Samo ti pitaj, draga! Što znam i mogu, reći ću!
Ako su te uvrstili na listu čekanja za postupak s doniranom JS, nakon cca 3 mj javit će ti mailom kada pronađu donoricu i javit će ti kada počinje njen ciklus i u skladu s tim, kada ti trebaš dobiti M i odrediti TEBI medikamente za tvoj ciklus(uglavnom je to estrofem-za bildanje endometrija). Za tempiranje datuma M tvoj MPO dr će ti odrediti kontracepciju (ili samo utrogestan), a 12. dana ciklusa (uz estrofem) će ti mjeriti endometrij i javljaš nalaz u Prag. Sve ti to dr iz Pronatala napiše u mailu, ne brini. Jednostavnije je nego što izgleda.
Ja sam na konzultacije ponijela nalaze koje sam imala (kako mi je gđa Danica mailom i odgovorila), a to su: preslik povijesti bolesti, spermiogram, svježe cervikalne briseve i papa test i preslik krvne grupe, rh faktora za sebe i MMa i to iz 2007. g kad nas je dr na Wu uputio na vađenje (uz hbsag,anti HBs,anti HBc,anti HCV-EIA,antitreponemski test i anti HIV 1 i 2).
Pri dolasku na postupak, MM treba sa sobom ponijeti nove nalaze na HIV, hepatitis B i C i sifilis... već učinjeno.
A ja sam (za svaki slučaj) napravila KKS, cervikalne briseve i papa test iako nije traženo.
Eto, nije komplicirano. Baš mi je drago što ćete uštedjeti na vremenu i novcu, pa ćete sve to dogovoriti bez prethodnih konzultacija.
Ako te još što zanima, pitaj! I ...sretno!![]()