Stranica 26 od 30 PrviPrvi ... 162425262728 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni je rekao dr. Lučinger da nazovem u 9.mj prije menstruacije, sad neznam , nisam pitala zašto da onda zovem , sada sam bila 19dc na pregledu, a u 11.mj.2009 8dc, pa si računam i mislim da neću ni u postupak u 9.mj, nego u 10.mj, jer naračujem se 06.09, a 09.09 trebam dobiit, a cilkusi su mi 27 dana, tako da mislim da nažalost neću u 9.mj, mislila sam u 8.mj, pa ništ , pa u 9.mj, pa izgleda ništ, pa valjda ću doćekati

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ma naravno da ćeš dočekati draga hop. To ti se sad čini jako dugo ali brzo će vrijeme proletjeti. I ja sam tako mislila kad smo se odlučili prošle godine u 10 mj. krenuti u postupak kad će to ali mi je brzo prošlo. Evo sad već brojim dane do bete, danas mi je 4 dan od transfera.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da da naravno hop najbolje ti je obaviti sve pomalo ne sa nekim presingom,drago mi je što si na vv dobro primljena i što ćeš tamo sve obaviti a eto možda se nekad i vidimo ,do tad ćemo se ovako dopisivati i pričati svoja iskustva,ja jedva čekam da prođe još i ovaj mjesec a da počmem s pripremama za prag
    Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Draga opa, bila sam danas na v.v, doktor je super, rekao mi je da najbolje da idem u 9.mj, je oni su od 15.07 do 9.mj na godišnjem, a sad se nestignem sve do onda obaviit više, pa onda opet moram oko 6.09 se naručiti i u međuvremenu obavit papa i briseve, pa računam da bi u prag išla krajem 9.mj, e eto tako mora biti, a i kaže on da je najbolje da mi on radi folikulometrije.Žao mi je što se možda nebi susrele, ali glavno da nam svima bude sa srećom!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

cure može li mi neka opširno napisati put za prag di sve triba ta vinjeta i di ste je kupovale,ipak ćemo ići s autom avion je zaista skup,a imamo navigaciju pa se nadam da se nećemo izgubiti

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga opa, je baš je tako, i ja sam na početku mislila da samo što prije, ali bolje sve polako, eto nadala sam se da ću u 8.mj, pa ništa, pa eto sada će na kraju biti i izgleda i 10.mj, kada su na v.v do 06.09 na godišnjem i rekao mi je doktor da nazovem onda i baš mi je onda i par dnan prije krvarenja kako je i rekao, pa ćemo vidjeti. I ja jedva ćekam da ćujem tvoja iskustva iz Praga i lijepe vijesti!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj opa prvotno napisa Vidi poruku
    cure može li mi neka opširno napisati put za prag di sve triba ta vinjeta i di ste je kupovale,ipak ćemo ići s autom avion je zaista skup,a imamo navigaciju pa se nadam da se nećemo izgubiti
    nema ti tu velike mudrosti.mi smo išli ovim putem; zagreb-graz-beč-znojmo-jihlava-prag. treba ti vinjeta za sloveniju,austriju i češku a kupuju se na pumpama ili granici. treba ti cca 8 h sa 2 kraća stajanja. mi smo prvi put jedino imali problema u beču jer smo skrenuli na cestu prema brnu a to nismo htjeli pa smo se vraćali. uglavnom na ulasku u beč ne skrećete odmah po oznakama za cz nego nešto kasnije kad piše baš prag.
    Posljednje uređivanje od leeloo77 : 23.06.2010. at 19:50

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hvala ti lello na odgovoru nadam se da ćemo se snaći,eto konačno se bliži i moj dan da idemo,nemogu ti opisati koliko jedva čekam da dođe 8 mj pa da krenemo sa pripremama,i ako bog da da se javim sa pozitivnom i velikom betom kao i ti,a kako se ti osjećeš
    Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    nema ti tu velike mudrosti.mi smo išli ovim putem; zagreb-graz-beč-znojmo-jihlava-prag. treba ti vinjeta za sloveniju,austriju i češku a kupuju se na pumpama ili granici. treba ti cca 8 h sa 2 kraća stajanja. mi smo prvi put jedino imali problema u beču jer smo skrenuli na cestu prema brnu a to nismo htjeli pa smo se vraćali. uglavnom na ulasku u beč ne skrećete odmah po oznakama za cz nego nešto kasnije kad piše baš prag.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da da naravno javljat ću se,evo ja tribam dobiti m sutra i onda od sljedeće u 7 mj(20 dc) počinjem sa stimulacijom nadam se da će ovaj put ipak dolaziti na vrime da mi ne pokvari planove
    Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Draga opa, je baš je tako, i ja sam na početku mislila da samo što prije, ali bolje sve polako, eto nadala sam se da ću u 8.mj, pa ništa, pa eto sada će na kraju biti i izgleda i 10.mj, kada su na v.v do 06.09 na godišnjem i rekao mi je doktor da nazovem onda i baš mi je onda i par dnan prije krvarenja kako je i rekao, pa ćemo vidjeti. I ja jedva ćekam da ćujem tvoja iskustva iz Praga i lijepe vijesti!

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ono sto je nama puno pomoglo ti je na ovoj stranici. http://www.viamichelin.com/ upisi odakle kreces ,i kao ides,i sve ce ti dolje ispisati gdje da kupis vinjete,koliko dodju,koliko cete kostati put,koliko ce ti vremena trebati da dodjes gore,sve potanko opisano...ovo je stvarno super stvar,kao GPS,iako je on bolji ali stvarno sam sa ovim odusevljena,ovo nas je spasavalo,i nadam se da ce tebi pomoci...ako neznas tocno adresu u pragu stisni bilo sto,sve je to blizu,opet cete voditi prema tamo...nadam se da sam ti pomogla.Lijep pozdrav curama.Ja krecem od utorka na papu briseve da vidin dali je ureaplazma jos prisutna tako da iman vremena se ljeciti,neke pretrage napraviti,pomalo cu se pripremati,tako ako nesto ne bude ok da imam vremena se ljeciti.. nece me vise zeznuti i docekati nespremnu.hehehehe.pusa laka vam noc.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj opa prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti lello na odgovoru nadam se da ćemo se snaći,eto konačno se bliži i moj dan da idemo,nemogu ti opisati koliko jedva čekam da dođe 8 mj pa da krenemo sa pripremama,i ako bog da da se javim sa pozitivnom i velikom betom kao i ti,a kako se ti osjećeš
    moram lagano mirovat ali osim toga ja se osjećam super. nemam mučnina niti išta slično. za dva tjedna idemo na pregled pa ćemo vidjeti kak napreduju bebači. sad sam u 10 tj.

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jeli Marti vec posla za Prag?Poslala sam joj pp,pa ne odgovara,vjerovatno se sprema pa nije vidjela,ili mozda vec je gore???Sretno joj u svakom slucaju...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj amaria 23 prvotno napisa Vidi poruku
    Jeli Marti vec posla za Prag?Poslala sam joj pp,pa ne odgovara,vjerovatno se sprema pa nije vidjela,ili mozda vec je gore???Sretno joj u svakom slucaju...
    Bok svima!Oprostite što nisam odgovorila na pp jer nisam uopće skužila da ih imamSada sam to učinila.
    Ja sam još u Zagrebu. Krećem u srijedu ujutro jer je transfer tek u četvrtak 01.07. Malo se sve produžilo jer se endometrij sporo debljao.Sada je konačno ok i danas sam krenula sa Utrogestanom.Danas mi je 21 dc (obično je transfer 18 dc).Drago mi je da idem kasnije jer još nisam dobila rješenje od HZZO-a Prije 5 tjedana sam odnijela papire. Prošli tjedan sam zvala i naravno da ništa jer su fala Bogu svi pospajali praznike.Sutra odmah ujutro zovem doktoricu koja vodi moj predmet i napraviti ću sve da do srijede dobijem to rješenje. Nisam još ni pitala u Pronatalu jer ću moći tako platiti, ne znam gdje da smještaj rezerviram jer ne znam kako ćemo taj dio riješiti itd.Sve ću vam javiti kad i ja saznam

Pozdrav svima!!!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok cure!

Ja sam nova na ovom forumu pa bi imala par pitanja.
    Na koji nacin ste pokušavale dobiti ljekove od hzzo-a
    za postupak u inozemstvu? Koje papire treba predati i kamo?
    Moj muž ima azoo pa se na jesen spremamo u Prag radi donora.
    Oprostite ak se ponavljam al nisam uspjela još svih 26 stranica procitat.
    Imam još jedno možda vama glupo pitanje, klaustrofobićna sam i strašno se bojim tunela
    pa bi pitala cure koje su već bile u Pragu dali ih ima jako puno dok putujete za gore?
    Kolka je povratna karta avionom i kolko se uopce putuje?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hej cure ! Ja danas napravila test i imamo + !! Sutra idemo vaditi betu. Marti sretno u Pragu ! Što se tiče puta za Prag najbolje je ići Beč - Znojmo - Jihlava - Prag jer je autoput u Češkoj koma!
    Posljednje uređivanje od kika84 : 28.06.2010. at 14:08

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kika, draga, čestitkeeeeee

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kika cestitke na +!!!!!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

čestitam kika i držim palčeve za veeeeliku betu pozdrav
    Citiraj kika84 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej cure ! Ja danas napravila test i imamo + !! Sutra idemo vaditi betu. Marti sretno u Pragu ! Što se tiče puta za Prag najbolje je ići Beč - Znojmo - Jihlava - Prag jer je autoput u Češkoj koma!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hej Kika, čestitke od srca

Mi preksutra krećemo u Prag. Slažem se da je bolji ovaj put koji si navela jer ima manje drnadanja, ali je vremenski duži
    Odlučili smo ostati barem još 2 dana duže nakon transfera jer sam odlučila ovaj put stvarno 3 dana mirovati

Nadam se da će sutra doći rješenje iz HZZO-a jer ću inače bakrotirati

Pozdrav!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Super samo tako imam sve vise nade za uspjeh,ja idem krajem 8 mjeseca u PFC na donaciju js.
    Molila bi info u vezi GPS dal se more naknadno ubacit Europa i gdje to rade u Rijeci ili Zg

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok!

Nisam citala sve stranice pa mi molim te napiši kakvo rješenje od hzzo-a cekas.
    Kakve si papire slala i kamo?
    Nemam tolko love a i mi moramo u Prag radi donora jer mi muž
    ima azoo tako da bi ti bila zahvalna na odgovoru?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj kika84 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Kika čestitke od srca....čuvaj nam se !!!!!! BRAVO ZA SVE NAS!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

marti78.....ma daj primaklo se znači putuješ u četvrtak pa super draga nek bude sa srećom sve to i ne brini se ne možeš ti tako lako bankrotirat....Jeste li već negdje rezervirali smještaj,gdje? Javi nam se mila kad se vratiš sa dobrim informacijama.Sretno draga.......pozdrav ti i vrati nam se bogatija!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga koka čestitke od srca,koliko sam upućena tebi je od prvi put uspijelo? Želim ti ogromnu betu i lijepu trudnoću!Sve se i ja dvoumim da bi išla možda i u novu kliniku, ali slabo baratam engleskim, a što se tiće pronatala imaju smještaj u sklopu klinike, pa mi eto samo to plus tamo, a ovako da idem u novu kliniku neznam što se tiće smještaja kako bi to sve išlo! J a bi trebala u 10.mj za Prag!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Joj kika ja sam tebe preimenovala, mjesto kika, ja napišem koka, a dobro, malo ćemo se nasmijati!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hop, u PFC-u dr Lazarovska i gđa Mirna govore hrvatski, a vrlo blizu su 2 hotela koje ti može gđa Mirna rezervirati.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala mare, pa ja bi rađe i išla u PFC, samo eto mući me taj smještaj i što ne baratam engleskim, ali ako je tako mogla bi bez problema i tamo. Koliko sam čula jeftiniji su od pronatala , a i imaju dobre rezultate , koliko vidim.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hop, slobodno pitaj sve Mirnu sto te zanima, evo ponavljam opet mail: mirna.turcinovic@gmail.com, i da, ide im, super su ovi forumski plusići

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kika čestitke za + i ~~~~~~~~~za veeeliku betu
    Marti 78 sretno u Pragu i podijeli svoje dojmove s nama kad se vratiš kao trudnica
    Praške trudnice, čuvajte i mazite trbuščiće

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Neznam oce li se Marti javiti,jer ide ubrzo za Prag.Uglavnom da odogovroim na pitanje Marijakr,jer je i mene zanimalo.Ako ides na postupak npr. sa doniranim sp.ili jajnim stanicama,ili PGD,znaci postupci koji su nemoguci u HRV. Onda ti onu refundiraju novac za to.Tako odprilike je meni objasnila marti.Viditi cu sto muz misli pa cu viditi jer mi idemo na PGD+ICSI,a ako ne bude nasih zdravih zametaka isli bi na donirani zamrznuti zametak.ali to nam je dodatno jos novaca,i neznam hocemo li moci.pa bi vijdjela ako mogu barem da nesto refundiraju...cjene su ogromne.Zanima me dali je koja od vas bila u apartmanu ili stanu da mi moze preporuciti!!! nema veze ako je i dalje od klinike...Ako ima tko ili makar gdje da potrazim stanove za tih par dana..svako dobro i cestitam kiki za plusic,ajme svaki put kad cujem za plus odmah mi srce za igra i da mi nadu neopisivu...
    Posljednje uređivanje od amaria 23 : 29.06.2010. at 14:05

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Marti sretnooo!!! Zaboravila sam ti zazeljeti srecu...Vrati nam se trudna i pospi i po nama malo trudnicke prasine,i one praske naravno...

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jos nesto,meni je mirna prije dva dana otpisala sa ovog maila :Mirna Turcinovic [mirna@pragueivf.cz]

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Koja dokumentacija se pošalje i na koju adresu hzzo-a?
    Kolko se ceka na odgovor?
    Mi moramo na donora sperme jer biopsiom nije
    nađeno niš a posvajanje je tek druga opcija.
    Ja sam dogovorila u pfc jer mi pronatal tjednima nije odgovorio na meil
    a martina iz pvf je jako ljubazna i srdaćna.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ipak netrebam, piše sve na hzzovoj stranici.
    Marti sretno u Pragu
    Baš me zanima kakav ces dobit odgovor
    od hzzo-a.

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

neman pojma,do kraja tjedna smjeram poci do Hzzo pa cu pitati i javim ti iz prve ruke...Marty mi nije napisala,a sad mi je se ne gnjavi...

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, koje ste išle u PFC , koje su vas za tamo tražili pretrage, neznam da li isto zahtijevaju ko u Pronatalu? Meni je najgora muka od ti uputnica, znam da mi ih moja doktorica opče prakse neće dati, pa mi sam preostaje socijalni ginekolog, sad dok mu nabrojim šta mi sve treba, pa valjda će mi sve to dati, jer najlakše je kada ti netko napiše što treba od doktora, a ja sada ovako sama tražim treba mi to i to, pa ispada ko da mi i ne treba, a treba mi, ma joj, smiješno, ali to mi je najveća muka, jer su svi škrti na tim uputnicama, jer najlakše je kada dođeš po neke uputnice kada ti to napismeno predlaže neki doktor da obaviš neku pretragu, pa ti doktor opće prakse mora dati,da mi je bar doktor Lučinger napisao da treba ekg, mišljenje anesteziologa, urinokultura, kks, kreatinin, šuk, na ka i šta još već, napisao mi je samo da zahtijeva papa test, briseve i hormone štitne žlijezde i rekao je da napravim ekg, ali nije to napisao da zahtijeva.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage moje,ja sam vam luda Danas mi vrag nije dao mira i otišla sam na UZV kad ono endometrij 6,5 mm.Smanjio se za 2 mm.Doktor nije prezadovoljan sa nalazom i nije za odlazak na transfer jer su šanse puno manje za uspjehom sa takom tankim endometrijem.Čula sam se sa Danicom, ali mi zbog odsustva dr.Mardešića nije mogla dati odgovor tako da sutra ujutro ću znati da li putujem ili ne. Psihički se pripremila,otvorila bolovanje i sad veliki upitnik.
    Inače,doktorica koja vodi moj predmet još nije dobila jedno mišljenje od konzultanta tako da rješenja još nema. Danas je zapravo shvatila da se tu ne radi o velikim novcima jer idemo samo na transfer tako da će pokušati do sutra ujutro nešto riješiti.Stvarno ne znam da li odugovlače ili je zaista tako dug period rješavanja predmeta.
    Uglavnom nisam sigurna kako će to na kraju ispasti.

Inače za sve koji misle predati papire, treba vam:
    1.zahtjev napisan u nekoliko rečenica sa vaše strane gdje tražite liječenje u inozemstvu
    2.liječnik MPO iz bolnice treba ispuniti i potpisati obrazac za liječenje u inozemstvu (skinete ga sa HZZO stranice)
    3.medicinska dokumentacija koju imate gdje se vidi da ste sve pokušali napraviti (npr.biopsija testisa) prije nego ste upućeni na IVF sa sjemenom donora ili donacije jajne stanice

U biti je po meni najvažnije da vas liječnik MPO iz Hrvatske uputi na liječenje u inozemstvu jer liječenje u HR nije moguće kakav je slučaj sa IVF-om sjemenom donora ili donacije jajne stanice (za sada jer u biti imamo Zakon,ali nisu oformili banku sperme).

Javim vam se sutra kad vidim da li uopće krećem u Prag Pozdrav!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga Marti78 bi li bila toliko ljubazna pa mi pojasnila par stvari sto se tice trazenja povrata sredstava ulozenih u MPO kad je slucaj sa donacijama..??
    S obz.na moje godine najvjerovatnije ce i meni trebati donacija (js) pa sad hvatam konce i koncice sto se tice procedure...Gledala sam cijenik PFC klinike i to
    je naravno prestrasno sto se cijena tice...Donacija js 6000 eurica.I sad moje pitanje.Nakon sto HZZZO event.odobri povrat sredstava,koliko vrijedi to odobrenje?
    Da li je potrebno vec organizirati postupak pa onda traziti odobrenje od HZZO ili prvo odobrenje pa onda mogu kad hocu u postupak?I naravno,PFCu se placa
    u gotovini a onda se od HZZO podize povrat?Ili HZZO placa PFCu?Puno ti hvala.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, negdje na ovim stranicama imaš cjenik PFC-a (ne znam točno koja stranica, al negdje na sredini) i cijena donacija je 3800 eura, što nije malo, al ipak je manje od 6000.
    Marti, pa kak se smanjio? Jel prošla O ili? Jesi pila estrofem? Držim fige, iako, kažu da endo mora biti barem 7.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare do nedavno bio je cijenik na PFC stranici;sad vidim da su ga uklonili i da je samo email za sve upite o cijenama donacije,ali bas mi se cini da je pisalo 6000 sto me zaprepastilo.Da,naravno i 3800 je puno,ali ipak ako HZZO moze refundirati,treba pokusati...Eto,zainteresirala me ta tematika i mogucnost otkako nisu nadjene js kod mene u stim.postupku(mozda slucajno,mozda ne..zbog godina naravno) pa mi dobro dodje svaka info dok ne odlucimo i kontaktiramo PFC.
    Cesto pogledam sto se desava na ovom forumu,mislim da sam vidjela taj cijenik o kojem pricas,Mare,ali sam svejedno otisla na PFC web i tamo nasla drugaciju cifru,ali fala Bogu,ocito sam krivo vidjela..pusse

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Marti draga drzim fige da sve dobro prođe i da nam putuješ u Prag i vratiš se trbušasta!
    Hop ja sam si sve pretrage za Prag koje su mi trebale platila sama jer je moja bivša soc.ginička bila vrlo bezobrazna i nije mi htjela dati ni jednu uputnicu pošto sam išla van na postupak(kao da imam izbora u našoj lijepoj državi!!!!).
    Jučer sam već postala svoju betu al nemam pojima zašto nije objavljena? Dakle beta je802!!!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga kika, prekrasno, eto sada preostaje da samo uživaš i zaslužila si! Ma užas, je da bezobrazni su, to i mene tak živcira, šo se tiće tih uputnica! Samo eto ranije sanm napisala, nije mi nitko odgovorio za sada, koje su sve pretrage trebale za PFC, da li iste ko i za Pronatal?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kika čestitam, predivna beta. I vibrrrrr~~~~~~~~za dalje
    Marti ~~~~~~~~~~ , endo se možda još podeblja narednih dana, drži se
    Pošto sam zbog skorog odlaska u Pronatal, nedavno "češljala" temu, pouzdano znam da je cjenik PFCa u cjelosti objavljen na stranici 8, a najnoviji Pronatalov ( poslije poskupljenja od 01.04.) na stranici 13.
    Cure

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga hop, nadam se da će ti se javiti neko ko zna kakve pretrage se traže, al slobodno to pitaj mailom PFC, a te inetrnističke pretrage zbog anestezije bi ti trebao pisati dr opće prakse, nadam se da će ti izaći u susret kad mu objasniš zbog čega ti treba. A uvijek je najbolje imati napismeno tražene pretrage, tada ne bi trebali odbiti napisati uputnice, a toliko se naplaćamo za to zdravstveno osiguranje da je sramota da moramo obavljati pretrage privatno.
    Kika, čestitkeeeeeeeee.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga mare , budem i ja PFC-u poslala meil, u Pronatal jesam, ali eto htijela bi od cura isto čuti koje su bile u PFC-u, ma bila sam na v.v i trebala sam doktoru reći , zamoliti ga da mi napiše što sve treba tako da nemem problema sa tim uputnicama, napisao je samo papa , brisevi i hormoni štitine, i zahtijeva ekg, a nije naveo.Sumljam , ali probat ću tražiit za ekg i mišljenje uputnicu, od doktorice op, ali mislim da mi neće dati, jer se ograđuje da to nema veze s njom, nešto što je ginekološki, ma katastrofa.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hop, ono što ti sigurno treba je krvna grupa, rh faktor, hiv, sifilis, hepatitis, to se sve radi na Zavodu za transfuziju, i to ti daje uputnicu ginekolog, a obrada prije anestezije-to ne spada ginekologu, nek me neko ispravi, trebala bi imati pravo na uputnicu?!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hop, za PFC ti treba nalaz na zarazne bolesti;HIV, hepatitis B i C , sifilis; pregled interniste(ja imala pregled anesteziologa i vrijedio je nalaz), brisevi i PAPA test, KG i Rh faktor. Ni meni dr.opće prakse nije dala uputnice je to treba dati gin.Ekg i krvni nalazi ti trebaju samo za anesteziologa.

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Marty tek sam sad vidjela da si napisala popis dokumentacije...Tnx,slusaj kupi 2-3 svjeza ananasa i potamani ih,cikle pij,i podebljati ces drasticno endometrij...uvjerila se ja,i puno njih...Biti ce sve,a ja mislila da oni iz HZZO zafrkavaju da papire nisu poslali...Nadam se da ce biti sve ok,nadam se da ces podebljati endometrij u hodu... Sto se tice donacije 1800 su donirane js. i 400 donirana sperma,i to ako uzmes zamrznuto,a ako zelis da paralelno s tobom ide i donatorka na stimulaciju onda je 3800,ja mislim da sma dobro napisala...A ako ides iz zamrznute onda su ti osigurana 2 zametka.tako mi je Mirna napisala...Bome ja planiram skupiti papire za PGD ioanko sad cu otici do CITA,pa nek i dr.P napise par rjeci.koliko muz placa drzavi kao pomorac i zdravstveno i sve zivo,zasto da ne iskoristim barem nesto..Bumo videli,javim vam sljedeci tjedan sto sam napravila...

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kika, hvala ti, a što se tiće krvni nalaza, da li si radila kks, na, ka, kreatinin, šuk,jetrene probe, koagulogram,urea,bilirubin i da li si urinokulturu radila?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Radila sam samo KKS i jetrene probe ostalo ne. Čak ni urinokulturu jer je iupak malo skuplji nalaz. Imala sam sreću u nesreći pa sam taman kad mi je krenuo postupak dobila upalu Bartholinove žlijezde pa sam zbog toga pila antibiotik do transfera, tako da je on sve poubijao ako je čega bilo.

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drage moje VESELA SAM zbog vaših +ića! Stvarno me dugo nije bilo pa sam presretna zbog dobrih vijesti!!!! Mi smo se odlučili otići u Prag po naša 2 preostala smrzlića, idemo za 10ak dana...
    Smještaj si rezerviram u jednom hostelu-hotelu Hermanova, u Hermanovoj ulici koji je 2-3 minute hoda od PFC-a. Nije baš nešto, ali je jeftin... Imamo gdje prespavati i otuširati se! Za sve curke koje idu autom još jednom napominjem da je cesta preko Brna katastrofa!!! Veliki problem je i parking u Pragu, ali se može naći, jedino što ja zaposlim mužića da svakih par sati ode ubaciti kovanice kako ne bi ostali i bez to malo sirotinje...
    Papire za povrat sredstava nisam vadila jer mi je sve to prenaporno... Iskreno, nadala sam se da će nam uspjeti prošli put, bila skoro uvjerena. Dignula sam kredit taman onoliko kojilo nam treba, sada sam opet posudila da možemo na taj FET...
    Nikada kraja... Malo sam u nekakvoj depresiji i bojim se ponovnog razočaranja... Želim se veseliti što idemo, ali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •