Stranica 25 od 30 PrviPrvi ... 152324252627 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

draga hop računala sam pa po mojoj nekoj računici postupak bi nas došao oko 2220E(1500e stand.ivf,+300e icsi,+200e donacija sperme,+220 kyr) +put+hotel+hrana i piće sve skupa oko 3500e samo za prag a ljekovi koje sam dobila za stimulaciju su oko 750e znači negdje oko 4250e naravno ako ne poskupe do 8mj
    Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Draga opa, da li si računala koliko bi nas točno došao postupak u pragu?

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

sretno kika,i ja se uskoro spremam za pikanje pa sve će to biti super kad znamo za što je to,javljaj nam se pozdrav

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
    Marti78....super znači predala si ponovno svu dokumentaciju...Jesi onda ulovila prof.V. da ti to potiše.....jel bilo problema oko toga ili ti je sve išlo glatko?
    Zašto krećeš sa Estrofemom,jel ti to protokol koji si dobila ovdje od dr. za Prag ili su ti poslali iz Praga?
    Pa ti ćeš draga, ako Bog da još malo po bebicu, ako se ne varam krajem šestog mjeseca!
    Draga Venera, predala sam dokumentaciju. Ulovila sam profesora u ambulanti.Nije bilo problema jer je priča jasna. Ja sam ti već bila na embriotransferu iz zamrznutih embrija i to ti je u biti takav protokol. Protokol sam dobila iz Praga, krećem 1 DC sa 3x2 mg Estrofema, 12 DC javljam u Prag nalaz UZV i onda se s njima dogovaram da li ćemo podići dozu Estrofema na 4x2 mg (tako je bilo prošli put) i kada krećem paralelno sa Utrogestanom 3x2 te kad trebam doći na transfer. Inače ta terapija se provodi skroz do rezultata testa trudnoće i ako bude test pozitivan nastavlja se sve do 3 mjeseca trudnoće. U slučaju negativnog testa, terapija se prekida i kroz 3 dana bi trebala doći menga.

Mislim da ću sutra dobiti mengu i krećem sa Estrofemom te očekujem transfer oko 24.06.

Eto nadam se da ću uspjeti ovaj put

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj missixty prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, oprostite što ovako upadam. Imam jedno pitanje.
    Malo sagledavam opcije sa svih strana, pa me interesira i Prag kao jedna od opcija. Pisala sam im ali nisam dobila neke konkretne odgovore.
    Da li ima netko oda vas iz Rijeke? Naime, zanima me kod koga se može obaviti ta priprema za postupak jer moja soc.ginekologica nije voljna to obavljati za strane klinike Imate li kakvu preporuku?
    Koliko se dana mora sveukupno biti u Pragu? Moram sve unaprijed smisliti jer ja još i mogu dobiti bolovanje ali što sa muževima? Kako oni pravdaju izostanke sa posla...?
    Pliz ako znate...hvala puuuuno!
    Draga Missixty, muž ti može dobiti bolovanje isto. Trebaš samo otići kod svog doktora da ti da potvrdu za njegu (znat će tvoj doktor o čemu je riječ) koju tvoj muž nosi svom doktoru.Upravo tako smo mi riješili stvar. Pozdrav!

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo da samo kazem da mi je TEK danas Danica poslala mail da hocu li konzultacije 17.8...a ja jos par dana od toga datuma krecem sa pikanjem...auuu,bome dobro se sjetila...zahvalila sam i bog,sto da kazem,heheheh!!! Pusa i sretno svima...

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj marti78 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Missixty, muž ti može dobiti bolovanje isto. Trebaš samo otići kod svog doktora da ti da potvrdu za njegu (znat će tvoj doktor o čemu je riječ) koju tvoj muž nosi svom doktoru.Upravo tako smo mi riješili stvar. Pozdrav!
    Hvala ti puno, to mi je bila velika briga. Pokušati ću tako.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga opa, tako sam i ja računala, joj pa nadam se da neće ni skoro poskupiti!Ja ću sutra nazvati na v.v da vidim šta će mi reći za godišnji i da se narućim i objasnim im situaciju, samo se bojim da su oni tamo spori i ja nisam vadila hormone spolne, a od njih trebaš tri tj samo čekati nalaz, pa neznam koliko će se to razvući sa v.v,a i još ak su tak na godišnjem dugo, vidjet ću sutra!

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kika pikalice sretno!

amaria tako sam ti i ja dobila odgovor od danice nakon 100god a ovamo se vec sve bila dogovorila u PFC

marti,sretno s papirima i sretno cijeli ovaj mjesec....ovaj je tvoj sigurna sam

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj little ivy prvotno napisa Vidi poruku
    kika pikalice sretno!

amaria tako sam ti i ja dobila odgovor od danice nakon 100god a ovamo se vec sve bila dogovorila u PFC

marti,sretno s papirima i sretno cijeli ovaj mjesec....ovaj je tvoj sigurna sam
    Draga,jer si ti dobila moju privatnu poruku?! Odgovorila sam ti.Nisam sigurna jer sam to dobro poslala. Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

curke da vam javim novosti...danas bila na UZV i imamo drugim riječima 2 bebice! Sad smo u 7. tj i dr kaže da je sve super!!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

leeloo77, suuupeeer!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

leeloo, čestitaaaaaaaam!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

BRAVO LEELOO,SAMO SAD HRABRO NAPRIJED,AJME TAKO SAM SRETNA ZBOG VAS I JOŠ BLIZANCI JA OBOŽAVAM BLIZANCE,,HURA:klap
    Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    curke da vam javim novosti...danas bila na UZV i imamo drugim riječima 2 bebice! Sad smo u 7. tj i dr kaže da je sve super!!

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Predivno cestitam na malim cehicima!! Jedva cekam da i ja krenem,nadam se da cemo sve zavrsiti sa ovim ishodom.Suze su me oblile,ali radosnice.Tako sam sretna a ni neznam te...Nek ti je sa srecom i nek sve zavrsi kako treba,nek nam tvoje bebice dodju zive i zdrave..Pusa i zagrljajjjj

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala svima...jedva čekam slijedeći UZV
    Posljednje uređivanje od leeloo77 : 06.06.2010. at 08:39

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Prekrasna vijest leeloo, tako mi to dobro dođe čuti, presretna sam, samo uživaj i sve najbolje!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Leeloo ma super,da ti bude sretno....ma to je predivna vijest,baš si sretnica!!! Čuvaj nam se!!! Najveći ti pozdrav!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Venera, predala sam dokumentaciju. Ulovila sam profesora u ambulanti.Nije bilo problema jer je priča jasna. Ja sam ti već bila na embriotransferu iz zamrznutih embrija i to ti je u biti takav protokol. Protokol sam dobila iz Praga, krećem 1 DC sa 3x2 mg Estrofema, 12 DC javljam u Prag nalaz UZV i onda se s njima dogovaram da li ćemo podići dozu Estrofema na 4x2 mg (tako je bilo prošli put) i kada krećem paralelno sa Utrogestanom 3x2 te kad trebam doći na transfer. Inače ta terapija se provodi skroz do rezultata testa trudnoće i ako bude test pozitivan nastavlja se sve do 3 mjeseca trudnoće. U slučaju negativnog testa, terapija se prekida i kroz 3 dana bi trebala doći menga.

Mislim da ću sutra dobiti mengu i krećem sa Estrofemom te očekujem transfer oko 24.06.

Eto nadam se da ću uspjeti ovaj put
    Draga Marti78.....hvala ti na ovim informacijama....baš si pravi borac.....sve si predala i sredila.Ja sama ne znam ima li smisla da i sama probam sve to predati.....Ja trebam na donaciju js i ne znam jeli to pokriveno i ima li smisla probati,planiram ako Bog da u sedmom mjesecu barem sam tako s njima dogovarala....Što ti misliš da li da probam prikupiti dokumentaciju ima li smisla? Ako Bog da ti još malo i krećeš u postupak koji ti je već poznat i ako Bog da urodit će to sve plodom...! Hvala ti na informacijama i sretno u svemu.Jel to znači da ti i sad ideš po preostale smrzliće ili sam krivo shvatila?
    Drag ti pozdrav mila!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam zvala na v.v i od 16.07 do 9.mj. su na godišnjem i naručena sam 15.06 da dođem, pa ću vidjeti , što će biti, ali neznam da li ću sve stići do onda riješiti, jer bi htijela u 8.mj ići u Prag, a 15.06 mi je 18dc rekla je sestra da će me kao naručiti pred menstruaciju, pa sad neznam kada ću hormone, jer ih nisam vadila možda me narući i za njih, 3dc mi je pred kraj 6.mj, a vidjet ću,al baš im je dobar godišnji!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

draga hop drago mi je da si konačno dogovorila termin za vv pa sad kad dođeš kod njih lipo im sve reci kad planiraš ići u prag na oplodnju vjerujem da ćeš uspiti sve napraviti i da ćemo biti u isto vrime u pragu jer su nam ciklusi u isto vrijeme
    Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zvala na v.v i od 16.07 do 9.mj. su na godišnjem i naručena sam 15.06 da dođem, pa ću vidjeti , što će biti, ali neznam da li ću sve stići do onda riješiti, jer bi htijela u 8.mj ići u Prag, a 15.06 mi je 18dc rekla je sestra da će me kao naručiti pred menstruaciju, pa sad neznam kada ću hormone, jer ih nisam vadila možda me narući i za njih, 3dc mi je pred kraj 6.mj, a vidjet ću,al baš im je dobar godišnji!

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

leeloo...čestitke od srca

marti,jesam dobila sam pp ne brini,dala si mi mislit hehe

sretno svima gdje god bili i što god radili i kud god krenuli

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma leeloo jesmo mi to bili u isto vreme u pragu? i ja imam 2 bebice
    kad ti je bio ET? a aspiracija?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

srecno svima u pripremama i postupku!
    prazanke navalite, u pragu je beby-bum!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj nena3beba prvotno napisa Vidi poruku
    ma leeloo jesmo mi to bili u isto vreme u pragu? i ja imam 2 bebice
    kad ti je bio ET? a aspiracija?
    Ja sam bila u PFC kod dr Lazarovske. Transfer je bio 2.5

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

e da...nena čestitam!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

e da...nena čestitam!!!!!
    i ja tebi! nek ti je laka i lepa trudnoca i nek ti bebice budu zive i zdrave!pomislih da si jedna devojka koju pamtim sa transfera... ali ti si ipak malo ranije i malo dalje nema veze, prag je ipak talican! jurisss , devojke po vase bebe u prag! ))))))))prekosutra idem na drugi UZ jer sam sa prvim poranila- sa 5 nedelja i 5 dana bila i tad je jedno srce kucalo a drugo jos nije... kaze dr ona jedna beba mnooogo napredna... e sad je trebalo i drugo da prokuca jer je vec 6 nedelja i 6 dana prekosutra...drzite fige za moja srculenca

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

neno čestitam na bebicama i nadam se da će sve biti uredu kad budeš isla na UZ ja kad čitam vaše poruke dobivam sve više i više snage da sve to izdržimo jer ovo mi je prvi put pa me je pomalo strah od neuspjeha ali triba se i na to pripremiti,ja se ipak više nadam da će to sve biti ok i da ću i ja uskoro se javiti s novostima iz praga
    Citiraj nena3beba prvotno napisa Vidi poruku
    i ja tebi! nek ti je laka i lepa trudnoca i nek ti bebice budu zive i zdrave!pomislih da si jedna devojka koju pamtim sa transfera... ali ti si ipak malo ranije i malo dalje nema veze, prag je ipak talican! jurisss , devojke po vase bebe u prag! ))))))))prekosutra idem na drugi UZ jer sam sa prvim poranila- sa 5 nedelja i 5 dana bila i tad je jedno srce kucalo a drugo jos nije... kaze dr ona jedna beba mnooogo napredna... e sad je trebalo i drugo da prokuca jer je vec 6 nedelja i 6 dana prekosutra...drzite fige za moja srculenca

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure drage , ja sutra putujem u Prag ! U subotu mi je punkcija u PFC ! Imam deset folikula od 16,5 - 18 mm. Nadam se da če iz toga ispasti nešto dobro . Čestitam svim praškim trudnicama i bezbrižne trudnoće želim . Hvala svima na lijepim željama!
    Posljednje uređivanje od kika84 : 10.06.2010. at 16:00

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kika, ~~~~~~~~za dobitni postupak, javi se u subotu, sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kika sretno! O PFC klinici,dr. Lazarovskoj i ljudima koji tamo rade sve najbolje! Nama je bila dobitna a nadam se da će i tebi!

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cestitam svim praskim trudnicama,i zelim svu srecu svijeta trudilicama.dodjite nam trudne kuci....pusa velika.i Drzim fige...Sretnooo

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala vam na lijepim željama drage moje ! Ja se spremam za put a u meni se miješa milijun raznih osjećaja , ko tempirana bomba sam ! Javim vam se kad bude novosti ! cao

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj kika84 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam na lijepim željama drage moje ! Ja se spremam za put a u meni se miješa milijun raznih osjećaja , ko tempirana bomba sam ! Javim vam se kad bude novosti ! cao
    Draga kika 84.....sretno ti i da nam se vratiš sretna ,zadovoljna i za početak barem malčice truna!
    Sretno draga zvuči mi vrlo pozitivno sve i bit će to sve super!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Marti78.....hvala ti na ovim informacijama....baš si pravi borac.....sve si predala i sredila.Ja sama ne znam ima li smisla da i sama probam sve to predati.....Ja trebam na donaciju js i ne znam jeli to pokriveno i ima li smisla probati,planiram ako Bog da u sedmom mjesecu barem sam tako s njima dogovarala....Što ti misliš da li da probam prikupiti dokumentaciju ima li smisla? Ako Bog da ti još malo i krećeš u postupak koji ti je već poznat i ako Bog da urodit će to sve plodom...! Hvala ti na informacijama i sretno u svemu.Jel to znači da ti i sad ideš po preostale smrzliće ili sam krivo shvatila?
    Drag ti pozdrav mila!
    Draga Venera, ja bih na tvom mjestu pokušala predati papire u HZZO. Radi se o istoj stvari.Kod nas u HR nije moguća donacija niti jajne stanice niti spermija tako da moramo ići izvan HR i zbog tog nam trebaju financirati liječenje u inozemstvu. Nisu mi se još javili iz HZZO-a da li su odobrili pa ne znam kakav će biti ishod, ali ću svakako drugi tjedan izvidjeti što se događa.

Ja sam krenula prije tjedan dana sa Estrofemom i u petak ću na prvi UZV. Idem na embriotransfer iz smrznutih embrija i mislim da će on biti oko 28.06.To bi mi bio 22 dc i tako mi je bilo prošli put.

Bumo vidli hoće li upaliti ovaj put Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Venera, ja bih na tvom mjestu pokušala predati papire u HZZO. Radi se o istoj stvari.Kod nas u HR nije moguća donacija niti jajne stanice niti spermija tako da moramo ići izvan HR i zbog tog nam trebaju financirati liječenje u inozemstvu. Nisu mi se još javili iz HZZO-a da li su odobrili pa ne znam kakav će biti ishod, ali ću svakako drugi tjedan izvidjeti što se događa.

Ja sam krenula prije tjedan dana sa Estrofemom i u petak ću na prvi UZV. Idem na embriotransfer iz smrznutih embrija i mislim da će on biti oko 28.06.To bi mi bio 22 dc i tako mi je bilo prošli put.

Bumo vidli hoće li upaliti ovaj put Pozdrav!
    Draga marti78....hvala ti i svu ti sreću želim u svim ovim pripremama.Ja sam dobila protokol nabavila sam tabletice u ljekarni a da nisam uopće išla kod prof.jer mi se činilo da ne moram kad sam sve upute dobila od njih i počela jučer s Primolut Nor
    pijem ih dvanaest dana pa onda prestajem i trebala bih dobiti za nekoliko dana pa kad dobijem isto idem prvi dan sa estrofemom pa onda 12 dan na ultrazvuk i polako ako Bog da i sve bude kako treba put za Prag!
    Za ovu dokumentaciju još ne znam što bih jednostavno ne stižem sve to sad ganjati jer radim a možda mi je i prekasno malo sad sa svim tim počinjati a možda mi i zbog visokih godina sve te financije nebi ni odobrili.
    Eto draga moja pomislim ma ko šiša i financije samo da nam Bog da i obraduje nas u toj našoj želji i na tom našem putu1
    Sretno draga i pozdrav ti!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga Venera i ja sam trebala u postupak u PFC krajem 7 mjeseca al morala sam pomjerit za avgust.
    Ja idem na donaciju JS
    Morat cu poc i u 7 mjesecu sa suprugom da ostavi svoj dio posto on nece bit u HR u avgustu tako da cu tad morat sama,
    Pisi gdje si nasla smjestaj ja sam gledala i sve je dosta skupo za 7 8 mjesec.
    Nadam se da smo po godinama tu negdje jer velis da ih imas koju ja isto jos malo pa 43 al nedam se.
    Drzim fige za uspjeh

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Venera i ja sam trebala u postupak u PFC krajem 7 mjeseca al morala sam pomjerit za avgust.
    Ja idem na donaciju JS
    Morat cu poc i u 7 mjesecu sa suprugom da ostavi svoj dio posto on nece bit u HR u avgustu tako da cu tad morat sama,
    Pisi gdje si nasla smjestaj ja sam gledala i sve je dosta skupo za 7 8 mjesec.
    Nadam se da smo po godinama tu negdje jer velis da ih imas koju ja isto jos malo pa 43 al nedam se.
    Drzim fige za uspjeh
    Draga Pretorija i ja isto idem na donaciju js.... planirali smo sve za 7 mjesec (tamo iza desetog)jer nam tako odgovara i izgleda da će se sve tako poklopiti.Nismo ti još nikakav smještaj našli sve mislim imamo još vremena.Malo sam čačkala po smještaju na internetu i valjda će se naći što zgodno,a opet ne preskupo.Mi nismo išli na konzultacije tako smo dogovorili da izbjegnemo troškove a znaš i sama već...sigurno nije nikom lako u današnje vrijeme. Ali evo nadamo se da će sve bit kako je najbolje i da će nas sve na ovom putu podržati i voditi ruka Božja.Ja imam više godina (tri godine više) al isto se nedam! Eto draga moja pa nek nam bude sa srećom!
    Posljednje uređivanje od venera3 : 15.06.2010. at 09:11

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga opa, bila sam danas na v.v, doktor je super, rekao mi je da najbolje da idem u 9.mj, je oni su od 15.07 do 9.mj na godišnjem, a sad se nestignem sve do onda obaviit više, pa onda opet moram oko 6.09 se naručiti i u međuvremenu obavit papa i briseve, pa računam da bi u prag išla krajem 9.mj, e eto tako mora biti, a i kaže on da je najbolje da mi on radi folikulometrije.Žao mi je što se možda nebi susrele, ali glavno da nam svima bude sa srećom!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure , ako se u Hr radi postupak umjetne oplodnje, za to daje uputnicu socijalni ginekolog ili? I tko riješava lijekove za postupak, socijalni ili mpo doktor' Mislim kako to ide tu, što se tiće toga?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

koliko je meni rekao dr K. iz vinogradske-po novom zakonu bolnica u kojoj si pacijentica dužna ti je omogućiti lijekove. do sada je to naručivao soc. gin. a sad je sve na bolnicama.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Znaći lijekove sređuje tj. nabavlja mpo doktor,a za to mu treba uputnica da ideš na postupak,a za postupak umjetne u Hr uputnicu daje socijalni ginekolog?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav curke...može li mi neka pomoći .......može li se nalaz spermiograma uraditi u Petrovoj bez uputnice uz plaćanje i zna li tko koliko to košta,treba li se prethodno naručivati ili ne treba?
    Hvala vam!
    Posljednje uređivanje od venera3 : 17.06.2010. at 12:13

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

venera. može se u petrovoj obaviti uz plaćanje, čini mi se da je bilo oko 350 kn, ne znam točno, al na ovom linku imaš njihov broj tel. pa se može provjeriti http://www.potpomognutaoplodnja.info...skoj&Itemid=81

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ok Maro hvala ti....Idem sad vidjeti ovu stranicu što si mi proslijedila.
    Pozdrav ti!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

hej cure moje ! Evo mi smo se jučer vratili iz Praga. U subotu mi je bila punkcija : 14 folikula dobiveno je 7 js od toga 6 super kvalitete. Ovih 6 je oplođeno i sve su se super razvile, u utorak je bio transfer dviju mrvica a 4 su zamrznute. Svi u PFC su mi stvarno super prekrasni ljudi. Sad treba preživjeti do testa. Rekla mi je doktorica da samo napravim test da netreba vaditi betu , al ja sama neznam što da radim ?

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga kika, drago mi je zbog tebe, sve će to biti super i biti ćeš prava ponosna praška trudnica, i i kasnije možeš ako budeš htijela, po još koju bebicu, ma super! Tko ti je dao protokol, da li iz praga ili ti je tu mpo doktor odredio?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

da hop , to bi bilo prekrasno. Bojim se uopće o tome i razmišljati već sada. Meni je protokol dao doktor na vv, to mi je bila prva stimulacija pa je bio malo oprezniji ali na kraju je ispalo super.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga Kika, i ja isto idem na vv, i doktor mi je Lučinger, bila sam prije par dana i moram početkom devetog mj, sada nemogu sve stići zbog godišnjeg na vv,tako da ću u postupak vjerojatno krajem devetog ako sve bude kako treba . Tko je tebi doktor i koje si pretrage radila na v.v, da li si tamo spolne hormone možda vadila i koloko su te lijekovi došli?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage moje, da vam se javim. Ja već 12 dana uzimam Estrofem, jučer sam bila na UZV i endometrij je još tanak (6 mm). Od danas su mi povećali dozu pa ću u ponedjeljak ponovo na UZV.Još ne znam kada ćemo za Prag,ali pretpostavljam da će transfer biti 28.06.To će mi biti 22 dc i upravo tada mi je i prošli put bio transfer.Inače još nisam dobila rješenje iz HZZO-a,ali sam dobila dojavu od kolegice koja tamo radi da će sve biti ok i da će mi pozitivno odgovoriti.Dok ne vidim neću se previše veselitiNadam se da će sve biti na vrijeme.Javim vam se.Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga hop , meni je bio dr.Alebić i stvarno sam jako zadovoljna s njim. Spolne hormone sam vadila u vv , 3 dc jer oni priznaju samo svoje nalaze. A ovo ostalo što sam trebala za Prag u najbližoj bolnici. Za lijekove sam dala odprilike 5000 kuna jer sam ih kupovala kod nas , mislim da ni drugdje nisu puno jeftiniji .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •