Citiraj DinciP prvotno napisa
Pa i nisam relativno brzo skužila jer sam već 5 dana na Gonalima ( 15 komada ukupno ). Folikuli su već na 8-9 mm, a danas mi je 1.dc. I šta sad... Da ne pričam da sam već na poslu dogovorila za slijedeći tjedan godišnji, da sam rezervirala apartman itd. I sad bi se navodno to pomaklo za tjedan dana... Pa nije to samo tako dragi moj doture..

Sad očekujem od doktora prijedlog kako ćemo ovo riješiti ( financijski naravno ). Ne želim ići u postupak, potrošiti cca. 4000 € i ako beta bude negativna razmišljati da je to jer je postupak pogrešan od početka. Pa pojela bi samu sebe od samokrivnje... I kao da je to malo para.

Tko je spomenuo da se doktor razvodi..očito se privatni život odrazio na posao.
DinciP, mislim da ćeš se to uspjeti dogovoriti, moj savjet ti je samouvjereno zatražit svoje pravo. Sjećam se slučaja jedne forumašice iz Srbije koju su zezli u Ljubljani jer joj nisu radili ICSI iako je bila slučaj za ICSI po papirima i imali su loše rezultate oplodnje i dobila je pravo na novi postupak besplatno (lijekove je snosila sama) i jedne u Mariboru koja je zbog dijagnoze spermiograma trebala odmah na oplodnju, imala je od dosta stanica ništa za transferirati i njoj su isto ponudili da uđe brzo u postupak. Nama se dogodilo za pohranu matičnih stanica kćerke da su nam ih stavili u krivi medij i sad nam stanice (pitanje jesu li uopće upotrebjlive) čuvaju u mediju za koštanu srž besplatno. To se može, ovdje je riječ o čistoj liječničkoj pogrešci, koja se može dogododiti, ali se mora i iskompenzirati ako su fer u klinici. Sretno u dogovoru kompenzacije, ali i u postupku, nemoj odmah gubit svu nadu, koji put sve bude krivo, a do rezultata ipak dođe, i vice versa.