Stranica 9 od 30 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ha,ha....a Simo...ja mislila Šimo....ok...hvala...Ako je muž od Danice onda sigurno ima broj,da....Cure,jel da pitam Danicu za hotel nek mi preporuči...ili je to glupo,pošto radi u Pronatalu,a oni imaju svoj smještaj....Kako ste vo došle do hotela ,i koji je ok? Help,..neznam od kud da krenem....

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Zvjezdice 2, htjedoh ti poslati pp, ali izgleda nisi stavila svoj mail na profil, pa ću ovako:
    HOTEL MICHAEL
    Pod Lysinami 474/1
    147 00 Prague 4
    Czech Republic

Tel.: +420 241 093 500
    Fax: +420 241 093 503
    E-mail: recepce@hotelmichael.cz
    www.michaelhotels.cz

Pošalji im mail s upitom o cijeni (44 € za 2 osobe po noći, buffet doručak, uključen parking, blizu klinike, ****) , a onda će oni tebi poslati voucher i ti lijepo rezerviraš.
    Imaš i njihov web site pa si možeš pogledati, ali za cijenu ti preporučujem da ih direktno upitaš!
    Sretno

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

super....nesnalazim se s tim novim forumom...pa više neznam šta sam uključila ,šta nisam...vjerojatno nisam stavila mail...moram to ispravit.....hvala ti puno na pomoći.....

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

zvijezdice 2 evo ti broj od Sime 00420602265299 nadodala bih još jedan hotel nalazi se nekih 15 min od klinike a zove se hotel Globus mi u njemu odsjedamo već 3 put jako blizu je metro stanica Rostily i u samom centru Praga si za 10 min.nas je izašlo sa doručkom 40 eura a doručak im je obilat,a što se tiče ručka odmah u sklopu hotela imaju i restoran a najbolji im je pivski gulaš u kruhu za 10 eura.

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

U mene zaboravne zaboravih adresu:GREGOROVA 10 PRAHA 4 ILI WWW.hotel-globus.cz ako idete autom imaju i svoju garažu za čuvanje auta.

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

AB7...šaljem ti pp......thanks usput....

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam broj sime,od nekud sam ga nekad nabavila kad smo mi trebali ici,jer nisam bila sigurna hocemo li autom....ako nisi nabavila,javim,pa ti na pp saljem
    pošalji i meni na pp, hvala!!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja sam krenula a suprefact sprejom, danas mi je 3. dan.. ja sam u dugom postupku, sad čekam m i onda ultrazvuk i ako je sve ok oko 27.-28.02 bi trebali krenuti za Prag.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AB7 prvotno napisa Vidi poruku
    broj od Sime 00420602265299 ...
    mima,evo stavila je AB7 broj sime.
    u kojem ste,mima,vi hotelu?mozda i mi bas tad budemo u pragu...
    AB7,placa li se garaza u tom hotelu sto stoji auto? kad sam ja trazila hotel,vidjela sam da s eu nekim po 12 e placa sto stoji auto.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Curice,
    bez obzira u koju zemlju idete, hotel možete pronaći i rezervirati preko neta! Ja koristim www.inthotels.com a onda suzim izbor na željenu zemlju (imala sam još jednu adresu ali kako nisam odavno putovala prestali mi slati info....). U ponudi se može naći iznimno dobrih hotela ali i prosječnih, ali, nikad mi se nije dogodilo da sam izvisila. Obavezno provjerite imaju li garažu (ako nije istaknuto - nemaju!). Svakako bi bilo poželjno da spremite auto u garažu ili na čuvano parkiralište (moja prijateljica koja živi u Pragu kaže da je strašno velik broj namjernih oštećenja auta koji su parkirani na ulici).
    Za snalaženje po Pragu koristite www.mapy.cz ili http://mapy.tiscali.cz ....

I naravno - SRETNO!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje, ja trebam vasu pomoć. termin za prvi pregled sam dobila 23.2. iz sarajeva sam i trenutno iscekujem garantno pismo i brinem koliko mi treba dana za vizu. kontaktirala sam danicu i ona kaze da je garantno pismo vec poslano. da li znate sta mi treba jos za vizu? posto sam procitla neka od vasih iskustava zabrinuta sam da li su dovoljni nalaz koje sam ja pripremila. naime meni je danica rekla da ponesem nalaze hormona FSH i LH, krvne grupe i testove na HIV, sifilis , hepatitis B i C. da li ipak trebam prikupiti još neke nalaze? SVIMA PUUUUUUUUNO SREĆE !!!!!!!!!! UNAPRIJED HVALA

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje ja sam se tek prijavila na foruma ali već par mjeseci gledalam ovu temu. zaista ste sve super. toliko informacija i truda da odgovorite na svako pitanje........
    moja prica ide ovako: u braku smo vec skoro devet godina. imam 36 godina. prije 13 godina mi je odstranjen lijevi jajinik. 2001. laparoskopija, odstranjena cista sa desnog jajnika, 2003. ista stvar, 2005.laparoskopija i histeroskopija odstranjen miom i cista, 2007. operativno odstranjen teratom desnog jajnika. tako da ja sad imam jedan maaaaaaaaaali dio desnog jajnika koji za sada "radi" i obavlja svoju funkciju. imam miom veličine 4-5 cm u zidu materice. već sam počela prihvatati da se moja želja da postanem majka nece nikada ostvariti. onda cujem za pronatal, 'zavirim' na ovaj forum i čitajući vaše priče dobijem nadu da možda ipak nije sve gotovo. skupim to snage što mi je ostalo i onaj veliko dio što su mi dale vaše priče i nazovem danicu.................... sada cekam taj 23. 2. SVE VAS PUNO POZDRLJAVAM! )

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mersi, sretno na konzultacijama i želim ti potpuno ostvarenje tvog sna
    Citiraj iva_luca prvotno napisa Vidi poruku
    ... Obavezno provjerite imaju li garažu (ako nije istaknuto - nemaju!). Svakako bi bilo poželjno da spremite auto u garažu ili na čuvano parkiralište
    Ovo potpisujem i naglašavam kao jako važno!
    I hvala za ovaj link, Iva_luca, baš dobro ! I ja tako istražujem i rezerviram kad mi zatreba preko ove stranice: http://www.venere.com/ , ali na ovoj koju si ti zalijepila vidim da ima povoljnijih ponuda!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    Mersi, sretno na konzultacijama i želim ti potpuno ostvarenje tvog sna

Ovo potpisujem i naglašavam kao jako važno!
    I hvala za ovaj link, Iva_luca, baš dobro ! I ja tako istražujem i rezerviram kad mi zatreba preko ove stranice: http://www.venere.com/ , ali na ovoj koju si ti zalijepila vidim da ima povoljnijih ponuda!
    Hvala puno draga moja Gričanka, nadam se da će se snovi ostvariti svakoj od nas!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    mima,evo stavila je AB7 broj sime.
    u kojem ste,mima,vi hotelu?mozda i mi bas tad budemo u pragu...
    AB7,placa li se garaza u tom hotelu sto stoji auto? kad sam ja trazila hotel,vidjela sam da s eu nekim po 12 e placa sto stoji auto.
    mi budemo odsjeli kod njih u hotelu u Pronatal Inn-u. ja sam danas dobila m, sprejam se već 7 dana i sad čekam 9DC kad idem na ultrazvuk i FSH i LH i ako je sve u redu krećem s gonalima.
    planiramo biti u Pragu od oko 25.02.
    još se javim

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sretno

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajmo se pobrojati - tko sve krajem veljace planira biti u pragu?

mima05
    tuzna
    ja

jos netko?

za sve nas bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje za 5 i da nas iznenade veeelllikkkeee bete!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mia prvotno napisa Vidi poruku
    * mima05
    * tužna
    * mia
    * mersi
    Cure~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~SRETNO

zvijezdica 2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja negdje krajem ožujka.....planiram Prag...sa stimulacijom počinjem 22.2....ne znam koliko dugo traju te pripreme do punkcije,pošto ja odmah krećem sa decapeptylom,bez kontracepcije,,,,,,,

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mia prvotno napisa Vidi poruku

mima05
    tuzna
    ja

jos netko?

za sve nas bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje za 5 i da nas iznenade veeelllikkkeee bete!
    drage moje, ja sam u pragu 21.2., termin mi je 23.2. u 9 ujutro.
    ovo je prvi prgled, tako da ne znam šta će biti dalje.
    neka te bete narastu konačno...........

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

* mima05
    * tužna
    * mia
    * mersi
    i ja cu biti izmedju 19.02-23.02. samo jos d ami potvrde termin. cekam odgovor. prve konsultacije, a planira se vto za oko2,5 meseca!

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Curke jel koja ide na KET?I dali znate kolika je cijena ,jer se možda nešto promjenilo u vezi financija?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

i mene zanima za posectak koliko ce me kostati taj prvi razgovor tj pregled?

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Morat ćemo pitati Danicu da nebi bilo nismo znali.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mislim da je prvi pregled 100 eura, a taj se iznos navodno odbije poslije od ukupne cijene usluge, npr. ako je cijena vantijelesne 1800, onda odbiju 100 i platiš 1700.
    U koji hotel idete, mi još nismo rezervisali. idemo autom. pozzzzzzzzzzzzzz

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da,cure.prve konsultacije su 100e. i to se odbije od cijene kasnijeg postupka,s tim da treba kasnije danici napomenuti da ste bili na konsultacijama i da odbije od cijene postupka(kad budete placali postupak,tad napomenete)

KET je 45o e.ja planiram na KET pocetkom marta,najvjerojatnije. poslali su mi protokol,sa estrofemom od 1 dc,a planirani ET je 17 dc.to tako ide po defaultu,nema pracenja folikula i njegovog pucanja.dakle,samo se od 1 dc uzima estrofem,pa onda oko 12 dc kontrolni uzv,ako debljina endometrija bude min 8 mm ,17 dc je ET.ti je to!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mersi,najbolji je hotel Michael,samo je par minuta autom udaljen od klinike. on je na tom uzvisenju na kojem je i pronatal,pjeske 20-ak min do klinike. solidan,ima parking,malo je problem sa trgovinama,pa je najbolje ponijeti hranu,dorucak ima u hotelu,kosta oko 40-44 e noc sa doruckom. hotel ima 4 zvjezice i domar u hotelu nam je rekao da je prosle godine noc bila 100e,ali recesija je ucinila svoje. mozes cak mailom rezervirati,s tim da saljes broj kartice(tako sam ja). vrlo su ljubazni,dorucak je sasvim solidan ,udobnost na nivou.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav žene ! Ja i mm se također uskoro spremamo u Prag . Naša priča je ukratko ovakva : ja sve ok ( za sada ) , on karcinom testisa , kemoterapija itd. Odlučili smo se za ivf doniranom spermom pošto nam drugo ne preostaje . Dogovorili smo se s Danicom da meni kod nas odrede stimulaciju i da idemo u Prag na zahvat . Nadam se da budu naši ginekolozi u Petrovoj pristali na takvo rješenje. Vama svima koje uskoro putujete u Prag želim puno , punooo sreće i velike bete !!
    Posljednje uređivanje od kika84 : 10.02.2010. at 21:45

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

* mima05
    * tužna
    * mia
    * mersi
    I mi idemo za Prag Fertility Center iza ponedjeljka... O Bože koliko nas ima...Samo da ne zapnemo u mećavi...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mersi prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je prvi pregled 100 eura, a taj se iznos navodno odbije poslije od ukupne cijene usluge, npr. ako je cijena vantijelesne 1800, onda odbiju 100 i platiš 1700.
    U koji hotel idete, mi još nismo rezervisali. idemo autom. pozzzzzzzzzzzzzz
    Mi dok smo išli na konzultacije smo odsjeli u http://www.hotelinos.com/ 50 eura po noći, cca 10 min od klinike. doručak ok.
    konzultacije su 100 eura, ali se odbijaju od postupka, dobiješ račun koji pokažeš kasnije.

joj još malo......
    vidim dosta nas bude u istom terminu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tužna i mima05 hvala na preporukama za hotel. budemo onda odabrali jedan od ta dva, a nisamo jos sigurni da li ćemo u pragu biti u ned. ili pon. kalkulišemo i noćenje u zagrebu obzirom da mi idemo iz sarajeva.
    hajde da se svi sretni vratimo!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mm nadje ove hotele, ali jos nismo odlucili.
    http://www.hotel-prag.info/453-accom...3__zizkov.html
    http://www.hotel-prag.info/768-accom..._new_town.html
    http://www.hotel-prag.info/904-accom...odkovicky.html

nego ja im juce ujutru pisala da yakayem tacan datum, ali mi jos nisu odgovorili... ne razumem zasto...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mersi odakle si?
    moyda bi mogli zajedno )))))))))))))
    ako mi zakazu tad kad ocekujem da hoce, poklapaju nam se datumi
    Posljednje uređivanje od nena3beba : 11.02.2010. at 16:16

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bok cure!
    Ja sam na Klomifenu po 1 tbl. od5.-9. dc. Danas mi je 9.d.c. Trebamo ići na inseminaciju. Da li koja ima iskustva koji dan se radi postupak i kada se otprilike uzima Stop injekcija?. Hvala na odgovorima

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj nena3beba prvotno napisa Vidi poruku
    mersi odakle si?
    moyda bi mogli zajedno )))))))))))))
    ako mi zakazu tad kad ocekujem da hoce, poklapaju nam se datumi
    ja sam iz sarajeva, a ti

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

postupak se radi na dan ovulacije koja ce ti biti oko dan'dva pomerena u odnosu na inace ybog klomifena. stop inekcija se daje 32-36 sati pred ocekivanu punkciju folikula, tj ovulaciju. znaci ako ti je ciklus na 28 dana, otprilike je ovulacija 14 dana prirodno, a pod stimulacijom oko 15tog, znaci stop ces primiti 13tog dana ciklusa uvece

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam iz sarajeva, a ti
    iz beograda. ne vredi ((((((((((
    al srescemo se sigurno ))))))))))))

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

draga gričanka, molila bih za malo više informacija o postupku kada je u pitanju donacija jajne stanice obzirom da cemo i nas dvoje najvjerovatnije u taj postupak
    pozzzzzzzzzzz!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

javim koji smo hotel odabrali pa se nadam da se i vidimo!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ok! javi i na mail nena3beba@yahoo.com ako ne stignem ovde da se logujem u medjuvremenu!
    pozzzz

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ok! javi i na mail nena3beba@yahoo.com ako ne stignem ovde da se logujem u medjuvremenu!
    pozzzz
    ok, vi ideta autom ili ??????

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

postupak se radi na dan ovulacije koja ce ti biti oko dan'dva pomerena u odnosu na inace ybog klomifena. stop inekcija se daje 32-36 sati pred ocekivanu punkciju folikula, tj ovulaciju. znaci ako ti je ciklus na 28 dana, otprilike je ovulacija 14 dana prirodno, a pod stimulacijom oko 15tog, znaci stop ces primiti 13tog dana ciklusa uvece
    Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

trebalo bi ako sve bude u redu, tj ako mm stigne da zavrsi veliki posao. ako ne, ici cu sama, al ne mogu sama da vozim toliki put pa bi onda isla busom ili tako nesto...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

trebalo bi ako sve bude u redu, tj ako mm stigne da zavrsi veliki posao. ako ne, ici cu sama, al ne mogu sama da vozim toliki put pa bi onda isla busom ili tako nesto...
    puuuuno srece draga moja, bilo bi super da idete zajedno ali mi te pazimo tamo ako tvoj dragi ne bude isao!!!! vidimo sa tamo aBd

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mersi,ja i mm smo iz ze-do kantona i nigdje nismo nocili kad smo isli u prag,a ne planiramo ni sad.ne znam sta cete na zagreb ici idite na osijek i đakovo. cc 12-13 sati do temo,sa odmorima.ak oboje vozite,super.mm i ja smo vozili popola,a kad je bio et,sam je vozio citav put nazad.krenete ujutro oko 5 h dan prije punkcije i tamo ste nekad najkasnije do 19h.n ema potrebe za nocenje.u povratku ne vizite nocu.radije platite jos jednu noc,pa rano ujutro nazad.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala mersi i vama!
    vidimo se. samo ne znam sto mi dr Mandresic jos ne odgovara. vec 3ci dan!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

...draga gričanka, molila bih za malo više informacija o postupku kada je u pitanju donacija jajne stanice !
    Mersi, ja sam u prosincu bila samo na konzultacijama u Pragu, a moje iskustvo sam detaljnije opisala na stranici 7 ovog topića, pa da ne uzurpiravam prostor na pdfu, pliz pročitaj.
    Što se tiče detalja vezano uz sam postupak, mia ima puno više znanja i iskustva o tome i dragocjenih informacija koje će sigurno podijeliti i ovdje, kao što je to već jednom prije učinila ali je tema zaključana i ulijepljena na jednom od topića, sad više neznam gdje, ali pošto sam nešto od toga već pospremila, evo,sigurno će te zanimati:
    Citiraj mia prvotno napisa
    Pripremu za postupak radis kod svog ginekologa. U pripremi koristis Utrogestane 2 dana prije odlaska u Prag i od prvog dana krvarenja uzimas Estrofeme u dozi koju ti jave iz Praga. Nakon 15 dana (ili kako ti jave) ides na mjerenje debljine endometrija koji treba biti barem 8 mm kako bi mogla ici u postupak. Ako nije 8 mm pojacavas doze ljekova.
    Citiraj mia prvotno napisa
    Sam postupak ET traje 15 tak minuta. Vazno je da imas pun mjehur. Daju ti vodu da pijes ako ti mjehur nije prazan. Moras voditi racuna da ti ne bude niti prepun jer nakon postupka moras izdrzati lezati jos sat vremena.
    Pod kontrolom ultrazvuka vracaju se js. Uobicajeno je da se vrate 2, a ako zelis da vrate vise moras potpisati neku izjavu da si upoznat s mogucnoscu viseplodnih trudnoca. Nakon postupka lezis 1 sat, a nakon toga odlazis do lijecnika koji ti preporuci da taj dan lezis. Slijedeci dan mozes ici kuci.
    20 dana nakon transfera vadis krv i vidis je li postupak uspio ili nije.
    Nakon transfera sve do vadjena bete uzima se Estrofem i Utrogestani u dozi koju preporuci lijecnik.
    Vazno je mirovati prvih par dana (cca 5) i ne raditi teze poslove.
    Poslije sve normalno.
    Mia hvala ti na info, a tebi i ostatku Praške ekipe (mersi,mima05, tužna, nena3beba, Rina ) želim uspješne konzultacije i sretan put!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

gricanka hvala na iscrpnim info!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koliko ste cekale na odgovor za zakazivanje termina? ja evo vec 3 dana i nista...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nena3beba ako sam dobro razumjela, prije 3 dana si mailom kontaktirala Pronatal da ti dogovore termin za konzultacije? Nda, u tom slučaju se na tvom mjestu ne bih nadala odgovoru u ovom mjesecu. Ja sam na odgovor čekala cca mjesec dana, a onda invazivno slala mailove (i Danici i dr.u M ) i u istom danu zvala telef. da mi Danica potvrdi primitak maila. Termin za konzult. su mi dojavili nakon tjedan dana. Sve skupa od prvog kontakta mailom do samih konzultacija - 3,5 mjeseca. Na samu donaciju se čeka još 4-6 mjeseci.
    To je moje iskustvo, ali kada nađeš vremena, malo prelistaj ovu temu od početka da vidiš kako je bilo drugim curama.
    Pozzzzz

Stranica 9 od 30 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •