Stranica 27 od 28 PrviPrvi ... 1725262728 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nasli su biopsijom,tj. onom mTESA sto mi zovemo,a kod njih je to mesa/tesa,cini i se.
    nisma sigurna vise ni da li je to isto.
    da,isla sam 3 puta, mada imamo zaledene 4 morule iz prvog postupka i planirala sam ,ako mi se sve ovo sanira,ako konacno prestane ovaj spotting,da u septembru idemo po te preostale embrije,pa cemo vidjeti sta poslije toga.
    mnogo sam razmisljala i o promjeni klinike,ali to je vec druga prica

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bravo marti! beta je divna! moguce da je visetruka trudnoca!

nisam dugo svracala, a docekase me divne vesti.
    a nisam svracala jer sam krvarila u vise navrata i lezala u bolnici, ali sreceom moji blizanci divno napreduju i danas im je 3 meseca i 3 dana! dobili smo i rezultate dabl testa koji je odlican tako da cemo verovatno i pored godina preskociti amniocintazu!

jos za dve nedelje da vidimo dal da se radi serklaz... pa polako dalje!

sve vas pozdravljam i vucem za nos, i jedva cekam da bude vise ovakvih lepih vesti kao sto procitah martine! idem sad na prethodne stranice da iscitam i ostale!
    sve najbolje!!!!

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nena3beba čuvaj nam se!!!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tužna, neznam, niti se baš razumijem , zašto je nažalost tako,ne volim tako čuti, najrađe bi da sve ostanemo od prvi puta trudne, ali eto, znam da si rekla da imaš problema malo sa štitnom, ali opet nije ni to razlog, nebi trebao biti,neznam ko te priprema za postupak, ja ću ići na v.v, a išla bi u 10.mj u Prag, tj, tako planiramo! Samo naprijed i sretno, sve ćemo mi biti trbušaste, zaslužile smo!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma,to sa stitnom je moje misljenje.naime,tsh mi varira,nakon stimulacije skoci,a prirodno se vrti oko 2-2,5,ja sam razmisljala da ga tabletama snizim ispod 2,ali to niko nece ni da cuje!
    sad sam samoinicijativno odradila i neke testove za trombozu, te neke imunoloske testove,jer zelim i to da iskljucim.
    za trombozu radim analize jer imam porodicnu anamnezu.
    lkad bolje razmislim,mislim da je ovo ipak najvise zasluga gluformina,ali je steta sto smo imali 1js,jedan embrij i nismo imali izbora nego njega vratiti,a svi dobro znamo kako je mala sansa sa 1 embrijem starim 3 dana,koji nije ni do blastice dogurao(da,bio je idealan,osmostanicni,grade I na treci dan,ali tek cetvrti dan se desava ono najbitnije,mnogo embrija valjda ne prezivi taj dan,ako sam dobro shvaila da se tad aktivira gen materijal oca)
    uglavnom,iduci put pametnije,naci dr koji ce mi ovdje u BiH samo mjeriti folikule,a ne petljati se u odredivanje stimulacije,jer sam zbog pogresnih instrukcija,pa cak i mjerenja dr.-a koji se ,kao ,i sam bavi MPO,zavrsila sa 1js.
    s druge strane,smatram napretkom da smo dogurali do ovoga,da se desila i biokemijska,jer to jos nisam dozivjela do sad.
    ipak je beta,kad sam otkrila trudnocu bila 111,dakle,prije je bila i veca.
    moj slucaj je bio specfican,jer sam dobila menstruacije,a implantacija je bila bas neka kasna,jer na dan menstruacije nije bilo poz testa,a 11 dana nakon toga,zbog spottinga,uradim test,trudnoca mi niej bila ni na kraj pameti,ja se vec organizovala za dalje,jer proslo je 11 dana od akd sam dobial pravu petodnevnu menstruaciju,bas na dan kad ju i trebam dobiti,kad test poz i beta 111!
    smatram ipak napretkom da se desilo nesto konacno.....
    sretno svima,ima mnogo trudnica u zadnje vrijeme

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Tužna, eto ja ti samo mogu reći što se tiće štitne, za ovo otalo, nebi znala, jer nisam još ni išla na postupak, nego ću u 10.mj,meni je doktor rekao da će mi dati dodatnu terapiju zbog štitne, jer su mi antitjela povišena i bolujem od kroničnog limfocitnog tireoditisa, ovi drugi hormoni su ok od štitne, dao bi mi prednizon ili dextametason.Reci mi kakva ti je to pretraga na trombozu?Je da ima puno trudnica i to mi je jako drago čuti i daje mi snagu!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Tužna, eto ja ti samo mogu reći što se tiće štitne, za ovo otalo, nebi znala, jer nisam još ni išla na postupak, nego ću u 10.mj,meni je doktor rekao da će mi dati dodatnu terapiju zbog štitne, jer su mi antitjela povišena i bolujem od kroničnog limfocitnog tireoditisa, ovi drugi hormoni su ok od štitne, dao bi mi prednizon ili dextametason.Reci mi kakva ti je to pretraga na trombozu?Je da ima puno trudnica i to mi je jako drago čuti i daje mi snagu!
    uradila sam fibrinogen,D dimere, APTV,TV, protein SiC cu nadams e odraditi uskoro,
    a od imunologije radial sam imunoglobuline:Igm,IgG,IgA

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tuzna, to si radila ukupni imunoglobulin ili antikardiolipinski aCl-IgM i IgG?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nemam pojma,samo je pisalo igM,igG,igA.
    u rubrici imunologija.
    valjda je to ukupni dok nema neke oznake posebne

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

marti78 čestitkeeeeeeeeeeeee

i svima ostalima sretno,tuda sam ali ljeto me tjera vani da ne mislim o onome sto je bilo nego kujem nove planove

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga opa, mislim na tebe, pa eto da ti se javim, ako se dobro sječam, ovi dana bi trebala početi sa stimulacijom , ili ne , ako se varam! Želim ti reći da se molim za tebe i želim ti svu sreću.Molim te javi se, eto ako bi mi htijela pomoći, jer sve smo u istom i borimo se za isto. Pa kada ti Danica pošalje koji ti nalazi trebaju da ne budu stariji od tri mj, pa mi javiš, mada pretpostavljam koji bi to trebali biti, i naravno kada dođeš, o smještaju, pogotovo ako ćeš boraviti u hotelu u sklopu klinike i ostalo! Ja neznam da li bi se trebala javiti joj, mada nisam još naravno dobila protokol i ostalo,to ću u 9.mj na v.v, tako da bi tamo u 10.mj išla, pisala sam joj u 1.mj, o našoj situaciji i svemu i što bi htijeli, a ona je na to odgovorila da se javim kada to sve obavim, mislim da bi se tek trebala sada javiti kada dobim protokol od doktora na v.v, znaći u 9.mj i onda da kažem da bi u 10.mj došla i naravno kada počnem sa stimulacijom, neznam to se javim prvi dan kada počem

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ej drage moje eto još malo pa i ja počinjem s pikanjem,evo danas sam kupila sve potrebno(gonale,decapeptyle,ovitrelle i ultrogestane),i počinjem s 20-im dc koji bi trebao biti 14.08,naručena sam kod dr u citu 04.08 pa će mi on sve objasniti kad i kako počinjem,moram priznati da me već krpa trema kako ću ja to ali idemo naprijed konačno je došlo i moje vrime za dalje.Danici se javljam prvi dan kad počmem s pikanjem pa će mi onda valjda reći koje nalaze tribam poniti sa sobom i dogovoriti sve ostalo,hvala ti hop što si se sitila mene u ovim trenutcima i ja se nadam da će sve proći ok i da ćeš i ti uskoro početi s pripremama,sigurno se pitaš koliko sam platila sve potrebne ljekove pa mogu ti reći da sam super prošla s cijenom i dobila sve za 5500 kn i naravno da ću vam se javljati sa svim novostima a što se tiče smještaja eto s obzirom da nam je prvi put ipak ćemo ići u njihov hotel svim curama želim puno sreće i puno pozitivnih beta jer mislim da smo mi to nakon svih razočaranja i neuspjeha zaslužile a ako ne uspije prvi put za sve postoji drugi ,nesmijemo se predavati nego glavu gore i misliti pozitivno jer kako kažu iza svake kiše izlazi sunce.!!!!!!
    Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Draga opa, mislim na tebe, pa eto da ti se javim, ako se dobro sječam, ovi dana bi trebala početi sa stimulacijom , ili ne , ako se varam! Želim ti reći da se molim za tebe i želim ti svu sreću.Molim te javi se, eto ako bi mi htijela pomoći, jer sve smo u istom i borimo se za isto. Pa kada ti Danica pošalje koji ti nalazi trebaju da ne budu stariji od tri mj, pa mi javiš, mada pretpostavljam koji bi to trebali biti, i naravno kada dođeš, o smještaju, pogotovo ako ćeš boraviti u hotelu u sklopu klinike i ostalo! Ja neznam da li bi se trebala javiti joj, mada nisam još naravno dobila protokol i ostalo,to ću u 9.mj na v.v, tako da bi tamo u 10.mj išla, pisala sam joj u 1.mj, o našoj situaciji i svemu i što bi htijeli, a ona je na to odgovorila da se javim kada to sve obavim, mislim da bi se tek trebala sada javiti kada dobim protokol od doktora na v.v, znaći u 9.mj i onda da kažem da bi u 10.mj došla i naravno kada počnem sa stimulacijom, neznam to se javim prvi dan kada počem

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo da se javim dragim Pražankama nakon neuspjelog postupka u PFC-u, bez obzira na rezultat oduševljeni smo klinikom i ići ćemo opet tamo.
    Marti, iskrene čestitke! prekrasne vijesti.
    Đurđa, draga, kad je test? Uskoro, jel da, šaljem puno ~~~~~~ i kiss.
    Svima želim puno uspjeha.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mare bit će više sreće idući put,ja sad imam laganu paniku od testa,a vikend se bliži.pozdrav svima i vibram za sve Pražanke
    Hop-,nisam sto posto sigurna ali mislim da treba biti bračna zajednica,najbolje ti je da ih kontaktiraš i da provjeriš direktno-sretno

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, da provjerim, pa neznam da li će biti problema, ako ja i moj dragi nismo u bračnoj zajednici, ha šta kažete? Jedna je forumašica pisala u pronatal , nema partnera, pa su joj rekli da samo rade sa parovima, mislim mi jesmo par, ali nismo još u bračnoj zajednici, pa sada neznam da li bi to bio problem, pomozite, joj da nebi bilo da dođemo tamo a ono da bude problema oko toga

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mare41

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, samo se u našoj državi traži da ljudi moraju biti u braku, nigdje drugdje, vjerujte, hop, nema nikakvih problema, nismo ni mi vjenčani, njima je važno samo da je par i ne zanimaju ih papirnati dokazi.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa cure , sada ste me zbunile što se tiće bračne zajednice, neznam ni sama što da radim, da im pišem da ih pitam ili što, sada neznam da li je drugačije u pronatalu i novoj klinici, ja bi išla u pronatal, pa mi pomozite, cure koje ste tamo išle, dali se mora biti u bračnoj zajednici? DRaga mare i đurđa da li ste vi išle u novu kliniku na donaciju sjemena ili jajne stanice! Želim vam svu sreću što prije, teško je ali uspijet ćemo!

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

rade s parovima,bez obzira na papir....samo kod nas traze potvrde na papiru,samo smo mi u srednjem vijeku
    ne brini hop,da ti je duša mirna mozes im pisat ali nema ti tu problema

mare sreco moja...zagrljaj veliki s juga pa cemo drugi put zajedno u nove pobjede

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga ivy kiss, jesen je naša.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga hop, netreba ti nikakav papir i netrebaš biti u braku njima to nema veze kao našim iz kamenog doba oni jedino ne rade donacije istospolnim parovima i samohranim majkama i ne dopuštaju surogat majčinstvo tako da se za ostalo netrebaš brinuti što god vam treba dobiješ bez problema.
    Mare jesen je tvoja , drži se!
    Evo naše mrvice su krenule u sedmi tjedan poslije transfera i brzo i lijepo rastu jedan je 2.5 cm a drugi 2 cm, ja imam mučnine al sve se lakše izdrži uz dva . Cure koje najesen krećete u postupke puno sreće držimo vam fige da uspije!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj kika84 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga hop, netreba ti nikakav papir i netrebaš biti u braku njima to nema veze kao našim iz kamenog doba oni jedino ne rade donacije istospolnim parovima i samohranim majkama i ne dopuštaju surogat majčinstvo tako da se za ostalo netrebaš brinuti što god vam treba dobiješ bez problema.
    Mare jesen je tvoja , drži se!
    Evo naše mrvice su krenule u sedmi tjedan poslije transfera i brzo i lijepo rastu jedan je 2.5 cm a drugi 2 cm, ja imam mučnine al sve se lakše izdrži uz dva . Cure koje najesen krećete u postupke puno sreće držimo vam fige da uspije!
    Cestitam na trudnoci!

Moj suprug ima azoo pa idemo u devetom il desetom mj. u PFC radi donora. Možeš li mi molim te reci u kojem ste hotelu bili,
    tko vam je uopce rezervirao smještaj, kolko vas je koštala oplodnja sa donorom sa svim troškovima (ljekovi,prijevoz, smještaj).
    Kolko si cekala od punkcije do transfera?
    Kakav si imala protokol, dugi ili kratki?
    Oprosti ak sam dosadna al puno bi mi znaćilo da mi odgovoriš. Hvala!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala ti puno kika na lijepim željama. Baš mi je drago zbog tebe i sviju drugih cura. Uživaj u najljepšim trenucima nama ženama,želim ti sve najbolje od srca i tvojim srčekima!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kika, hvala na lijepim željama, uživajte u vaša dva srčeka, pusa.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

marijakr, ja ti mogu odgovoriti za smještaj: Mirna može rezervirati hotel Belvedere (nešto jeftinije nego preko booking.com) koji je u istoj ulici gdje i klinika, par minuta hoda, imaju i svoju garažu za auto, plaća se, a ima u blizini i hotel Denise. Druge, možda, jeftinije hotele samo možete rezervirati online.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    marijakr, ja ti mogu odgovoriti za smještaj: Mirna može rezervirati hotel Belvedere (nešto jeftinije nego preko booking.com) koji je u istoj ulici gdje i klinika, par minuta hoda, imaju i svoju garažu za auto, plaća se, a ima u blizini i hotel Denise. Druge, možda, jeftinije hotele samo možete rezervirati online.
    Hvala. budem pitala Mirnu.
    Kolko se pa plaća ta garaža?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Budem pitala Mirnu. Kolko se pa plaća hotel sa garažom?
    Ti ideš opet u devetom, sretno.

Mene muci da nebude dovoljno materijala za zamrzavanje
    jer financijski nebudemo mogli opet ici, joj koma.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Oko 12-tak eura, ne znam točno, a svaki hotel ima sistem da se plaća ili garaža ili pošalju negdje malo dalje u velike čuvane garaže, koje se isto plaćaju.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cijene hotela jako variraju po mjesecima u godini, npr rujan je nešto jeftiniji (oko 50-tak eura ili nešto manje) u odnosu na listopad, vidjet ćete kad budete točno znali kad idete.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga marijakr,mi smo si hotel rezervirali sami preko booking.com,bili smo u Art hotelu i za 6 dana sa parkingom smo platili 390e,hotel je novi,čisti i bili smo jako zadovoljni,od klinike je udaljen nekih 15 min. lagane šetnje. Postupak smo platili 2400e sa zamrzavanjem preostalih blastica, transfer mi je bio treći dan nakon punkcije. Lijekove smo platili oko 5000 kn,potrošila sam 28 menopura,suprefact sprej i dva brevactida. Put nas je sa vinjetama stajao oko 1000 - 1200 kn. Nadam se da sam barem malo pomogla.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage moje!Da vam se javim sa novostima.Mi smo danas prvi put bili na ultrazvuku i vidjeli naše srčekoOstao je jedan plod,srce kuca, dug 7 mm i sve je ok. Jučer bila u panici jer mi se pojavio smedji iscjedak tako da nisam mogla čekati povratak u Zgb već smo u Šibeniku saznali za sretnu vijest.Uglavnom uživam na moru, dobro se osjećam....
    Dobila sam pozitivno rješenje iz HZZO-a ,ali ga još nisam vidjela tako da ne znam što piše (čeka me na pošti).Svakako javim detalje.Svima vam hvala na velikoj podršci, a curkama koje idu uskoro želim sve naj,naj!!!Velika pusa

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala.! znaci 4000 e mi svakako onda treba biti dosta.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga marti, drago mi je zbog tebe i samo nastavi uživati i javljaj nam se i javi nam se u vezi riješenja! i hvala na lijepim željama!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da malo napišem o tom zahtjevu za povrat od hzzo-a.
    Ja sam poslala zahtjev te muževu dokumentaciju. Odma drugi dan
    su me zvali da trebam faksirati i svoj povjest bilesti. Žena mi je objasnila
    da te naše papire kopiraju i šalju u tri bolnice koje
    se bave umjetnom oplodnjom i traže mišljenja o lijecenju i dijagnozi
    koje po požurnici treba stici najkasnije za tri tjedna.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Marijakr zahtijev si skinula sa interneta, kako izgleda taj zahtijev, da li si i ti morala što napisati,a što poslati od naše dokumentacije ako je sve u redu, ja sada nestignem poslati, jer u 9.mj počinju raditi na v.v a u 10.mj idem vjerojatno u prag, a do onda mi to vjerojatno nebi bilo gotovo,a u 6.mj kada sam bila nisam tražila doktora da mi ispuni, kako ćete putovati, tko tebi daje protokol za prag

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da skinula sam ga sa interneta. To je neka vrst formulara di doktor upiše naše podatke,
    dijagnozu, svoje mišljenje, u koju ustanovu trebamo ici, na koji postupak, kolko dana....
    Ima dvije stranice i sve doktor popuni.
    Oprosti kaj pitam al ak su vam nalazi dobi zašto idete u prag?
    Ici cemo autom.
    Baš sam danas vadila hormone pa kad prikupim nalaze od ultrazvuka
    trebam poslat doktorici na temelju kojih ce ona odrediti protokol.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Curke,ne znam hocu li kome pomoci,ali sto se tice smjestaja u Pragu ako ne koristite onaj koji vam preporuce u klinici,osim booking.com pogledajte i www.travelnow.com/index.jsp jer cijene znaju biti ponekad nestvarno povoljnije.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Na početku da čestitam svim budućim mamama. Mi smo se nakon nekoliko godina čekanja ponovno odlučili krenuti u Prag. Molim vas da mi pomognete. Koliko me košta IVF sa doniranom spermom u Pronatalu, a koliko u PFC? Nikako da se snađem sa cjenicima .

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

chris, evo cijene za PFC:
    Donacija sperme 400, IVF CIKLUS 1.600; ICSI - do 10 jajnih stanica 400; svaka jajna stanica preko 10 30; PICSI - do 10 jajnih stanica 900
    Obavezne intervencije
    Anestezija 100
    Spolno prenosive bolesti test (HIV1,2; HBV, HCV, BWR) 80
    Javit će se drugi za cijene Pronatala.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cure, što se tiče smještaja, ja si uvijek izaberem par hotela koji mi se sviđaju (zbog lokacije ili smještaja i parkinga) i onda im lijepo pošaljem mail s upitom o cijeni za to i to razdoblje i onda kad mi svi oni odgovore ja si lijepo izaberem najpovoljnije ili koji me zbog nečega sviđa. Ovog puta smo MM i ja boravili tjedan dana ovdje za 210 € (pored tramv.stanice, zaključan parking, super doručak, novo,čisto i uredno) ali su mi i iz drugih hotela poslali super cijene i bilo mi je teško odlučiti (Vila Vojta **** =45 €, Hotel Monika s bazenom 38 €, Divadlo 36 € ) pa predlažem da radije pitate direktno u hotelu jer će vam sigurno dati cijenu čak i povoljnije nego preko stranica za koju morate obavezno imati i karticu.
    I usput, moj test je pozitivan, ali ne usuđujem se previše veseliti do bete 02.08. ... neka brojke kažu svoje!
    Svima pozzzzzz &
    Posljednje uređivanje od gričanka : 30.07.2010. at 11:13

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    I usput, moj test je pozitivan, ali ne usuđujem se previše veseliti do bete 02.08. ... neka brojke kažu svoje!
    za plus i ~~~~~~~~~~~ za betu

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    Svima pozzzzzz &
    Beskrajno me razveselila ova vijest!!!!!!!!
    Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto vecu betu u ponedjeljak!!

Svima ostalima veliki pozdrav i puno ~~~~~~~~~~~~~ za sve za sto im treba!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Gričanka ma super čestitam ti od srca.Ja sam ti isto u iščekivanju bete samo ja imam još transfer mi je bio 27. tako da sad čekam i kljukam se tim tableticama i osjećam se pomalo naduto i grudi me bole! Tebi draga od srca sve najbolje!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bravo Gricanka!Neka beta kaze samo lijepe stvari!!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

čestitam!~~~~~~~~~~~

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga gričanka, čestitke i ovdje, bravooo
    Posljednje uređivanje od mare41 : 30.07.2010. at 11:47

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bog cure! Evo nije me bilo dugo nikako do kompa! Nisam ni napisala da sam bila u cita!A mozda i jesam pa se ne sjecam! Od puregona menopura i gonala F,zbog PCOS mi je doktor propisao gonal F Pen.pa ga nigdje u Hrv. nema pa sma zvala u ljekarnu na dolac,uglavnom treba mi jedna od 900 UI,i druga od 450 UI,ovaj od 900 dodje 700 eura,a ovaj od 450 dodje 400 eura.I reka mi je dr. neka probam u sloveniji,i tamo je duplo niza cjena,ovaj od 900 je 300 i nesto eura,a ovaj od 450 je 180 eura.Ionako idem po maticnu mlijec,u sloveniju pa cu i to pokupiti,jednostavno mi se isplati,puno ustedim.i decapeptil si dam 2 dan ciklusa.Imam dugi protokol.Pravila sam nalaze cimbeici trombofilije i sad cekam nalaze,pa isla ginkicu imam jos nesto ureaplazme od prosli put pa sam na antibioticima.i sto da vam kazem,ovaj mjesec ako ne dodje danas i sutra menge uopce nije bilo,ali nema ni muza tako da nisam trudna,i imam osjecaj da bi pocetkom 9 mjeseca mogla jako brzo krenuti,sredinom 8 idem u sloveniju po ljekove,i pomalo se pripremam...sad kad popijem antibiotike idem opet na briseve pa cu i papu napraviti i polako sve ostalo...samo da vrijeme cim prije prodje i da krenem,jedva cekam...biti ce ovo udarnicka jesen,jel tako cure?! Zelim vam svu srecu svijeta.trebalo bi pomalo i app. naci. ja bi najradje autom isla ako uspijemo naci app sa garazom ili parkirnim mjestom,a muz hoce da idemo avionom,vidjeti cemo...pusa svima i sretnooo
    Posljednje uređivanje od amaria 23 : 30.07.2010. at 11:54

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gricankasuper vijesti, vec tri bebe u nasem klubu (Mimek, Shanti i tvoja)

MBM74 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno Procedura

Hi curke,

molila bih vas da mi objasnite sve od početka za umjetnu oplodnju u Češkoj. Kakve papire moram predati u HZZO prije postupka, koliko se čeka da se uđe u postupak i sl.

Hvala,

MBM

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pa nema baš velike procedure.
    Kad smo suprug i ja saznali da nemožemo prirodnim putem imati kikace
    poslala sam meil u pfc i pronatal da pitam za cijene, termine i tak to.
    Odlucila sam se za pfc i prikupljam nalaze za polazak. Sve rješavam sa njima preko meila.
    Pošto moj muž ima azoo mi idemo na mpo sa donorom zato i imamo pravo na povrat jer
    se taj postupak ne radi tu kod nas. Ja osobno niš ne cekam na red nego cekam da prođu tri mj.
    od posljednje stimulacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •