LEGO prvotno napisa
Mi smo u biti nakon više kontakata sa Danicom i dogovorenog protokola sa našom doktoricom u plk.Cito u Splitu,odnosno folikulometrije 9.dana,zaputili se prema Pragu(vrlo jednostavno).
Danica nam je javila mišljenje doktora tj.da uzmemo štopericu sljedeći dan te da je punkcija dva dana kasnije točno 36 sati poslije štoperice.
Javili smo im se po dolasku u Prag,samo da se upoznamo,te smo na sami dan punkcije ispunili upitnik kakav nam donor treba.Tamo samo piše,visina , boja kose, boja kože i težina,ništa više.Nakon samog transfera,poslije tri dana,imali smo razgovor sa dr.Mardešićem.Rekao nam je da se prilikom davanja sperme,vrše kontrole na samom davaocu,njegov zdrastveni karton od rođ.,da nema nasljednih bolesti tj.da bi to relativno trebalo biti sve ok.
Ne govorim sada ovo da sama sebe utješim ali vjerujte mi za većinu ljudi napraviti dijete nije problem,"problem"je dijete podignuti i izvesti na pravi put,te mu omogućiti ljubav tijekom cijelog života,
to znači biti roditelj !!!.
Ništa kompiciranije od gore navedenog nije cijeli postupak.Znam da za prvi put mislite da je sve puno teže,ali vjerujte mi od svega je praktično najteža sama punkcija,Od zametaka,a ja sam ih imala 10, 2 su vraćena a ostalih 8 je zamrznuto i čuvaju se dvije godine,sve je uključeno u onu cijenu od 1 860 eura.
Bolje je naptaviti punkciju odnosno ivf nego samo insiminaciju jer postotak je puno puno veći za uspjeh..
Pozdrav svima i ne gubite nadu i držite ono na pameti,nije roditelj onaj koji napravi dijete već onaj koji ga odgoji i podigne u ljubavi.