Citiraj marti78 prvotno napisa

Tužna, doći će mengulina ništa se ti ne brini.....

Ti si znači dobila terapiju u Pragu?! Ima li kakve veze što imaš PCOS?!Jesi li možda prije uzimala kontracepcijske pilule koje bi ti izregulirale ciklus?
Naime, ja ti isto imam PCOS i kad pijem pilule jajnici se smire, a čim prestanem nakon 4 ciklusa sve se vrati na staro. Već pola godine ništa ne uzimam i nemam ovulatorne cikluse, ne znam kad će mi menga doći i to me pomalo nervira.

Još uvijek nisam odlučila da li da prvo pokušam sa inseminacijom u 12 mjesecu i onda ako ne uspijemo da odem nakon Blagdana na IVF.

Ne znam da li bi trebalo prije inseminacije obavezno na pretragu koja će pokazati da li su jajnici prohodni. Kako ta pretraga uopće izgleda? U kojem dijelu ciklusa se ona radi?

Čitam postove i još o svemu razmišljam.....
nadam se da ce doci,jos ju cekam.
sto se mog PCOS-a tice,ja imam relativno normalne cikluse 28-32 dana.medutim,evo ovaj mjesec, vec je 31 dan od 1 dana proslog ciklusa,i moje menge jos nema. pretpostavljam da od diferelina,koji sam primila,nemam nikakve simptome koje inece ima pred mengu,najvise su to bbolne grudi i bradavice.sad ni traga tome! i jos malo sekirancije i eto ti pogodnog tla za kasnjenje menstruacije,sto meni ne bi bilo uopce strasno da se ne brinem hoce li to imati utjecaj ana postupak,jer sam diferelin primila 7 dana prije ocekivane menstruacije( a , ocekivana se uzima da je 28 dan) , , a sad je vec proslo 31 dan....

a,moja terapija je drugacija nego standardna.nisam pila kontracepcijske,ali sam ,eto,primila taj diferelin kao supresiju i puregon primam od 14 dana ovog ciklusa,a cure obicno krenu sa injekcijama 1dc.
moj protokol je dugi,bas zbog PCOS-a i prilagoden bas meni,jer mi je u vrijeme kad sam tamo bila, bio 16 dan tog ciklusa i super je mogla da vidi stanje mojih jajnika.
ja sam sigurna d akod mene prirodno se i javi ovulacija.slazem se da je nema svaki mjesec,ali ja ju osjetim po ziganju i sluznici onda kad se pojavi.

eto,sad jos samo da procurim i da krenem odbrojavati dane....