Stranica 16 od 28 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

e,pazi sada...doktor u Pronatalu ti je meni bio odgovorio odmah....a Danica...nakon puna 22 dana! Naravno u međuvremenu sam se čula s Mirnom i dogovorila s njom da idem kod njih.
    Meni su rekli ovi moji frendovi da su ih zvali na telefon pa probaj i tu opciju.I za jedne i druge. Mirna mi je danas javila da ce mi javit tocan dan kad se dogovori s urologom,pa vidit cu koliko ce im trebat. Napisi uostalom ponovo mail Mirni da jos cekas odgovor i c/p stari mail pa ces vidit.
    Ma s tim klinikama treba imat tonu strpljenja a istina da njega imamo svi najmanje kad nam je pun kufer svega....Zovi na tell i vidi gdje je zapelo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

amaria, little ivy je mislila da PFC odgovara za dan, dva, a vidim da ti je Mirna odgovorila, al vjerojatno ceka da joj doktorica da termin za konzultacije, koiko je prošlo od njenog odgovora? A pronatal je poznat po spoprom odgovaranju.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

znate kako? ovaj mbox.vol.cz je mail na koji odgovara dr. medutim,on zna mail proslijediti danici,a danica je puz!
    primijetila sam da odmah odgovori ako su stvari vezane za postupak,ako primas injekcije ,pa imas pitanje...a,ako pitas cijene,ako si pocetnik,pa trazis prve info..ona to preskoci,p anekad,za 20 dana ima vremena,pa sjedne i odgovori.neke mailove zaboravi,pa nikad ne odgovori.meni na jedan nikad nije odgovarala.
    dr odgovori isti dan,ili za dan -dva

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni je jako teško kada vidim da se toliko patite, a uz to ih još masno plaćate. Dajte žene, vidite ima i drugih klinika osim Pronatala.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Dr Mardesic je bio odsutan do 29.03, to znam zbog prepiske sa njim. Pozdrav za sve

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cao devojke.
    ja jos malo pa krecem za pronatal.
    11tog uvece cu biti tamo.
    treba dapreguram jos dan dva da vestica zakasni (valjda ce posto uzimam utrogestan) pa da onda moj termin bude ok tj da stignem pre ovulacije.
    nadam se da ce dr isplanirati postupak vec narednog meseca.
    vidim da tad necu biti jedina u pragu....
    idemooooo, juris u pobeduuuu....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

amaria, ako si zaineresirana za Pronatal, molim te javi mi se na pp do navečer (ako se niste u međuvremenu odlučili za PFC).
    Posljednje uređivanje od mare41 : 30.03.2010. at 15:12

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa za ne povjerovati!!!! Ne sjećam se kada mi je M zadnji put kasnila, inače mogu i sat po njoj naviti 29 DC u 2,00 sata! Sve sam dogovorila u Pragu, krenula sa Superfactom i sada kasni... Uzela godišnji, nešto slobodnih dana, isplanirala bolovanje i Prag i onda ovo!!!

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

samo da vas povirim...

anđele....smireno i sretno
    amaria23...nisam sigurna,a da probas sa Praf Fertility centrom i dr. Lazarovskom? kazu cure da tamo nema čekanja....

sretno svima,vidim da smo u svibnju mnogi u pohodu na Prag....neka bude što više praških trudnica

i pozdrav i sretno i našim trudnicama
    Posljednje uređivanje od little ivy : 03.04.2010. at 13:09

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Samo da vam se javim da cekam punkciju u ponedjeljak u Pronatalu... napisat cu veliki izvjestaj cim dodjem kuci jer mi je jaaaaaaaaakoooooo spor wi fi na kompu. Veceras u 9 Pregnyl pa iako sam tri puta pitala doktora ide subkutano???? iako na kutiji pise intramuskularno!!!!
    Znaci u trbuh pod 45 stupnjeva isto kao menopur..
    hvala ekipice moja draga

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sretno talia sve pisi,sve nas zanima.Pusa i sretno.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sretno talia!
    andjele i tebi, ma nek to kasnjenje bude najveci bedak a nek sve drugo prodje odlicno i uspesno!
    eto mene za tacno nedelju dana kod dr mardesica!
    pozdravcici svima!

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

samo da vam se kratko javim iz nekog Costa Caffea.... sad totalno kužim sve cure koje "mrze" Prag. Meni je ovaj grad bio jedna od najdražih točaka na karti Europe, a sad ;( uuuuuuuuuuuuuuu ne mogu više i jedva čekam kad ćemo kući. Jučer je bila punkcija i imamo 6 odličnih JS; sad čekam 14 h da mi Danica javi kako napreduju u labu i tako sam napeta i tako se ludo osjećam čekajući sve te rezultate, da prvi put u životu razumijem one koji odustaju od IVF-a.
    Valjda će sve biti ok?!
    Osim što ne mogu u hotelu stalno biti na netu, u kontaktu s mojima, na Rodi, nego ovako malo kad cunjamo po gradu samo skoknem na čas, a tako mi treba potpora i informacije. Sad mi je u glavi daj Prednison koji se pije odmah nakon punkcije???? Imam jaaaaaaaakoooooooo loše iskustvo s koritikosteroidima, a onda opet tako mala doza (2,5 mg dnevno) ne bi trebala radi problem vjerujem.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

talia skroz te razumem! a meni ovaj mm jos kaze da budem u pragu mesec dana od prvog dana pa do testa da bi se distancirala od svih komunikacija i time "skrenula" misli sa postupka! ma to je jos gore-onda cu biti skroz skoncentrisana samo na to! uh!
    al moramo izdrzati!
    idi obilazi zamkove! skreni misli!
    pitanjce za kortikosteroide: ja ih nisam nikad koristila, a zelela sam, jer mislim da mi je to potrebno da olaksa implantaciju-da li oni to svima prepisuju ili bar vrlo cesto? da li mogu sama da trazim?

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nena3beba pojma nemam da li je to praksa kod svih pacijentica.... pretpostavljam da jeste. Pricat cu sa doktorom pa stavim na forum sto mi kaze.
    Inace od nekih desetak folikula bilo je 5-6 dobrih stanica, a oplodile su se tri... hmmm malo sam razocarana i tuzna bila danas kad mi je Danica javila, ali dobro i jedan embrij je dovoljan da bude moja beba....

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

talia7 sretno...ja se vratila prije malo više od 2 tjedna,jedva smo čekali da dođemo doma,jel je to sve čekanje za izludit....stalno si u nekakvom grču.,kako će sve proći,prvo punkcija,zatim u labaratoriju,pa transfer....pokušavaš bit smiren,ali jednostavno nemožeš.....Ja sam dobila prednison,pijem ga ujutro po pola tablete,i utrogestan vaginalete....napuhana sam od njih strava,izgledam ko da sam u 6 mj trudnoće....) za 2 dana vadim betu,nervoza je opet prisutna,to čekanje je valjda najteže.....držite fige.....puseeeee

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

talia7 i zvijezdica2, držim fige, cure, ~~~~~~za sretan završetak!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

talia7 i zvijezdica2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~

drzim fige do neba!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Zvijezdice2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu
    Talia7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

mi idemo idući vikend u Prag pa me zanima smještaj ko ima za preporučiti,idemo u novu kliniku,ne znam koliko je to udaljeno od pronatala

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dobar pretraživač hotela je www.booking.com, vidi se i što je već rezervirano, sad su njima već pomalo gužve u hotelima.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

talia7, SRETNO! Ta napetost i iscekivaje je nesto najgore. I ja sam pila kortikosteroide u zadnja dva postupka, nisam imala negativnih posljedica, ali vjerujem da je to dosta individualno. Vibram za tri mrvice!!!

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo me, došla je M u subotu i sada sam već 3. dan na menopurima. Bila na 1 UZV i dr je zadovoljan! Ajde olakšanje. Onda slušam (ups - čitam) vas iz Praga i mislim si O Bože, šta me čeka!. Đurđa, ja sam sve prepustila predivnoj Mirni. Rezervirale su mi hotel cca 100 m od klinike jer ne želim još i na to misliti i razmišljati gdje ću biti smještena, koliko je daleko, kako ću doći tamo... Kad sam već digla kreditčinu za Prag (ili kad je bal...) tih 100 eura više - manje za hotel mi stvarno nije važno.
    Uglavnom, sljedeći tjedan smo tamo!
    Jedino mi nije baš jasno to što sam s PFC dogovarala da dođem 10 DC, a dr je rekao da ću jedno 10 dana koristiti injekcije koje sam počela od 3. DC (razlika je u 3 dana). Eto, ako netko detaljnije nešto zna neka se javi.
    Đurđa, javi se na pp!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

andjele, oni hoce da budes blizu pred kraj stimulacije da bi tacno procenili dali dan vise ili manje treba da primas, a verovatno ces primati tih 10 dana tj do 13tog pa onda stoperica...
    najbitnija je ta zavrsna faza u stimulaciji , da se ne bi omasilo, tj da e bi pukli folikuli pre vremena.... zato kazu da dodjes malo ranije...
    nis ne brini.
    za koji dan ti je zakazano?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

malo sam se unervozila pred polazak u pronatal... sve se nesto pitam sta mogu da ocekujem... planirala sam da ce me posle prve konsultacije sada, vec za 15 dana zvati nazad da radimo postupak u maju... ali citam pa nesto nisam sigurna sta da ocekujem... mozda ce mi dati da pijem kontraceptive pa odloziti za 6ti mesec? mozda je guzva pa ce me odloziti za septembar!!!? da li uopste rade sve vreme preko leta?
    imam jos neke opcije, pa mi je bitno da znam kolike su sanse da me posle prvih konsultacija odmah uibaci u program za sledeci mesec?!

izvinite sto zapitkujem... i ponavljam se... ali svako novo misljenje mi dodatno znaci...

talija , zvezdica, ima li novosti?

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

pozzz.....ima novosti ...prijavljujem pozitivnu betu...1010....presretna sam........idući tjedan prvi uZV....nadam se da će sve biti ok.......Hvala svima na podršci.......Talija ti si na redu sa pozitivnim rezultatom...svima ostalima u postupku...punoooo sreće....

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nana3beba napisat ću ti detaljno čim dođem kući sve, jako mi je loš wi fi u hotelu!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Puno zvjezdici 2 i talii 7,samo naprijed i uživajte zaslužili ste.
    Ja pomalo guram,sve sam deblja i deblja.Za sada je sve u redu sa curicom,i nadam se sretnom kraju početkom sedmog mjeseca,pusa svima !!!
    Posljednje uređivanje od LEGO : 08.04.2010. at 21:13

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ej super zvijezdice ))) došla sam na net isključivo da vidim tvoj rezultat!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Ja sam se skulirala nakon x šokova i stvari koje su se dogodile upravo onako kako nisam planirala! Prvo sam mislila od 10 JS imat ćemo smrzliće sigurno, pa sam onda mislila da ću imati transfer sigurno neki četvrti ili pet dan, a sve je krenulo mimo mog plana. Od 10 folikula, 6 JS, od toga 5 zrelo kako treba, onda se oplode samo 3, pa onda drugi dan transfer smo dva navodno izvrsna embrija.
    Činjenica je da se ja danas na praškom suncu osjećam fenomenalno i trudno i kad me muž pita kako se osjećam ja mu kažem blaženo )))))
    Sjećam se da mi je jednom cura s foruma rekla "pa moj je Luka bio dvostanični zametak kad su mi ga vratili!" tako da se i ja iskreno nadam da će bar jedan od tih mali kako Mardešić kaže izvrsnih i jako lijepih embrija odlučiti ostati s mamom
    Pisat ću vam o svemu kad dođem doma, zbog cura koje pakiraju kofere za Prag.
    Sutra laganini s dekicom i jastučićima iz Ikea, s kavicom u Bratislavi kući na uživanciju i čekanje bete dva tjedna.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zvjezdica, super, cestitam!!!

talia, 2 izvrsna embrija je najbolje sto itko moze ocekivati od jednog postupka, mozda cak i optimalan rezultat. Super, jako mi je drago i vibram za lijepu betu i drago mi je da se i Prag poljepsao

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

zvijezdica, čestitam, prekrasne vijesti!!!
    talia~~~~~~za ugodno čekanje

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

zvjezdice čestitam

talia...vibrice za dobru betu

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala još jednom svima na čestitkama.......Talia,i ja sam u svojoj glavi imala sasvim drugačije razmišljanje,i sve se okrenulo isto,samo 2 oplođena,vraćena 3 dan.....ali vidiš,nakraju je ispalo bolje nego sam mogla očekivati......Zato,uživaj u svakom trenutku,i sve će biti ok.....mogle smo imat i 20 folikula,a da su prazni ,....zato bolje i tako nego nikako.....sretnoooooooo....pozz

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

zvijezdice cestiiiitaaaaam!
    to je fenomenalna beta! cini mi se vise od jedne bebe!
    a ti talija da je pratis u stopu!

cekam tvoje detalje!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zvjezdica 2 ...od srca sretno draga,Talija ...očekujemo isto!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ooooo, koliko lijepih vijesti
    La zvijezdice .... čestitam i ~~~~~~~~~~~~~za dalje
    Talia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh i bogato izvješće s tvojih praških putešestvija
    Lego ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za curicu
    Mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar i dosadan nastavak
    Pozzzz svima na ovoj temi

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Za svih kojima smo obećali web stranicu klinike Prague Fertility Centre, za sad je samo na češkom, uskoro i na hrvstkom i ostalim jezicima.
    www.pragueivf.com

(klik na česky i vstupte)

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme bas super,malo sam procackala na PFC stranici nista ne razumjem ali otprilike.Jos uvjek cekam gdjicu Mirnu da javi ima li sto novoga,i za termin,i to je to.cestitam curama na pozitivinim betama odmah mi daje nadu i snagu za dalje.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj amaria 23 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme bas super,malo sam procackala na PFC stranici nista ne razumjem ali otprilike.Jos uvjek cekam gdjicu Mirnu da javi ima li sto novoga,i za termin,i to je to.cestitam curama na pozitivinim betama odmah mi daje nadu i snagu za dalje.
    amarija...oprosti ako te davim, jel ti isto dogovaraš odlazak u PFC....ja isto razmišljam uveliko o tome pa daj reci ako znas kakav podatak.Jesi dogovorila vec termin ideš li na konzultacije ili ceš sve dogovoriti ovako prepiskom pa neces morati ići prije toga,a ovdje ce te pripremati tvoj ginekolog.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Iz sobe u kuhinju, iz kuhinje na terasu, s terase do kompa, pa onda na krevet i knjigu u ruke, pa za pola sata neki časopis..... i tako od jutros. Nisam navikla da ništa ne radim i tako mi je dosadno, a ne mogu misli skrenuti s razmišljanja „što ako ovo????“ i „što ako ono???“
    No, da vam napišem kratko naše iskustvo s Pragom koje svakako nije mainstream, ali se nekako nadam da bi moglo imati sretan kraj!
    Dragi ima tešku oligoastenozospermiju i imamo iza sebe 4 neuspješna pokušaja (dva u IVF poliklinici kod dr. Tomića, jedan u Mariboru i jedan u Petrovoj za džabe preko HZZO-a Odlučili smo se za IVF donorom jer nam se uglavnom nakon što bi ja imala 6-10 odličnih JS nisu baš sjajno dijelili embriji... mada sad kad se osvrnem na postupak u Pronatalu i tu nam je s donatorskim sjemenom u labu bilo prilično loše.
    E, sad „komplikacije“ postupka u Pragu su krenule već tamo negdje jesenas jer jednostavno nisam uspjela naći ginekologa da me pripremi u Beogradu. Ovdje smo poslom i ja onako malo surfajući i kontaktirajući s curama sa sličnih foruma odem do Jevremove, a tamo mi dr. kaže kako bi trebala raditi histeroskopiju iako sam ja bila savršeno eksplicitana da idemo u Prag i na donatorsko sjeme..... ali to nije kraj, jedna dr. mi je rekla kako bi ja trebala uraditi svoju genetiku jer ipak svaki put smo došli do transfera, a nije se primilo „možda je do mene“ i onda me je doktorica koje me je kao pripremala liječila od nekih bakterija u vaginalnom brisu mjesecima odugovlačeći.... (tko uopće traži taj fuc.... vaginalni bris i zašto bi to što mi se malo poremetila flora od dugog uzimanja antibiotika (druga boljka koju sam riješila)

E, sad napisat ću ovo mada ne znam koliko je korektno i pretpostavljam da je samo moja osobna impresija ali kod svih doktora u Beogradu, a svi važe za super stručnjake sam se osjećala odvratno! Tretirali su me kao da ništa ne znam i pobogu kako bih i mogla znati kad su oni LEKARI i odnos prema pacijentu je stvarno grozan. Ja sam do sad sa svim svojim doktorima Tomićem, Vlaisavljevićem ... hmmm dobro s Vrčićem u Petrovoj manje, razgovarala tako da su bili otvoreni, suosjećajni, razumni, komunikativni i definitivno su se trudili da mi objasne i odgovore na svako pitanje, da pojasne, predlože, saslušaju.... Nadam se, stvarno se nadam da je ovo samo moja impresija da su doktori u Beogradu ok i da sam ja samo ubola njihove loše dane!

I tako na kraju pola dr. Ivanović (isto jako poznata i kao super dr. u Beogradu), pola Mardešić na mailu odrediše mi oni stumulaciju, plus minus isto kao i do sada. I da ne gnjavim baš previše dobili smo desetak folikula, što se meni činilo super! Naravno da nije bilo super, jer sam u Prag došla prerano... prvi dan kad sam mislila da će taj dan ili sutra biti štoperica dr. broj 1 mi kaže još 3 menopura i da dođem sutra, onda drugi dan dođem i dr. broj 2 mi kaže još dva dana po tri menopura pa da dođem i da će tek onda vidjeti kad će štoperica.... sve ovo je kao neka drama apsurda s nepotrebnim peripetijama na hrvatsko-češkom-engleskom-njemačkom.
    E, onda nakon tih par dana ludila dodjem kod dr. broj 3 MARDEŠIĆ i on odredi štopericu, utješi me da je sve super, da ima 10ak folikula, da je endometrij odličan i maternica lijepa.
    Zanemarujem neplanirane dane u hotelu, neplanirane slobodne dane s posla, neplanirane troškove, sva sretna i vesela čekam punkciju i ostanem sva sretna i vesela nakon punkcije. Ništa nije boljelo, sve je super prošlo, nije mi se čak ni spavalo taj dan nakon anestezije.

Što se tiče punkcije, dan prije od ponoći se ništa ne jede, dolazi se ujutro natašte, ne treba spavaćica (a ja sam kupila novu tako slatku i papuče oni sve imaju. Anestezija se dobije s onim zelenim na nos i venu. Valjda je to klasika, tako je bilo i u Mariboru. Što se tiče nalaza meni su uzeli samo nalaz od interniste, a dok sam tu čekala u sobi anesteziologica je došla porazgovarati s Čehinjama, sa mnom ne, ali sam skužila ona klasična pitanja alergije, da li uzimaju neke ljekove, iskustva prije s anestezijom... valjda je to formalnost.

Nakon punkcije kad sam se probudila razgovarala sam s Mardešićem i saznala da je punktirano 10 folikula i da ima 6 JS i on mi je rekao da će transfer biti vjerojatno u četvrtak ili petak (punkcija je bila u ponedjeljak). Sva sretna i vesela ponovo volim Prag i uživam, ali samo do sutra kad mi Danica (sms-om) javi da su se oplodile tri stanice .............. uuuuuuuuuuuu raspoloženje opet pada, ali ne tako strašno (utorak). Polu vesela i sretna nadam se da će transfer biti bar u četvrtak ako ne u petak, ali sutra (srijeda) Danica opet sms-om javlja da je transfer taj dan u 12:00 i da imamo dvije oplođene stanice.
    Da skratim, postajem opširna i dosadna.
    Znači imala sam transfer naranije do sada praktički nakon 48 sati, dva izuzetno lijepa zametka... jedan je šetostanični, a drugi pinkicu manji petostanični su se jučer nakon što smo dva dana leškarili u hotelu u Pragu došli s nama nazad kući i nadam se da će tamo gdje ih je dr. Mardešić stavio i ostati još 9 mjeseci.

Što se tiče liječnika i osoblja Pronatala, Mardešić mi se jaaaaaaaaaaaakooooooo svidio. Mislim da je predan stručnjak i na stranu što svi oni rade svoj posao i naravno da se emotivno ne udubljuju u naše priče mislim da daju maksimume i koliko god se ponekad ima osjećaj da smo kao na traci, ja mislim da oni to što rade rade jako dobro, vrhunski i profesionalno.
    Nadam se da nisam pretjerano ugnjavila, puna sam znanja i iskustva iz Praga pa sve vi koje se spremate samo pitajte!
    Odgovaram precizno i na pitanja tipa hotela, grada, klope, IKEE (kako li se već deklinira šetnje, praške okoline, kupovine ....

I hvala vam svima na pozitivnim vibrama, dobrim željama i potpori!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga Talia, napokon sam se uspijela ponovo logirati na forum...Po priči koju si ispričala, prilično sam sigurna da smo skupa bile na transferuTreba još izdržati 6 dana do bete......Ja ću ipak napraviti ranije betu, a neću čekati 23.04. kako je dr.Mardešić rekao.

Inače, ja sam prvi put bila u Pronatalu krajem 1 mjeseca i trebala sam ići na inseminaciju, a završila na IVF-u sa 22 prekrasna embrija....(tako kaže dr.Mardešić). No međutim taj put nije bio moguć transfer jer sam završila u hiperstimulaciji zbog PCO.
    Vratila sam se u Prag prošli tjedan i vratili su mi 2 blastociste 07.04.
    Mi smo oba puta bili u hotelu Michael, prvi put plaćali 34 eura za sobu, a sada 52 eura. Hotel je odličan, hrana ne preskupa, a jako ukusna,besplatni je internet, tramvajska stanica udaljena 5-10 min od hotela ako bi išli pješke,a može se i autom doći do tramvaja jer imate gdje parkirati i za 20 min ste na Karlovom mostu.
    Do Pronatala autom treba doslovce 5 minuta.
    Uglavnom svakako za preporučiti.
    Rado ću sa svima podijeliti korisne informacije pa slobodno pitajte sve što vas zanima.
    Pozdrav svima!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I još jednu stvar moram nadodati. Danica je na svaku moju sms poruku kad god je ona bila poslana odgovarala u roku odmah tako da se ne brinete oko toga. Čim započnete postupak s njom se možete sms-ati kad god vam treba neka informacija.
    U oba puta je bilo tako.Znači, ja imam same pohvale što se nje tiče!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Talia hvala pre svega na detaljnom izvestaju i sve najbolje ti zelim u ovom postupku, neka bude trocifreno.

Mozes li da mi odgovoris kako je bilo oko dogovora sa dr Ivanovic oko pracenja i stimulacije. Interesuje me koliko je to naplaceno, kao svi regularni UZ ili nesto posebno?

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drage moje puno lipih vijesti!!! Zato svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Mi se spremamo ovih dana u PFC. Čekam sutra UZV, pa ćemo vidjeti. Inače sam po prirodi proračunata, pa sam sva u nekakvom neodređenom stanju jer NIŠTA ne znam, u subotu sam bila na UZV (od ponedjeljka sam počela sa stimulacijom), ali ne znam ni koliko su velike folikule, niti koliko ih imam (iako je dr. na moje inzistiranje rekao 5-6). Ne znam ništa i totalno sam zbunjena. Bojala sam se za smještaj jer sam jedan već izgubila (M mi kasnila!), pa sam ja rezervirala nešto za utorak, ali mogu otkazati. Kartu s neta sam skinula (nikad u Pragu nismo bili), na godišnjem sam već 12 dana! Sada čekamo kada će mm na godišnji! Ja se iskreno nadam da u utorak putujem. računam, ako sam u ponedjeljak počela s menopurima, još sutra i to bi moglo biti to, zar ne?!!??? Bojim se da folikuli ne puknu (jel to moguće?), kada uopće pucaju?. Jučer sam osjećala JAKOOO jajnike, ali od sinoć ništa, čak sam mogla spavati na stomaku (moja omiljena poza koja u zadnja 3 dana nije bila moguća!)! Grozno, sva napeta, nestrpčjiva, živčana, a opet euforična, zadovoljna...

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Draga anđeo sa neba tvoj dr mora ti reći koliko imaš folikula i koliko su ti veliki tako da javiš u PFC veličinu a hotel možeš rezervirati 2 dana prije polaska inače tako je i meni bilo 12-14 dana jako me je bolio stomak ali sve to prođe a što se tiče folikula mogu puknut ali zato na zadnjoj folikulometriji kad budu folikuli 18-20 mm primaš štopericu i nemaš brige da će ti puknut.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

anđele....sretno....nemoj se brinut za nista,Prag je lijep i jednostavan grad i lako cete se snaći,no sikiriki. i sve to sa rezervacijama i ostalo,sve će biti ok samo think positiv i obavezno javi kako je bilo,i mi idemo u PFC u svibnju pa zanjimat će nas dojmovi...šaljem vam dobre vibre ~~~~~~~~~~
    talia7 i marti78...sretno do neba
    venera3...piši im,PFC mislim,vidi koje su vam mogućnosti i što vam oni predlažu...mi eto idemo na konzultacije i tesu,ja neću u stimulaciju ovaj put....ali nadam se da će sve biti dobro i da ćemo se vratiti u zlatni Prag

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj little ivy prvotno napisa Vidi poruku
    anđele....sretno....nemoj se brinut za nista,Prag je lijep i jednostavan grad i lako cete se snaći,no sikiriki. i sve to sa rezervacijama i ostalo,sve će biti ok samo think positiv i obavezno javi kako je bilo,i mi idemo u PFC u svibnju pa zanjimat će nas dojmovi...šaljem vam dobre vibre ~~~~~~~~~~
    talia7 i marti78...sretno do neba
    venera3...piši im,PFC mislim,vidi koje su vam mogućnosti i što vam oni predlažu...mi eto idemo na konzultacije i tesu,ja neću u stimulaciju ovaj put....ali nadam se da će sve biti dobro i da ćemo se vratiti u zlatni Prag
    Jesam malena pisala sam im i gđa.Mirna mi je odgovorila ceka se od 1-3 mjeseca,a na konzultacije se ne mora nuzno ici ali se onda mozemo i ovako dogovoriti sto dalje.Ali znas vec sve me opet interesira nekako je drugacije i bolje se covjek osjeca kad mu drugi isprica nesto iz svog iskustva.Meni ste sve ovdje svojim savjetima i iskustvom puno ,puno pomogle. Ti si me odmah uputila na koje klinike da se probam javiti i hvala ti još jedanput.Znaci i ti ces ako Bog da za Prag?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Talia hvala. Ja izgleda nemam jos dozvolu slanja pp posto sam se skoro prijavila. Evo moj email radicav@gmail.com pa se pisemo.
    Pozdrav za sve i srecno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •