-
Drage moje puno lipih vijesti!!! Zato svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Mi se spremamo ovih dana u PFC. Čekam sutra UZV, pa ćemo vidjeti. Inače sam po prirodi proračunata, pa sam sva u nekakvom neodređenom stanju jer NIŠTA ne znam, u subotu sam bila na UZV (od ponedjeljka sam počela sa stimulacijom), ali ne znam ni koliko su velike folikule, niti koliko ih imam (iako je dr. na moje inzistiranje rekao 5-6). Ne znam ništa i totalno sam zbunjena. Bojala sam se za smještaj jer sam jedan već izgubila (M mi kasnila!), pa sam ja rezervirala nešto za utorak, ali mogu otkazati. Kartu s neta sam skinula (nikad u Pragu nismo bili), na godišnjem sam već 12 dana! Sada čekamo kada će mm na godišnji! Ja se iskreno nadam da u utorak putujem. računam, ako sam u ponedjeljak počela s menopurima, još sutra i to bi moglo biti to, zar ne?!!??? Bojim se da folikuli ne puknu (jel to moguće?), kada uopće pucaju?. Jučer sam osjećala JAKOOO jajnike, ali od sinoć ništa, čak sam mogla spavati na stomaku (moja omiljena poza koja u zadnja 3 dana nije bila moguća!)! Grozno, sva napeta, nestrpčjiva, živčana, a opet euforična, zadovoljna...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma