Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
    Gričanka,....jesi li imala pripremljene nalaze za briseve na Chlamydiu,Mykoplazmu,Ureaplazmu.....ja to trebam izvaditi i MM još nalaze na HIV,Hcv i još neke sad se ne sjećam gdje se to vadi. Što znači da te priprema tvoj ginekolog ovdje .....kakve su to pripreme jel to po naputku od njih iz Praga ili....
    Oprosti ako misliš da previš zadirem u privatnost razumjet ću....svejedno hvala ti i pozdrav!
    Samo ti pitaj, draga! Što znam i mogu, reći ću!
    Ako su te uvrstili na listu čekanja za postupak s doniranom JS, nakon cca 3 mj javit će ti mailom kada pronađu donoricu i javit će ti kada počinje njen ciklus i u skladu s tim, kada ti trebaš dobiti M i odrediti TEBI medikamente za tvoj ciklus(uglavnom je to estrofem-za bildanje endometrija). Za tempiranje datuma M tvoj MPO dr će ti odrediti kontracepciju (ili samo utrogestan), a 12. dana ciklusa (uz estrofem) će ti mjeriti endometrij i javljaš nalaz u Prag. Sve ti to dr iz Pronatala napiše u mailu, ne brini. Jednostavnije je nego što izgleda.
    Ja sam na konzultacije ponijela nalaze koje sam imala (kako mi je gđa Danica mailom i odgovorila), a to su: preslik povijesti bolesti, spermiogram, svježe cervikalne briseve i papa test i preslik krvne grupe, rh faktora za sebe i MMa i to iz 2007. g kad nas je dr na Wu uputio na vađenje (uz hbsag,anti HBs,anti HBc,anti HCV-EIA,antitreponemski test i anti HIV 1 i 2).
    Pri dolasku na postupak, MM treba sa sobom ponijeti nove nalaze na HIV, hepatitis B i C i sifilis... već učinjeno.
    A ja sam (za svaki slučaj) napravila KKS, cervikalne briseve i papa test iako nije traženo.
    Eto, nije komplicirano. Baš mi je drago što ćete uštedjeti na vremenu i novcu, pa ćete sve to dogovoriti bez prethodnih konzultacija.
    Ako te još što zanima, pitaj! I ...sretno!
    Posljednje uređivanje od gričanka : 15.04.2010. at 18:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •