e,i da,nisam vam javila da je u subotu bio FET.zamislite ko mi je bio dr na transfetu? Mardesic!
dakle,u subotu dosli u pronatal,odradili razgovor od 10-ak min, oko 12 poceo sa et-ovima,bilo nas 6. dr mi je rekao samo da imamo "dva lijepa embrija", obzirom da je vikend,pretpostavljam,embriolg nije razgovarao sa mnom licno,nego mi je eto Mardesic saopstio da su embriji "lijepi"(ajd ga znaj sta mu to znaci)i rekao da imamo jos 4 embrija.ako sm imali 7,sad vratili 2,onda jedan nije preziovio...valjda...nije mi to dr rekao.

et,prenocili,krenuli kuci u nedjelju i vec sam juce bila na poslu( inace,posao mi je super, kancelarijski,nije uopce stresan,nema mnogo fizickog napora) do 12h,a onda sam sa zenama s posla isla na rucak i festu,naravno nisam plesala,sjedila sam cijelo vrijeme. nisam i ne vidim smisao potpunog mirovanja, mene to ubija,samo mislim sta me strecne ili zasto me ne strecne.
inace,ama bas nista me ne streca,niti imam ikakvu promjenu u odnosu na stanje u cetvrtak ili petak,pomalo me to brine,ja stalno mislim da ce se desiti neki jasan,transparentan znak,koji ce mi pokazati da se desava nesto...ako se desava.