Citiraj zvijezdica 2 prvotno napisa Vidi poruku
Eto ,drago mi je da ipak nije tako loše,,,,i pošto je mia bila prošli tjedan,vjerujem da je tako kako ona kaže...i želim baš pozitivno misliti.....Mia jel istina da doktor Mardešić nije tamo ponekad,i da prepusti posao dr kolegama...punkcija,Et...itd
Da, istina je da doc. Mardesic nije cijelo vrijeme u Pronatalu. Do sada sam upoznala i dr. Lazarevsku (koja je otisla), dr. Davida (Ceh, ne znam prezime), sada dr. Robert (Ceh, ne znam prezime). Svi osim Robert su mi "sjeli" full. Robert mi je bio tako-tako. Osmjeh je tu, topal je, ali micek - ne mozes se zezati i napisati krivu terapiju. A do nesporazuma je doslo zato sto otpusno pismo pise na hrvatskom koji i ne zna pa radi copy paste. No u tom slucaju je vazno da pazite da vam hormonalna terapija mora biti minimalno ISTA kao sto je bila prije postupka sto znaci da minimalno morate imati istu dozu Estrofema i Utrogestana, a da vam mogu dodati neki lijek ako smatraju da je to potrebno (npr. Prednizon).
Naravno da je taj dio vazan, ali vas uvijek pitaju na kraju da li je sve jasno pa odmah pitas ako treba i 5x sto dalje trebas napraviti. A tu je i Danica koja vec i sama zna koje su uobicajene doze hormona nakon transfera.

I vazno je da se nakon transfera ne kupate u vrucoj vodi u kadi (samo kratka tusiranja), nema saune, barem 7 dana nema sexa, nema dizanja teskih stvari (vise od 2 kg), nema saginjanja, usisavanja....znaci samo pedikura, manikura, frizer, kavica, setnjica i sl....))