Pokazuje rezultate 1 do 50 od 621

Tema: POTPOMOGNUTA U AUSTRIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Pozdrav iako ste ovo napisali prije skoro 6 godina molim vas da nam pomognete.Moje je ime Vjeran i dolazim iz Varaždina HR.Moja žena i ja imamo problem oko djece i odlučili smo se posjetiti kliniku u Beču.Možete mi reći od kuda početi i kamo da se prvo javimo.Ako mi možete reći barem neke stvari koje ste vi prolazili od početka....hvala

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj picekvz prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav iako ste ovo napisali prije skoro 6 godina molim vas da nam pomognete.Moje je ime Vjeran i dolazim iz Varaždina HR.Moja žena i ja imamo problem oko djece i odlučili smo se posjetiti kliniku u Beču.Možete mi reći od kuda početi i kamo da se prvo javimo.Ako mi možete reći barem neke stvari koje ste vi prolazili od početka....hvala
    Vjeran nezz dal si vec dobio odgovore koje si trazio i mozda ste vec u postupku ali ja cu svejedno odg dati.
    Mi smo u Becu i tu smo bili u postupku 2 puta i oba puta uspjesno nazalost s jednim spontanim. Bili smo u klinici Goldenen kreuz za mene najbolji jer su bili uspjesni u nasem slucaju. Ugl.bitan ti je prvi razgovor s dr.koji traje sat vremena i koji kosta 140€ s UZV-om,osoblje jako jlubazno doktori susretljivi i uvijek spremni na suradnju i razgovor ugl od naseg prvog razgovora do oplodnje proslo je 3mj moglo je i manje ali uvijek neki nalaz los pa cekanje i ponovno vadenje. Imaju nasu doktoricu ako ti je njemacki ili engleski problem. Ako te jos sta zanima slobodno se javi ili ovdje ili pp. Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •