Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nena3beba ... ne brini, brzo će i taj 4.mjesec, a i poželjno je da se tijelo malo odmori između stimulacija.
    Anđele s neba ... je li već imaš dogovoren termin za konzultacije ili ćeš odmah u postupak u Pragfertility? I kako je prošao dogovor na Wu?
    Cure, svima grande

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo kratko da se javim!
    Dogovor prošao OK. Sada trebam raditi sve nalaze, a dio sam već jutros i odradila! Upravo idem poslati mail u Pragferitlity (pošto neću na kozultacije) i javiti im da stižemo ok 13.-15. 04. ako sve bude po planu!
    Kredit sam podignula i sad idemo dalje...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure bok! Imam jedno pitanje koje sam,doduše, već postavila pa nikak da netko odgovori... Zanima me kako ste se vi i ako ste uopće ostvarile neka od svojih prava što se tiče odlaska u ino. na MPO.Za naš dosad jedini pokušaj MPO lijekove smo dobili a postupak platili naravno sami (prošle godine) a sad po novom to više nije tako. rekli su mi da trebam tražiti od hzzo da mi plate postupak i liječenje u inozemstvu (sve ili ništa) pa baš i nemam neke vjere u to da će odgovor biti pozitivan. Kakva su vaša iskustva? jeste lijekove ili postupak "dobili" od HZZO ili sami platili?
    Čekam vaše odgovore

tks

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bok! Imam jedno pitanje koje sam,doduše, već postavila pa nikak da netko odgovori... Zanima me kako ste se vi i ako ste uopće ostvarile neka od svojih prava što se tiče odlaska u ino. na MPO.Za naš dosad jedini pokušaj MPO lijekove smo dobili a postupak platili naravno sami (prošle godine) a sad po novom to više nije tako. rekli su mi da trebam tražiti od hzzo da mi plate postupak i liječenje u inozemstvu (sve ili ništa) pa baš i nemam neke vjere u to da će odgovor biti pozitivan. Kakva su vaša iskustva? jeste lijekove ili postupak "dobili" od HZZO ili sami platili?
    Čekam vaše odgovore

tks
    Bojim se da ništa od HZZO prava. Lijekove i postupak plaćamo sami. Odgovor moje doktorice vezano za dobivanje lijekova preko HZZO-a je bio - ništa od toga. Od kada je novi zakon stupio na snagu, postrožene su kontrole i cijeli postupak se vodi, u administrativnom smislu, onako kako je to trebalo i biti, pa se ne može dogoditi da se lijekovi dobiju, a sami postupak se odradi negdje drugo. Isto tako, u bolnicama nije više moguće dobivati inekcije, ukoliko niste njihov pacijent koji je trenutno u postupku.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

koja je to nepravda...ali apsolutno ništa me u ovoj državi više ne može iznenaditi...
    što se tiče nas- mislim da ćemo ipak poslati na HZZO papire tek toliko da vidim što će odgovoriti a za to vrijeme krećemo u postupak nadam se negdje u 3 mj.. nakon što sam pročitala post od rine sve si više mislim da možda bolje da odemo kod lazarovske nego u pronatal. mardešić je stručnjak i sve to stoji ali on je vrlo rijetko u klinici i ne bi htjela da se dogodi (a što je velika vjerojatnost) da njega nema na postupku. vjerujem da su svi tamo stručni ali ne da mi se o takvim stvarima pričat na engleskom ili ne daj bože rukama i nogama na nekom českom .
    već sam i dobila protokol od njega ali sad ću kontaktirati i prag fertility da vidim što oni predlažu.
    nema mi druge nego nakljukat se hormonima pa da ovaj put bude više js nego prošli put (samo 3 od toga jedna loša za oplodnju tako da nam nije ostalo smrzlića)...

svima hvala na odgovorima a ja vam javim kad i kamo idemo
    sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

rina i ostale, sad sam radoznala...
    da li ta dr lazarevska ima veze (rodbinske ) sa dr lazarevskim iz male bogorodice-sistine iz skoplja?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj nena3beba prvotno napisa Vidi poruku
    rina i ostale, sad sam radoznala...
    da li ta dr lazarevska ima veze (rodbinske ) sa dr lazarevskim iz male bogorodice-sistine iz skoplja?
    Dr. se zove Sonja LazarOvska, ali joj priča nikako ne vuče na makedonski... A opet...
    Mislim da se u principu s njom možete dogovoriti o protokolima, ali da oni ovise o UZV nalazu jajnika, razinama hormona, starosti i tjelesnoj težini, tako da ju ipak treba detaljnije ispitati o tome.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •