Stranica 26 od 28 PrviPrvi ... 162425262728 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mozda da otvorimo zasebnu temu pa ce nam se javiti mozda cure koje su dobile povrat love,a nisu isle u Prag mozda su isle gdje dalje??!!Ja danas bila u Hzzo,pa su mi rekli posto su podrucni ured da se nitko ne bavi tom problematikom te da u ponedjeljak dolazi doktorica koja se bavi bas time.pa cu vise znati drugi put,ali ako postoji i najmanja mogucnost da dobijem probati cu sve ,imam vremena na pretek,tako da valjda ce za 3-4 mj udostojati poslati rjesenje...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

jesi bila u hzzo-u?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja mislim da ti u citu doktor nesmije ispunit papire,
    mislim smije al ti ne vrjede jer je cito privatna klinika a kolko
    sam ja svatila papire popunjava doktor iz državne mpo bolnice.
    Ja idem sutra kod dr. baumana na sv.duh, valjda ce potpisat papire.

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja danas bila kod doktora za te pretrage za trombozu,i sve te gluposti u cetvrtak opet moram...umorna sam a tek sam pocela.onda u petak sam se narucila u Cita pa cu ga moliti da mi ispuno ovaj formular za prijedlog za upucivanje na lijecenje u inozemstvo..Pa cu sljedeci tjedan poslati zahtjev ,a nista me ne kosta.Doktor me salje na neko citolgenetsko savjetovaliste,jeli koja bila,to je na Rebru,sto ti tamo rade,dali je koja bila,imam tih problema sa kariotipom(u 7%stanica imam visak X kromosoma,tj.XXX)...i uglavnom krenulo je,iako sam mislila da mi je rano,pitanje je hocu li uopce uspiti srediti do 10 mj....tako sam umorna...

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma bila sam u ovoj vukoj..ebini od HZZO,i onda me salje nek idem u Zadar,da njoj nije u opisu posla da meni cita clanke,da nije sigurna imaliju koga tko se bavi ovom problemom,a ja sam odmah zovnula Zagreb i rekla je neka odmah posaljem k njoj,prije godisnjih...Meni je ona rekla da mora taj formular popuniti doktor specijalist,doktor koji se bavi tom problematikom,pa mi nije palo na pamet da on nije kompetentan za to ako radi privatno...Ajme muke moja,di cu u Zagreb sad?!!! Ja cu sutra zovnuti ponovno ovu gospodju iz zagreba pa je bas pitati jos taj podatak!! Nisam se sjetila.fala sto si me upozorila...
    Posljednje uređivanje od amaria 23 : 05.07.2010. at 18:30

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Koji ima broj ta gospođa u zagrebu.
    ja neznam kud da šaljem, ustvari na koga da
    oslovim pošiljku?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage moje, pisala vam već. Liječnik mora biti iz ustanove koja ima ugovor sa HZZO-om. To su uglavnom bolnice, možda ima neka privatna, ali sumnjam. Traže žig ustanove i meni su vratili zahtjev iz poliklinike Vili. Potpisao se dr.Radončić i namjerno nismo stavili žig te su me odmah drugi dan nazvali da mi kažu da mora biti bolnica.Zato sam i hvatala prof.Vrčića 3 tjedna.
    Moj muž je odnio papire u Margaretsku 3 (urudžbeni) i onda će oni dalje slati u Dalmatinsku liječnicima koji će voditi predmet.
    Amaria23, tko se u biti u Citu bavi MPO i da li znaš da li oni rade u 8 mjesecu?!Ja već razmišljam da idem kod njih na UZV sljedeći mjesec kada ću se ponovo pripremati za Prag jer ću ljetovati na Braču pa da se ne vraćam u Zagreb.
    Inače dr.Mardešić će raditi cijelo ljeto.

Sigurno ćete pomisliti kaj ja već brijem o sljedećem putu, ali se stvarno ne nadam ovaj put ničemu.
    Na bolovanju sam do četvrtka i mislim da ću umrijeti od dosade
    Pozdrav!

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

U citu ti je dr.Poljak,on je meni super,i dr. Sparac i jos jedna doktorica ali neznam joj ima,trazi ti ova dva.meni su oni super...ali ja cu tebe istuci,nemas ti sto razmisljati o sljedecem putu,cekaj prvo da vidimo sto nas ceka s tobom ovaj put...Ja se nadam pravi bracki +....Ja neznam dali ce oni raditi u 8 mj.mogu ti ih pitati iz prve ruke,posto idem u petak,jer me bas toga strah,ali mislim da su oni stalno tamo....Uvjek je neko tamo...Sto se tice te reunfacije i HZZO vec sam marti i napisala,ali to je borba sa vjetrenjacama,mislim da se ne isplati zivce gubiti sa njima...Mislim da cu ja po onoj staroj u se i u svoje kljuce,platiti i sutjeti...i nadam se docekati svoju cehinju... Pusa svima pogotovo nasoj marti...

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Drage cure, sve koje ste išle, kako baratate engleskim, ja niako, tako de me to brine, kako će to biti,znam da i u jednoj i u drugoj klinici govore hrvatski,a li opet zbog smještaja u hotelu i tako ostalo, kako ću to i dvoumim se u koju ću , budem pisala i u PFC, pa ću vidjeti, jako mi je važan odnos prema pacijentu,a kako sam čula u Pronatalu i nisu baš po top pitanju sjajni, makar mi je to bila prva opcija i zbog smještaja!

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam s engleskim Ok, ali MM nikako a ipak se snalazio i bez mene nakon ET-a dok sam ja u sobi ležala... Zbog toga ne brini, to je najmanja stvar koja te treba opterećivati... U hotelu trebaš platiti, daju ti račun i ti toliko izvadiš, u trgovinama odeš u samoposlugu izabereš i dođeš na blagajnu opet dobiš račun i toliko izvadiš, a najvažnije je što u PFCu i doktorica i Mirna pričaju hrvatski (samo treba da doktoricu razumiješ!).Ja sam se odlučila za PFC iz istog razloga, jer sam pročitala dojmove iz Pronatala i baš kada sam mislila da idem tamo javila se Mirna ovdje na forumu i bez razmišljanja odlučila. U Pronatal sam pisala mailove, ali odgovori stizali kad sam ja već zaboravila da sam išta pitala...
    Ja dajem svoje preporuke za PFC (iako 1. put nije uspjelo), mi idemo za jedno 7 dana gore opet...

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma hop,snaci ces se ti...Meni nije problem bio,eng.mi super ide,sve razumim malo mi steka kad ja moram objasniti (neznam sve te izraze na eng)ali kuzimo se,i u becu su imali doktoricu pa sam s njom na krv,ali u slovackoj sve na hrvatski,ali i nemas brige...snaci ces se,pogotovo nemas brige ako ides PFC,zapravo kad smo bili u slovackoj sa sestrama i sa doktorom sve na hrvatski oni pricaju na ceski ali sve ih razumjes,sto je rekao doktor zivjela Juga,tad je svak svakoga razumio,svi su oni nekako povezani bili i jako dobro Hrv. pricaju...SVE ali SVE IH razumjes...I u pfc sestra na pultu je na cesko hrv sve sa nama,i sve smo svatili ja se nadam.. :D Samo polako pricaj da te oni uspiju razumjeti...Biti ce sve ok,drzi mi se i sretnoo.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hop, potpuno se slažem s ovim što je amaria pisala o jezičnim barijerama, skoro da ih ni nema, a što se tiče hotela-sve vam može Mirna rezervirati, a vi samo platite, nikakav problem, nemaš brige.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 06.07.2010. at 13:02

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala vam cure, baš mi uljevate snagu, svima vam od srca želim sreću i uspješne i lijepe trudnoće i nama koje se sprememo da uskoro uživamo u najljepšem nama razdoblju u životu, majčinstvu!

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Dobri den moje curke da se i ja uključim u jezičnu barijeru,kad se sjetim kako je prije 3 god išla naša komunikacija i dan danas se smijemo zato je sada sve OK.Inače kako ste mi?Ne stignem pisati ali svako malo proškicam da vidim što se zbiva sa Pražankama.Drago mi je što vidim pozitivnih beta nadam se da će i naša biti u 10 mj.Vidim da su neke imale lošijih iskustava sa Pronatalom samo sam htjela reći da nije ni čudo što smo kao "na traci"kad stalno imaju gužvu znam kad smo išli zimus u 11 mj.odležale smo 1 sat u sobi nas 5 i nakon toga drugih 5 već je čekalo transfer nemojte im uzimati previše k srcu ipak se oni trude da dođemo do svoga cilja.Svako dobro cure i čujemo se.

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Samo da s vama podjelim svoja razmišljanja... Više ne znam šta da mislim... Pripremali smo se za FET. Bila na folikulometriji prije 2 dana i vodeći folikul je bio 13 mm, nije bilo za štopericu. Danas ponavljamo folikulometriju, kad se moj folikul smanjio!!!! Alo, šta se dešava?!!! Sada je 11 mm. Endometrij je bio 7,5 mm, ali nije bio trolinijski, danas je trolinijski i 4 mm!!! Inače imam uredne cikluse, svakih 29 dana... Očito ništa od ovoga puta. Ma i to mi je uredu, bolje da sve bude kako treba nego forsati, ali ljudi do kada?!
    sada imam potrebu vam ispričati sve od početka... Jednostavno moram se izjadat a ne znam kome osim vama...
    Dakle, kada smo vidjeli da od bebe ništa i krenuli na VV napramimo (odnosno MM napravi) spermiogram, a ono sve 0, izvadi FSH, a on 27. Pošalju ga na punkciju i tamo se nađe dosta spermija (dosta piše u nalazu). Te spermije nitko nije sačuvao... Šalju nas na biopsiju testisa, tu tapkamo 2,5 godine jer se kod nas biopsije zbog zakonske regulative ne rade (tako mi rečeno na Rebru). Nakon 2 godine, odemo mi u Sloveniju i mene pripreme klomifenima, izvade mi jajnu stanicu, naprave biopsiju testisa kad ono opet NULA (ništa nije nađeno). Opet stojimo jedno duže vrijeme i MM predloži donaciju sperme (ON predloži!). Raspitam se ja i krenemo mi u proces za Prag. Pripreme su bile na VV-u. Nikada nisam imala nikakvih problema, ali vadeći sve potrebne nalaze meni otkriju esherihiju, ja to riješim. Nakon toga otkriju mi visoki tlak 140/110 (do tada normalni ili čak sniženi), riješim ja i tlak. Idući na folikulometriju, dr. otkrije ciste (do tada NIKADA mi nitko nije rekao da imam ciste (idem svakih 6 mjeseci na preglede, na sistematski s firmom...), srećom ciste puknu i sve pođe po planu. Izvade mi 10 js, 6 se oplodi ali 2 nisu bila dobra tako da imamo 4 embrija. Naprave mi ICSI sa 2 E od 48 sati jer se navopdno jako dobro dijele, naravno - NIŠTA! Opet ja glavu gore... Sve podredim ovom ciklusu (dignem 3. kredit za FET, godišnji, fakultet - svjesno idem na pad godine, ali se ne želim previše uzrujavati). Kupim štopericu i čekam da folikuli dosegnu 18-20 mm, kad ono oni umjesto da rastu, meni se smanjuju!
    Do kada moram sve to trpjeti?!!!!
    Znam da sam vas UDAVILA, ali meni je LAKŠE!
    HVALA!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga moja nije ti lako ali bice bolje svako zlo za neko dobro
    A bas sam iscekivala tvoj put u PFC i nadala se dobrim rezultatima ako ides u avgustu mozda se i vidimo naravno ako samnom bude sve uredu

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nadam se da će tebi biti sve OK. Ne znam da li rade u 8. mjesecu, doktorica je spominjala godišnji pa se raspitaj... Sretno i eto, možda se i vidimo!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

andeo,pa FET se moze raditi bez obzira na tvoj folikul,zar ne?
    u Pronatalu nisu gledali moje folikule ,nego ej bio protokol u fazonu od tog i tog dana toliko estrofema,od toga dana utrogestan...12 dc UZV,ako je endo preko 8,17 dc se planira FET
    niko nije ni pogledao moje jajniike i folikule na njima....

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A ne znam... Mislim da ima veze s ovulacijom. A i veličina endometrija je sada mala (bilo je 7,5 mm a za 2 dana 4mm) iako je trolinijski.
    Ne znam šta se događa, danas ću se još čuti s doktorom...
    Zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano, zar ne?...

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, molila bi vas što se tiće uputnica. znam da tražim uputnicu za ekg, ali ova druga uputnica mišljenje anesteziologa, da li baš takvu tražim ili tražim uputnicu mišljenje interniste kardilologa, što se tiće uspavljivanja, kako ste vi tražile tj, kod koga ste išle kod interniste kardiologa ili anesteziologa, kako vam je glasila ta uputnica?

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne sjećam se kako je glasila uputnica, ali znam da sam išla kod interniste. Reci liječniku da treabš za pregled kod interniste zbog anastezije.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

draga hop meni je dr napisao na uputnici pregled i preoperativna obrada,ali nisam još išla kod njega ,čekam da se javim danici pa će mi ona napisati koje nalaze tribam poniti sa sobom.
    Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, molila bi vas što se tiće uputnica. znam da tražim uputnicu za ekg, ali ova druga uputnica mišljenje anesteziologa, da li baš takvu tražim ili tražim uputnicu mišljenje interniste kardilologa, što se tiće uspavljivanja, kako ste vi tražile tj, kod koga ste išle kod interniste kardiologa ili anesteziologa, kako vam je glasila ta uputnica?

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

...i da uputnica glasi za anesteziologa

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Uputnica glasi na anesteziologa pregledat ćete mislim sa stetoskopom pitati jesi alergična na lijekove dali imaš implatante po tijelu izmjeriti tlak i to je to a ako ti dadu neku brošuru u biti to se daje prije svake operacije u bolnici radi predostrožnosti uzmi je da znaš što se događa kada si u totalnoj anesteziji,odnosno kada te uspavaju,i ponesi prijašnje nalaze ako si vadila KKS pa na spolne bolesti sve vezano za oplodnju samo ne moraš nalaze hormona ako imaš.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

marti čestitam ti na velikoj beti,nemogu ti opisati koliko sam sretna kad vidim puno pozitivnih beta,lipo odmaraj i javljaj nam se evo i ja odbrojavam još sitno za krenuti u češku jedva čekam

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala cure, ma vidjet ću kako će to ispasti s tim pregledom što se tiće anestezije, pa neznam da li je baš to potrebno da se je u anesteziji? Malo me to brine jer imam urođeni problem sa srcem, pa moram godišnje radiit kontrolne ultrazvuke srca, pa sada neznam da li se baš mora biit u potpunoj anesteziji

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bok suborke...
    kao što neke znaju i mi se pridružujemo ovom pdfu...idemo najesen u PFC...poslali su nam pretrage za obaviti zasada...
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~za bebaće

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage moje, danas popodne sam dobila na mail nalaze iz laboratorija i kad sam vidjela troznamenkasti broj sam se skoro onesvijestila. Nikad me ništa nije do sada toliko razveselilo. Suze,šok,nevjerica......

Beta HCG je 618!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Danas 13 dan nakon transfera.

Ne znam šta sad, toliko sam izgubljena i sretna da vam nemogu opisati riječima.

Sutra se nalazim sa mojim dr.Radončićem pa ću biti valjda pametnija

P.S. Zadnjih par dana imam sve simptome trudnoće, ali sam mislila da sam sve umislila.

I da ne zaboravim, danas su me zvali iz HZZO-a da je gotovo rješenje

Pusa svima velika i hvala vam na podršci!!!I dalje sam tu i bit ćemo u kontaktu.

MBM74 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hi Marti78,

nova sam na ovom forumu i trebala bih par informacija. Ako sam dobro shvatila ti si bila u Češkoj na umjetnoj oplodnji, možeš li mi objasniti cijeli postupak, kome se moram javiti,
    da li se u Zagrebu pripremam za postupak u bolnici u koju već idem na umjetnu oplodnju. Spominjala si nenakvo rješenje od HZZO-a, da li to znači da za postupak u Češkoj mogu refundirati novac od HZZO-a?

Hvala unaprijed,

MBM74

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hej marti78 sve cestitke na fantasticnoj beti!!!!!!
    PS.rijesenje od HZZO malo okasnilo... ali..

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

marti78 TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Vesela sam, radosna i sva sam se naježila zbog tebe!!!!!!
    Čuvaj se draga! Ma nemam riječi....

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Čestitam praškim trudnicama i svima ~~~~~~~~~~~~ da što prije dočekaju pozitivne bete

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga marti, bravo, presretna sam , ma to je perekrasno, uživaj i sretno ti! htijela bi te pitati u vezi riješenje, ako se ga podnese prije odlaska, sada recimo ko u tvom slučaju, da li je moguće i da li će moći sada taj novac refundirati, ja bi htijela podnjeti zahtijev prije odlaska, ali me mući to da li se može refundirati novac i da li je problem što ja i moj partner nismo u bračnoj zajednici, a i meni bi bilo prvi put , pa je to skuplje i da li ja to riješenje nosim u zg , pošto nisam iz zg?

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marti cestitam od sveg srca!!!!!!!

milivoj, dobro dosao i sto prije javio sretne vijesti!!!

svima ostalima brdo ~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba....

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Bok milivoj dugo se nismo čuli od PDF-a potpom.u Slavoniji dobro došao i što prije nas ostavio

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga Hop, prije svega hvala na čestitkama. Zahtjev mora biti pozitivno rješen prije samog odlaska na liječenje jer inače nema refundacije!!!Mislim da je pametno da zahtjev predaš minimalno 2,ako ne i 3 mjeseca prije termina odlaska da budeš sigurna da će biti sve na vrijeme.Zahtjev treba poslati poštom u Margaretsku 3.
    Pozdrav

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Bravo marti to je prekrasna vijest za Vas dvoje a i za nas koje se uskoro spremamo za Prag.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

a eto mi smo selice po pdfovima...(Slavonija, VV,Vili, Češka...)
    marti čestitke!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bravo Marti bas sam sretna prekrasne vijesti! Evo i mene s svježim vijestima, bili smo na kontroli i imamo dva !!! I mrvice su već malo porasle jedan je 4.7 mm a drugi 5 mm lijepo napredujemo. Meni su počele mučnine pa vas više ne pratim prečesto ali mislim na vas i želim vam da što prije držite svoje smotuljčiće. Šaljem vam puno ~~~~~~~~~~~ da vam čim prije uspije!puse svima

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga Kika, puno hvala na dobrim željama. Kakva je bila tvoja beta na početku?Znači dva srčeka nosiš!Superrrrr

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sutra idem ponovo vaditi betu!Puno vam hvala na dobrim željama!!!!!!!!!!!!!!!!!Pusa velika!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam prvu betu vadila 14dpt i bila je 802,a druga 16dpt 2002. Sretno danas Marti,da se beta lijepo dupla!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Danas 15dpt beta je 1367!!!!!Kika,moglo bi i kod mene biti dva srčekaSad ćemo čekati prvi UZV.....

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marti78 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas 15dpt beta je 1367!!!!!Kika,moglo bi i kod mene biti dva srčekaSad ćemo čekati prvi UZV.....
    Draga Marti čestitam ti draga ,baš si sretnica.Čuvaj nam se i pazi!

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Bok curke jedno pitanje koliko ste dugo ostajale u Pragu primjerice kas ste radile KET.pitam čisto iz puke znatiželje jer smo planirali ostati 7 dana pa nam se čini malo predugo.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AB7 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke jedno pitanje koliko ste dugo ostajale u Pragu primjerice kas ste radile KET.pitam čisto iz puke znatiželje jer smo planirali ostati 7 dana pa nam se čini malo predugo.
    mi smo bili 3 dana,dvije noci.
    dakle,stigli dan prije,prenocili,ujutro na KET i tu noce prenocili, 3-ci dan ujutro krenuli nazad.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

marti,kika i sve ostale čestitam,super
    evo vidiš marti kad si se najmanje nadala i bila razočarana nakon transfera
    mi smo se jučer vratili iz Praga i trebamo puno vibrica
    naime kad smo kretali mene je već bolio trbuh,pripisivala sam to nervozi,međutim putem i noć prije nego je trebao biti transfer ja sam doslovno umirala od bolova,nisam oka sklopila i što je najgore nisam imala ništa kod sebe za bolove,jedva sam dočekala jutro,zvala dr,i ona mi kaže da pričekam kad dođem pa ćemo vidjeti na ultrazvuk,došli mi tamo u dogovoreno vrijeme,imali smo šest dobrih i još mi kaže da obzirom na moju situaciju čak razmišlja da mi vrati tri,ali ajmo vidjeti na ultrazvuk,kad moj miom od tri centimetra u desetak dana narastao na pet i ubija me bolovima,katastrofa ,ne mogu vam opisati kak sam se osjećala ,ležim na stolu ,boli me sve živo a dr razmišlja i komentira što sad uopće napraviti,raditi transfer ili ne,uglavnom na kraju smo nekako usuglasile da je obzirom na situaciju sve rizik i ipak je bio transfer,vratili smo se jučer u zg,malo me ipak manje boli,dala mi je neke slabe tabletice protiv bolova,i sda čekamo dalje desetak dana,samo da ti bolovi prestanu,dosad se nisam uspjela od njih ni razveseliti mrvicama koje su ipak u meni
    sretno svima i vibrajte i za mare41 ona još par dana do bete

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Marti78 čestitam i ~~~~~~~za dalje
    I mi se jučer vratili iz Praga nakon cjelotjednog boravka u tom bajkovitom i čarobnom gradu. ET dva odlična embrija prošao OK, utisci iz Pronatala OK, izležavanje još 1 dan i sinoć dođosmo kući.ß 02.08.
    Đurđa vibr~~~~~~~am za tvoju ß i sve praške ß koje ćemo oglašavati krajem srpnja na ovom pdfu.
    Svima pozdravi

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

...i još... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Mare41 koja ne može do kompa pa vas sve skupa pozdravlja preko mene ~~~~~~~~~~~~~

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tužna, da li si ti išla sa donorskim ili su tvom dragom nešto našli u Pragu biopsijom , koliko sam shvatila bila si tri puta tamo ili?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •