da,gricanka ,meni i je najvise zao zzena kao sto si ti:koje su u postupku,.pa ih zahvatilo poskupljenje.zao bi mi bilo i sebe,jer ja bih trebala po smrzlice,a sta bih da je to poskupilo? ne bih ih valjda ostavila tamo....
ok,gricanka,obrazlozenje za tvoje poskupljenje je to,a koje je obrazlozenje za poskupljenje IVF-a 400e? ili mesa/tesa postupka za 300e?
i ,evo,recimo ,jos jedne nepravde: mm je radio mesa/tesa i kad placas priej zahvata to stto ce to raditi,platis (tad) 700e + 220 zamrzavanje,imao ti st azamrznuti ili ne?! 100% provjerena info,najbolje zna nami,koja je platila kao i mi,makar kod njenog muza nije nadeno nista.
ajde,zar to nije pljacka?zzasto placati nesto sto nije uradeno? kojojm logikom placamo 220 e zaledavanje materijala kojeg nema?kako onda naplacuju zaledavannje oocita 300e,ali samo ako ima sta za zaledit?
nama gar pismo naplate 80e!!! pljacka cista!!!
a,onda se desi da zaborave nekom naplatiti...nikad mi danica ni pomenula nije da cu to platiti kad tamo dodem.zar nije bilo korektno da mi je u prvom mailu rekla da ce nam poslati gar pisam koja kostaju 80e? ali,to je jos i mala stavka , sad se pojavis ,a oni ti gurnu pod nos novi cjenovnik i 500-700e vise za platiti...
tuga,jad,cemer...sve po nasim ledima...bolje receno,novcanicima