakon 6tog dana stimulacije (procedura je ovdje malo drugacija). Naime, stimulacija pocinje 3ceg dana ciklusa i traje oko 10tak dana, Menopurom...No, moja doktorica je od straha da mi se nesto gore ne dogodi (nalazi su mi bili stvarno losi) prekinula ciklus Onda sam morala naravno pauzirati 2 mjeseca.
    U ovoj drugoj stimulaciji dali su mi tek 1/3 doze Menopura,. i naravno, pod-stimulirali su me, tako da smo imali tek 3velike folikule i od toga 1 jajnu stanicu ;( Srecom, bio je i jedan embrio koji su mi reimplantirali i sad cekam na nalaze krvi krajem tjedna.
    Bilo je jos folikula, ali j.stanice nisu bile u popunosti zrele, i znaci ne bi rezultirale dobrim embrijom! Ovdje uzimaju u obzir samo folikule koje su vece od 20tak mm.
    Ja sam bila totalno razocarana, jer smo racunali na barem 5-6 j.stanica, i plakala sam 2dana...no to ne pomaze
    Na kraju sam zakljucila ono sto je dr. rekao tebi Simby, samo je jedan dovoljan... A na nama je da se nadamo...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje, ne spadam vise ovdje (jer nisam u ovom postupku bila u Austriji) ali vam moram javiti da je moja beta jučer 189!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

...Mislim draga Simby da to sve nije tako strasno, nije moguce predvidjeti u potpunosti sta ce se desiti kod pojedinacne osobe... i iako imas vise folikula, tj. vise jajasaca, to ne znaci da ce se vecina njih razviti u dobre embrije...

Draga suncica5, razumijem tvoj stav, no ipak se samo djelomično slažem s tobom. Stvari se ne mogu predvidjeti (iako je kod nas koje smo imale više postupaka i to moguće u jednoj mjeri ovisno o prijašnjim reakcijama), no kada se one počnu događati, u postupku je još uvijek, ovisno o razvoju situacije, moguće reagirati ovako ili onako.....

....Nisu svi doktori jednaki, i nije ni njima svaki dan jednak... Ja nisam bas fan doktora i ne branim ih, ali, svi smo mi ljudi...

ovo potpisujem, no mislim da po broju njihovih "boljih" ili "lošijih" dana na kraju krajeva i sami dijelimo doktore u neke kategorije....

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Draga suncica5, mislim da sve to na kraju kada se ostvari cilj (a to se prije ili poslije ipak dogodi - iako nam se ponekad čini da nikada neće) treba spremiti u neku ladicu uspomena...i razocaranje i ljutnju i suze i strah... i da treba služiti samo kao dokaz da se na kraju sve to isplatilo!
    Želim ti da ti nalaz krvi donese veselje!!!!!!!!!! (i da sve drugo zaboraviš!)

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga Simby, od srca ti čestitam na visokoj beti!!!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga Simby, čestitatam ti na lijepoj trudničkoj beti, veliki pozdrav tvojem suprugu od mene i supruga!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Simby, čestitam na lijepoj beti!!!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jelenkić, marians i loks hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Simby, navratila sam tu samo da dođem u čestitare čestitam, a cure na Odbrojavanju još jače skakuću za tebe

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj amaria 23 prvotno napisa Vidi poruku
    Htijela bih svim zazeljeti sve najbolje u ovoj godini malo za zakasnjenjem ali eto...Sretno svim curama koje krecu u postupak...Htijela sam pitati dali mi mozete poslati na pp,gdje ste bile dok ste bile u Becu ,pansion ,hotel,apartman? Ako bi mogla dobiti informaciju!!! Hvala unaprijed.Ja 25.1 idem na svoj prvi dogovor za IVF!! Pusa i sretno...A i cestitam buducim mama koje su uspjele dobiti svoje bebe u Becu!!
    Draga Amarija,
    nova sam na Forumu uopste, vidim tu da ides na PGD . I mi moramo na PGD da idemo , jer to nam je jedina opcija da izbjegnemo Mutacije . Pokusala sam ti se javiti pp, ali jos nisam dobila odgovor od tebe. Molim te da ako imas bilo koju info. u vezi tog dobro bi nam doslo.
    Hvala ti puno, lp

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drage moje cure! Pomolite se za moju bebicu, opet smo u bolnici, ovaj put u Zagrebu, bebina posteljica se ljušti jer se maternica bori izbaciti gestacijsku koja je prazna, ja jako krvarim, na infuziji sam danonocno, apaurini i spazmeksi i injekcije progesterona, ali doktori vele da je sve u Božjim rukama. Sutra nam je 13.tjedan. Bila sam na redovnom uzv prošli četvrtak i sve je bilo u savršenom redu, prvi puta sam se usudila iskreno poveseliti svojoj bebici i nakon 2 dana sve je krenulo nizbrdo.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ajme jelenkić... evo puno puno se molim za tebe i bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dragi Jelenkić... evo i ja se pridružujem molitvama. Mislim na vas

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

jelenkić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jelenkić,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bebicu i da sve završi dobro!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo me,joj sva sam se najezilaaaa

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

draga Jelena drzi se i sve ce biti u redu.....

pozdrav i svako dobro

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga jelenkić za tebe i bebu~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve dobro prođe

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jelenkić puno puno mislim na tebe i bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

draga Jelenkic, drzite se ti i bebica i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih zila da sve bude ok

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dragi Jelenkić pridružujem se molitvama, nadam se da će sve biti u redu

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Draga Jelankić i TM...

držite nam se, a posebno ta mala bebica,... da ostane u tvojoj buši dok ne bude dovoljno velika i jaka da zaori cijela bolnica od njenog plača...

Šaljemo puno trudničkih vibrica...ostanite i budite nam dobro....

Mislimo na Vas...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jelenkić, molimo se za tebe i tvoju bebicu!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

draga jelenkić,
    pridružujem se molitvama i nek se sve završi sretnoooo...od srca želim tebi, tvojoj bebi i tvom dragom!

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala vam od srca na lijepim željama, jučer je bilo jako kritično ali me dr Podobnik još jednom, mogla bih reći, spasio. Imala sam jake kontrakcije i grčeve maternice, maternica želi pobaciti praznu gestacijsku i vuće okolno tkivo sa sobom, u zadnji čas su uspjeli to spriječiti. Molim vas da i dalje budete uz mene i mojeg malog borca, a ja ću moliti za vaše bebice da ih što prije čuvate u svojim naručjima!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ajme, sva sam se naježila kad sam pročitala
    želim ti svu sreću ovog svijeta i da se mali borac izbori za svoje mjesto pod tvojim srcem.
    Šaljem tisuće ~~~~~~~~~~~ za Vas dvoje i da ovo crno razdoblje što prije završi i da počnete uživati u Vašoj trudnoći.
    Drži se draga...mi smo svi uz Tebe/ Vas

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jelenkić~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i bebu borca! držite se

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga Jelenkić i TM,
    držite se i budite jaki za svog malog borca. U našim ste mislima, molimo se da sve to što prije bude iza Vas

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Joj draga moja...

Svaki dan mislimo na Vas....držite nam se...

šaljemo vam puno poljubaca i vibrica da nam budete dobro....

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

držite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jelenikić,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~javi nam dobre vijesti! mislim na vas

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Još sam u bolnici, danas mi uvode još jedan antibiotik zbog blighted ovuma jer mi crp raste, ali će mi smanjiti koktel infuziju od koje povraćam po cijele dane. Bebica raste, izgleda da je curica!

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

jelenkic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Joj draga držite nam se ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo malo vibrica da sve bude i prođe dobro....

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bub oprosti molin te,uopce se ne spajam ovdje,ja sam ti inace na mama i bebama, stvarno mi je zao sto ti nisam prije pisala,nadam se da nije kasno....Neznam dali imas facebook,pa se mozemo dopisivati,jer ovako neznam sto te to tocno zanima u vezi PGD.Ja cu se sad cesce prikopcati kad znam da trebas moju pomoc,a ti reci ako ne dati cu ti mail,pa cu ti reci sto god te zanima.Za pocetak mogu ti samo reci osnovno! Npr. za razliku od tvoje situacije problem je kod mene.Imam 7% losih tih stanica,muz je sve ok.Nama na neki nacin i nije mozda ni potrebno ali ne zelim riskirati,stvar je u tome sto sam ja doznala preko kariotipa da s menom i mojim stanica nije sve ok,a to vadis krv,i sad je dr. rekla da ne znaci da je bas pitanje jajnih stanica moze biti da su lose bilo koje stanice (tih 7%) u tijelu,to je jako mali postotak.Stvar je tu tome sto je ona u Austriji zabranjena.I morati ces poci do Bratislave to je ja mislin najblize,drugdje je sve zabreanjeno.Slovenija .Hrv.Austrija sad neznam ceska i te tamo drzave jos.Uglavno ovaj problem kod mene,ako bi doslo znaci do problema kod bebe bio bi kod djecaka,tako da ce vjerovatno ostaviti curice.Uglavnom kad budes isla na PGD znati ces spol djeteta i prije nego stave mrvice u tebe.Samo ako je problem kod te i muza ,onda neznam,jer stvarno neznam koliki je problem kod vas.uglavnom u Bratislavi kosta 1700 eura.Tako da znas.Hm? Sto bi ti jos mogla reci? Kod djevojcica npr. u mom slucaju se ne vide nikakve derfomacije,valjda su djecaci vise osjetljivi na to.Jedino kod cura ,uglavnom biti ce manekenka,jer su inace malo vise nego vrsnjaci i prije mogu uci u menopauzu.a inace drugo stvarno nista,a to i nije neki problem.zar ne.Uglavnom oni pregledati zametak,dok je jo 3 stanicni uzmu jednu stanicu i pregledaju je.nije ni to 100 posto sigurno ali opet si puno sigurnija nego da ne radis. ONi obradjuju zametak na 21.kromoson,to ti je poremecaj kromosoma,znaci Downow sindrom.i mislim na 18 a to neznam koji bi bolest proizlisa iz toga.Molim te oprosti nisam dugo bila tu.Ako zelis pridruzi se na forum mame i bebe,tamo sam stalno i tamo je moj cijeli postupak,pa se mozemo cesce cuti, nekako mi je puno ljepsi i pregledniji od ovog tu...Stoga molim te javi se,i oprosti sto prije nisam pisala tako mi je zao...Pusa

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kako da posljem PP,ne mogu se nikako snaci!! AKO itko moze kopy pasteati ovaj moj zadnji post i poslati BUB II. molim vas jer ja stavrno ne mogu...vise neznam gdje da procackam...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

postovana amaria 23 imas pp. pozdrav bubII koja nije u mogucnosti da ti posalje pp na ovaj forum ,pa te stoga molim da joj se javis.
    njena e-mail adresa je u pp.

pozdrav

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala lijepa,evo ja sam joj poslala mail,pa sad ako joj treba jos sto neka se javi.Lijep pozdrav i pusa svima.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

draga amaria 23, nakon što klikneš na link Privatne poruke gore u rozoj traci, pojavit će ti se s lijeve strane nekoliko boxova. Jedan od njih je Moje poruke, a u tom su boxu onda linkovi na Inbox, Poslano itd. i onda 5. link je Pošalji novu poruku. Upišeš nečiji nick i dalje ćeš se sigurno snaći

Cure, molila bih vas da koja osjeća da pripada na ovu listu , da se upiše.

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Zna li netko što je sa našom Jelenkić ?

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Slavonka draga, puštene smo doma na strogo mirovanje, pa mi crijeva ošla k vragu od silnih lijekova tako da već par dana sjedim na školjki, gubim kile umjesto da se debljam i tak. U utorak idemo na kontrolu i iskreno se nadam da će dr reći da se situacija stabilizirala i da mogu početi uživati u svojoj trudnoći, izaći van na zrak, prošetati...Sad su nam 4 mjeseca Svaki dan je nova borba, ali nedamo se mi! Hvala vam svima na molitvama, bile su čudesne i djelotvorne!
    A jel riječanka rodila???

Stranica 6 od 13 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •