Stranica 28 od 28 PrviPrvi ... 18262728
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga Marijakr, nije kod nas sve u redu, moj dragi je prebolio tumor testisa, i dasa ima azoospermiu, kao posljedicu lječenja od tumora testisa, pa i mi nemamo izbora, ja sam mislila kada sam te pitala . misllia sam za sebe što se tiće dolumentacije, jel moram i svoju slati, i što, ako sam ja u redu tj, nalazi u redu što se tiće ginekološke strane, I nisam shvatila, vi ste već bili u Pragu , pa nije uspjelo, pa sada opet idete ili?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

oprosti nisam citala.
    Mi smo bili na svetom duhu u postupku ali suprugu
    biopsijom nisu našli sjeme pa sad prvi i nadam se posljednji
    put idemo u Prag.
    Nisam znala da svi nalazi po oplodnji ostaju u bolnici pa nemam
    nikakve kopije pa sam poslala povjest bolesti od redovnih kontrola
    kod ginekola. Baš mi je i glupo kaj me opce tražila
    kad na otpusnom pismu i svim papirima od supruga piše da je muški faktor
    steriliteta u pitanju. Baš me zanima kaj ce ispast iz toga.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mare, što se tiće cijena u PFC sad mi nije jasno kako su oni jeftiniji od Pronatala, donacija je tamo 400, a u Pronatalu 200, ivf ciklus tamo 1600, a u pronatalu 1500,posebno anestezija 100, pa koliko se to nakupi ako hočeš još kultivaciju, pa sada neznam da li je icsi uračunat, zamrzavanje ako što ostane, i nije mi jasno do 10 jajnih stanica 900, molim te pojasni mi to sve i koliko ste vi platili? Hvala

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mare ovo što si napisala do 10 jajnih stanica 400, to je icsi,nisam skužila, a opet su skuplji u Pronatalu je koliko sam vidjela 300

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma bravo tak i moj dragi kaže , mora uspijeti, pa da, mislim si što da šaljemo od svoje dokumentacije , kada je u pitanju muški sterilitet, a ne moj, tj. meni ništa ne piše! Eto nekako u isto vrijeme ćemo vjerojatno ići u prag, ja idem u 9.mj ili u 10.mj, neka nam drgi Bog da samo da uspijemo ili da nam bar nešto ostane za drugi put! Tko je tebi ispunio zahtijev?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

da, mene strah da ne ostane ništa za smrzlice.
    Doktor Bauman. Kod njega smo i bili u postupku.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da i mene je strah, pa neznam kako učiniti da ih bude što više, to ovisi o vrsti stimulacije, jačini ili ja neznam ni sama o čemu? A ak ništa ne ostane nemogu si zamisliti, sve opet ispočetka, ma neznam otkud financijski, ne ja ni netazmišljam da neće ostati, pa valjda bude bar još za drugi put!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga venera, navijam za plus iz sve snage, koji dan ti je bio transfer nakon punkcije? Sretnooo! (Dobro je da grudi bole, samo nek nastave tako).

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga venera, navijam za plus iz sve snage, koji dan ti je bio transfer nakon punkcije? Sretnooo! (Dobro je da grudi bole, samo nek nastave tako).
    Draga Maro hvala ti,mislim da je punkcija bila u subotu 24.kad je suprug morao dati svoj prilog i onda smo čekali do utorka 27. kad je bio transfer.Što ima kod tebe,kako si mi ti?

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Venera sretno,i neka bude plus ko kuca,i molin te ne gledaj simptome jer kad si u postupku,simptomi ne znace apsolutno nista,ni bole grudi ni nista.uvjerila sam se u to,tako da ne vjeruj,vjeruj samo testicu kad pokaze +.i velikoj beti koju ti zelim od srca iako te neznam...Ja ovaj mjesec bez menge,sve se poremetilo mozda zbog nervoze jer sam sljedeci mjesec pikalica...Cekam nalaze pa mi je i to jos dodatni pressing...zelim ovaj put dogurati do ET,zelim i ja biti cekalica bete...uglavnom da sirim negativu ,saljem svima velike puse,i to one optimistice i pune lipih zelja....sretno svima,i nek nam jesem bude plodna i rodna...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drage Pražanke, moja beta iznosi vrtoglavih 8550 (nebu pod oblake) što će reći da se blizanci zasada čvrsto drže!
    Venera ~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu
    Svima pozzzzzzzzzz &

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    Drage Pražanke, moja beta iznosi vrtoglavih 8550 (nebu pod oblake) što će reći da se blizanci zasada čvrsto drže!
    Svima pozzzzzzzzzz &

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Svima pozzzzzzzzzz &
    Kako je to nesto prekrasno Gricanka,koja urnebesna sreca!!!!Bravo za blizance i jos stoputa bravo!!!!Sve cestitke!!!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

BRAVO BRAVO ČESTITAM TI IZ SVEG SRCA
    Svima pozzzzzzzzzz &

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svima pozzzzzzzzzz &
    Sigurno su dva !!

Cestitam od sveg i da ih sto prije vidis na UZV.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mia, i ja mislim da su oba tu!
    Hvala vam drage cure na čestitkama i na veselju!
    Svakoj želim 100 %-tni uspjeh u postupcima, a zaboravila sam zavibrati za Đurđu76 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i njenu betu
    Svima pozzzzz &
    Posljednje uređivanje od gričanka : 04.08.2010. at 14:54

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mia, i ja mislim da su oba tu!
    Hvala vam drage cure na čestitkama i na veselju!
    Svakoj želim 100 %-tni uspjeh u postupcima, a zaboravila sam zavibrati za Đurđu76 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i njenu betu
    Svima pozzzzz &
    čestitam ti od srca na tvom uspjehu i naravno što si se sjetila vibrati i za mene
    nažalost moj test jenegativan,valjda će jese biti sretnija
    sretno i čuvaj se

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga gričanka, čestitke i ovdje, uživajte, bravo Prag i još jednom za 2

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

čestitke gričanka!!!
    sretno venera

i svima skupa sretno u zlatnom pragu

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga gričanka, čestitke i sretno nam svima!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure da vas pitam, mene brine jer prije nego što trebam dobiti zavisi kako koji ciklus, ali po 4,5,6,7 dana prije neg što dobim nekad i više onak imam smeđi iscjedak, pa u naletima mi toliko izleti krvi ko da sam i dobils, ali nisam. pa onda krvucka, pa mir, pa pol dana par sati pa opet i onda uvijek al uvijek 27dc dobim, dobijem grčeve, glava me boli i sam krene i lijepo ide, ali maksimalni imam tri dana, s tim da mi dva dana ide dosra, a treći skoro ma ništ , uvijek je na vrijeme, ali eto to krvarenje po dosta dana prije menge me brine, spominjala sam doktorima, ali ništa nitko,kao to tak mora il je normalno,hormoni kao ok spolni, ginekološki problemi ok, ultrazvučni, papa ok, brisevi ok, jedino imam malo problema sa štitnom, anti tpo mi je povišen, ali tsh mi je još ok. Sada idem u prag u 9 ili 10.mj, pa me to brine, a nirko ne obraća pažnju, a valjda je onda u redu ili je to tako kod mene, neznam da li koja od vas ima takvi problem, ja sam čitala i čula da ima cura koje imaju takvi problema, ali su ostajalew trudne, sada eto neznam

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Đurđa76, da li si ti išla na umjetnu sa donorskim sjemenom i koliko sam skužila išla si dvaput u novu kliniku? Tako mi je žao zbog neuspjeha, ali biti će na jesen dobitno, znači imaš još zamrznutih?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Đurđa76 žao mi je ... od srca ti želim plodnu i sretnu jesen
    Posljednje uređivanje od gričanka : 05.08.2010. at 11:28

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Đurđa76, da li si ti išla na umjetnu sa donorskim sjemenom i koliko sam skužila išla si dvaput u novu kliniku? Tako mi je žao zbog neuspjeha, ali biti će na jesen dobitno, znači imaš još zamrznutih?
    da,išli smo na donaciju jajnih stanica,bili smo dvaput u PFC-u,prvi put na konzultacijama i drugi na transferu

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    da,išli smo na donaciju jajnih stanica,bili smo dvaput u PFC-u,prvi put na konzultacijama i drugi na transferu
    Draga zao mi je sta nije uspjelo ja idem krajem 8 mjeseca isto na donaciju js bili smo prosli mjesec na konsultacijama.
    Zanima me koliko si dobila jajni stanica i koliko ih se oplodilo mislim jesu li bili dobre kvalitete i jel sta ostalo za zamrzavanje i koji dan je bio transfer.
    Nema nas bas puno na ovom forumu sta idem po donaciju js pa tako nema ni info u vezi js.

Stranica 28 od 28 PrviPrvi ... 18262728

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •