Citiraj jelenkić prvotno napisa
Marians, drago mi je da ti se suprugu popravio spermiogram. Mojem na žalost nije ni od koje kure vitamina, minerala ili čajeva.

Napravila sam novi nalaz TSH, sada je 1,4 i doktor mi je poslao protokol. S obzirom da mi je danas 3 dc (dobila sam m ranije, na 22 dc što je doktor objasnio da se nekada odgađa kada se normalizira funkcija tireoidne žlijezde) sa Primosistonom počinjem 30.10. do 08.11. Tada bih nakon 2-5 dana trebala prokrvariti te 13.11. početi uzimati Aprednislon, pola tablete u jutro i jednu cijelu na večer, sve do dana prije punkcije. 13.11. također početi sa 175 Gonal F do 17.11.kada napraviti prvi ultrazvuk. Tada ću dobiti nastavak protokola. Eto, mislim da je dr sve dobro zbrojio i posložio.
Također mi je napisao da počnem uzimati folnu kiselinu odmah.
Jelenkić, meni je TSH pao na 0,64. U prošli petak sam doktoru poslala mail, a još nisam dobila povratnu informaciju. Sačekat ću još danas, ubija me ovo čekanje. Mi ćemo morati još jednom prije postupka otići u Beč, jer nismo imali nalze na hiv i hepatitis. Ovi su nam nalazi u Vuk Vrhovcu i nadam se da neću imati problema sa dobivanjem istih. Zadnji put kad smo išli u Beč ekipa u VV je bila na godišnjem. Hvala ti što si me obavijestila o svojem protokolu, ove će mi informacije biti od velike pomoći. Molim te još samo jedno, kako misliš nabaviti lijekove?
Pozdrav!