-
Isplati se malo vise procackat po netu i vidit iskustva po drugim ivf centrima u Ceskoj ih ima vise od 20 samo u Pragu i Brno i jos par po manjim gradovima
uglavnom nema cekanja za standardni ivf i donaciju sperme.U Reprofitu se ceka za js najvise zbog navale engleskinja i parova iz zapadne europe jer je kod njih puno skuplje.
Na forumu www.fertilityfriends.uk ima jako puno informacija po klinikama i po drzavama tako tamo morete nac sve sta vas zanima.
Pisem vam iz vlastitog iskustva da sam znala sve sta sada zmam gdje sve mogu poc i koliko gdje kosta nebi nikad otisla u bolnicu u koju sam otisla ni za trecinu onoga sta sam im platila
ali eto svako iskustvo se placa.Nadam se da ce neke od cura se odlucit za klinike u Brno jer imaju dobre rezultate na ovom engleskom forumu,
tako da ovi u Pronatalu vide da nisu jedini.Mislim da je Brno cak i blize nego Prag i smjestaj jeftiniji.
i na ovom Srbijanskom forumu www.doktor.co.yuforum na temi ginekologija i pod temi smanjena rezerva jajni stanica ima puno info za Cesku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma