-
Je l baš mora biti u Beču ili ti je svejedno gdje u Austriji? Ja sam se odlučila za Adebar u Wiener Neustadtu na osnovi tadašnjih austrijskih i njemačkih foruma (Nijemci idu u Austriju, jer i oni imaju zakonska ograničenja, doduše puno blaža nego mi ovdje). Nisam pratila kasnije scenu, moram priznati, ovo je od prošle godine dojam. Loimer ima bolju reklamu, možda i uspješnost, a i na sjeveru Austrije je pa je Nijemcima blizu. Meni je bio malo preskup, a i neke stvari su mi se činile pretjeranim u njihovim reklamama, pa me to odbilo. Ali i dalje mislim da je Wels solidno rješenje. Oni su malo skuplji od Adebara, a nama su i dalje bili. Osim toga, Wiener Neustadt je blizu granice s Mađarskom, pa smo mi smještaj uzeli u Šopronu, to je bilo dosta povoljno. Za prvi smo pregled našli povoljan smještaj u Beču. Pogledaj si na booking.com kakve su cijene smještaja za period kada želite ići, cijene se jako mijenjaju.
Ako ti je svejedno u kojem gradu u Austriji, možeš poslati upit na te dvije klinike pa odluči što ćeš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma