Stranica 21 od 30 PrviPrvi ... 111920212223 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo da vam dodam i za hotel, bas je povoljan (trazili smo popust za broj dana i dobili za 32 e dvokrevetnu sobu sa doruckom). inace je oko 1000 kruna tj 40 e.
    najbolje je to sto je 5 minuta peske od pronatala! a duplo jeftiniji od njihovog hotela. nije neki luksuz, 3 zvezdice, ali cisto je i dorucak moze da prodje. malo su konobari namrgodjeni, ali kome je jos to bitno, kad je blizu pronatala.
    http://www.hotelgradient.cz/

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nena3beba, drago mi je zbog tebe i želim ti da sve budu ljepi embriji i da nam budeš trudnica!!! nena3beba, nisam pohvatala od prije da li je tebi ovo prvi postupak ili?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage cure, kopiram ovdje link: http://forum.roda.hr/threads/55534-I...litvice!/page2, ako je neko zainteresiran, nek se nadopiše.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure koje ste nedavno bile u pronatalu, koliko ste platile stimulirani ivf s donorskim sjemenom, s tim da ste doma bile stimulirane? I koliko dođu lijekovi otprilike za stimulaciju?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj hop prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste nedavno bile u pronatalu, koliko ste platile stimulirani ivf s donorskim sjemenom, s tim da ste doma bile stimulirane? I koliko dođu lijekovi otprilike za stimulaciju?
    evo ja ću ti odgovoriti tek toliko da imaš za usporedbu-IVF sa donorskim sjemenom u PFC klinici smo platili 2400 eura. U cijeni je sve-punkcija,anestezija,donor,oplodnja,kultivacija-ili kak se to već zove,transfer,obavezna krvna pretraga na zarazne bolesti,zamrzavanje preostalih embrija... Ja sam lijekove za stimulaciju sama kupovala i sve me došlo oko cca 5000 kn (25 menopura,4 cetrotida,ovitrelle)

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala ti leeloo77 i želim ti da nam budeš trudnica, dosta su lijekovi skupi, a što ćemo, ja ću najvjerojatnije u pronatal Da li ti je stigao odgovor na zahtijev?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hop nije prvi,5ti je, ali prvi u pronatalu.
    hvalaaaa

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nena3beba, pa gdje si prije išla i svaki put si radila sa donorskim sjemenom ili se je koji put našlo i kod dragog pa si s njegovim?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

marti78,hop- jesu vam odgovorili iz HZZO? baš me zanima da li će vam odobriti liječenje u inozemstvu... mi smo sad sve platili ali ako ne dao bog trebamo opet cijelu stimulaciju da znamo s čim možemo računat

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hop evo ti cijene što mi je danica iz pronatala poslala
    2.5 Hr C J E N I K

Donacija jane stanice 4.500 EUR
    (Uključuje eventualni ICSI i kryokonzervaciju
    preostalih embrija. Donatorka se bira prema zahtjevima
    primatelja. UTZ (ultrazvuk), praćenje levela hormona
    i medikamenti nisu uključeni.)

Standardni IVF ciklus 1.500 EUR
    (Medikamenti i kryokonzervacija preostalih embija nisu
    uključeni, monitoring (ultrazvuk i nivo hormona)
    nije uključen)

Kompletni IVF ciklus 2.200 EUR
    (kompletni monitoring uključen, medikamenti nisu uključeni)

Transfer doniranih embrija 1.450 EUR

Kryokonzervacija 220 EUR
    (sperme, embrija, jajnih stanica)

Transfer zamrznutih embrija 450 EUR
    (koristeći Transfercatether-Echotip)

MESA/TESE 1000 EUR
    (anestezija uključena)

Histerosokpija (bez anestezije) 200 EUR
    Histeroskopija (sa anestezijom) 300 EUR

ICSI 300 EUR
    (do 10 oocyta, svako dodatno 20 EUR/USD)

Asistirani hatching 250 EUR
    Inseminacija 200 EUR
    FISH (Spermiji) 800 EUR
    Donacija sperme 200 EUR
    Redukcija 320 EUR
    Medikamenti prema indikaciji 800-1.500 EUR

Trensfer blastocista
    (Produžena kultivacija) 300 EUR
    (korištenje Transfercatether-Eshotipa uključeno,
    IVF ciklus nije uključen)

PGD pomoću FISH metode, biopsija 2.000 EUR
    i laboratorijski postupci, produžena kultivacija
    (ISCI nije uključen, punkcija i anestezija i
    Transfer embrija nisu uključeni)

Cijene (EUR→USD) bit će automatski izračunate prema tečajnoj listi

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga leeloo77, ja nisam slala papire u HZZO, ali marti78 je , pa ćemo vidjeti i ja ćekam da nam javi, pa da vidim, ja nisam u braku, pa neznam, mislim da bi to imalo veze, na odobrenje tog postupka u inozemstvu,ali lako je i to riješiti, ako je moguće da se odobri nam liječenje u inozemstvu!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Neznam sad cure, da li je u kompletni ivf ciklus u tih 2200e, uključeno ako ima zamrzavanje preostalih embrija i kultivacija, mislim neznam što je uključeno sve u tu cijenu?Cure koje ste sad nedavno bile u pronatalu koliko ste platile stimulirani ivf s donorskum sjemenom?

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ej hop, ja ti ne odgovaram jer ne znam što bih ti rekla, jer nisam dobila specificiran račun. Ali platila sam sve skupa oko 2,600 bez ljekova. Hmmm, e sad tu je valjda standardni IVF, pa ICSI, pa donatorsko sjeme, pa mužev spergmiogram koji je tamo uradio, 3 UVZ pregleda i to je cijena bez smrzavanja embrija i bez čekanja blastica.
    Mene je dr. u Beogradu poslala prerano pa su mi valjda računali ta 3 UVZ kao skoro cijeli monitoring.
    Stvarno treba dosta para i mislim da vrijedi biti uporan sa HZZO-om.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Drafa talia7 , kako napreduje trudnoća, jako mi je drago zbog tebe !Koliko sam shvatila, ti si išla malo prije punkcije u Prag, to je možda i bolje, sad neznam da li si išla prvi put na ivf?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

moje iskustvo je da stvarno ne trebaš puno prije punkcije u prag.ipak i ta noćenja i sve to košta više nego da to sve radiš doma. tvoj doktor ti može uredno raditi folikulometrije i odete u prag dan prije punkcije.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hop mi smo svaki put radili icsi, ali sa spermom mm. uvek je bilo toliko. i sad.
    al smo u pronatal isli zbog strucnosti...

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hop kad ideš ti u prag i jesi li se naručila u vv,ja sam zvala dr.Šparca u cito pa ću kod njega raditi protokol za stimulaciju

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Opa ja planiram ići u 7 ili 8.mj, najkasnije 9.mj, e sad neznam kak će ovo ispasti na v.v, neznam dal ću tam morati ići više puta , bila sam jednom 8dc i nije mi rekao doktor koji dan da dođem idući put, pa ću sad zvati ovi dana i vidjeti, nisam vadila hormone, pa sad neznam , mislim da bi to trebalo, mislim da je ipak jako bitna ta stimulacija, ja bi rađe, mada se nerazumijem, ali da mi je neka jača ,pa da imam više jajnih stanica pa i time više embrija, a ne da, nedaj Bože i neuspije i onda još i da nema za drugi put, mislim si, katastrofa, otkud novci za drugi put,jako me je strah kako će sve to biti.Taman smo sada sakupili novce , pa eto sad da sve to riješim za stimulaciju, pa sad čim prije da krenemo, jer što čekati!

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Opa, a kada ćete vi?

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mi idemo u 8mj (10-15,08)ako sve bude ok, a dr.Šparac me naručio za 20 dana da dodjemo kod njega da obavimo sve pretrage mada sam ja sve to već napravila pa ću mu samo poniti nalaze,i ja bi volila da dobijem što više js pa da ima više šanse za uspjeh jer i mi smo ovaj novac skupljali dugo dugo, a eto ako ideš i ti u 8 mj možda se i vidimo

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure molim vas za pomoc koje ste bile u Prag Fertility Centru,idem u petak na konzultacije,uzeli smo novo auto,i dali ima blizu klinike koja garaza ili neki parkling koji je pod kontrolom,strah me na ulici ostaviti auto da mi ga ne drpe.Dali koja zna da mi pomogne?!Hvala unaprijed.Opa sretnoo.I meni je doktorica L. rekla da ce mi dati jacu stimulaciju da imam jako puno js. i prema tome i zametaka,samo zbog drugog problema,meni treba cim vise zameaka za pgd metodu,a ne zbog novaca.Iako se nadam da ce ti ovaj put uspjeti i da neces vise trebati ici gore.Sretnoo,od srca.Evo ja idem ,nasa Litlle IVY je vec posla,naci cemo se gore i popiti pice da se upoznamo,jedva cekam.Lijep pozdrav svima.javim se sa novostima.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj amaria 23 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure molim vas za pomoc koje ste bile u Prag Fertility Centru,idem u petak na konzultacije,uzeli smo novo auto,i dali ima blizu klinike koja garaza ili neki parkling koji je pod kontrolom,strah me na ulici ostaviti auto da mi ga ne drpe.Dali koja zna da mi pomogne?!Hvala unaprijed.Opa sretnoo.I meni je doktorica L. rekla da ce mi dati jacu stimulaciju da imam jako puno js. i prema tome i zametaka,samo zbog drugog problema,meni treba cim vise zameaka za pgd metodu,a ne zbog novaca.Iako se nadam da ce ti ovaj put uspjeti i da neces vise trebati ici gore.Sretnoo,od srca.Evo ja idem ,nasa Litlle IVY je vec posla,naci cemo se gore i popiti pice da se upoznamo,jedva cekam.Lijep pozdrav svima.javim se sa novostima.
    U ulici točno ispred klinike je dozvoljeno parkiranje.Mislim da se plaća svaki dan osim nedelje.Ne sjećam se da sam vidjela garažu u blizini,to moraš provjeriti sa klinikom. Ne znam gdje ćete odsjesti ali ako u hotelu imaju garažuili čuvani parking to ti je dovoljno. U klinici si ionako dosta kratko . Nama je ovo bio već 5. Prag -uvijek smo išli autom i nikad nismo imali apsolutno nikakvih neugodnosti. Pazite smo da ne parkirate na mjesta označena plavom crtom (90 % parkinga u Pragu) jer je to samo za stanare s parkirnom kartom. Parking je 40 čeških novaca,a 25 je jedan euro.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga leeloo77, koliko si puta bila u Pragu na umjetnoj, da li dva puta?

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hvala hvala amaria nadam se da ćemo na jesen zajedno čekati pozitivnu betu,sretno i tebi javi kako je prošlo

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga leeloo77, koliko si puta bila u Pragu na umjetnoj, da li dva puta?
    2 AIH i 1 IVF u Pronatalu, 1 IVF u PFC

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala vam puno.Mi planiramo u cetvrtak krenuti,prespavati cemo u Becu,kod iste gospodje kad smo bili u Becu na postupku,i ujutro krenuti cemo za Prag popiti kavu sa Little Ivy,obaviti sve i picimo za sloveniju,tako da ne mislimo se preko noci zadrzavati u Pragu.Pa nisam valjda takva pegula da ce meni drpiti auto.Prijatelju su nam u slovackoj auto drpili,pa nas je malo strah.Javim se u ponedjeljak sa novostima,opa nadam se da cemo nas dvije biti jesenske trudnice!!!!Jedva cekam....)))Javljam se sa novostima.Pusaaaaa i of kors hvala na pomoci.

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

opa pa ti ces vec 2 mj. biti trudna kad ja krenen na postupak....Oooo pa necemo mi nikako cekati zajedno,jedva cekam da mi javis sretne vjesti....

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

O pa to se ponovo zahuktava cu8rke baš sam Vam zavidna da barem mogu i ja poći za vama ovako mi moramo čekati do devetog mjeseca.Svim Praškim trudnicama i one koje će uskoro biti VELIKE PUSE.

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj mia prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam kupovala cijelu kutiju, mislim da nije postojala mogucnost da kupis pojedinacne aplikatore.
    Mislim da je cijena kutije bila oko 150-200 kuna. A ako se ne varam u RH je cijena kutije oko 400-500 kn.
    Nemoj me pitati koliko ima aplikatora u kutiji, to se stvarno vise ne sjecam.

Sto se tice flastera koristila sam Estraderm TTS 100. Isto ga mozes dobiti na recept, mislim da se po kutiji mora nadoplatiti 20 kn.
    ja sam crinone kupovala u ZG, oko 500 kuna je , ali sam koristila samo navečer - dakle 1 aplikator, ima 15 aplikatora u kutiji, ako je u Pragu 100-200 kn svakako ti se isplati tamo kupiti (kupi više jer ti treba do 12 tj. trudnoće), ja sam isto čula da je bolji od utrogestana(bolje se apsorbira, a i jednostavnije koristi), ali i sa utrogestanima žene ostaju trudne, želim ti puno sreće

i da ne zaboravim Talia7 - čestitam , napokon i ti , želim ti bezbrižnu trudnoću,...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Talia, Talia, Talia, toooo, yeeees !!!! Tako mi je drago!!!! Čestitam od srca i želim mirno "trudničko more"!!! Ma, bravo pani Čehi!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    venera3
    pa u biti ja ne trebam raditi nikakve dodatne pretrage i čekamo da nas kontaktiraju da su našli donatoricu,u međuvremenu pijem hormone kako bi izazvali moj ciklus i da počnemo sa usklađivanjem,rekla je doktorica da misli do sedmog mjeseca svakako.inače,dragi je dao svoje tako da dolazimo samo na transfer
    Đurđa76....Pozdrav t!!
    Ima li kod tebe što novo? Zapamtila sam da smo u pregovorima oko istog postupka u PFC pa sam zato znatiželjna. Molim te reci mi jel ti piješ te hormone po preporuci svog ginekologa već sad ili ćeš početi s njima kad ti jave da ćeš u postupak.Ja trenutno ne koristim ništa pa zato ne znam trebam li i ja uzimati neke hormone prije. ...

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, da li je koja od vas išla avionom u Prag? Molim vas da li mi možete reći u kompletni ivf ciklus od 2200e, što je sve uključeno? Ja trebam ići na donaciju sjemena, tj na stimulirani ivf, ali ovdje bi mi moj doktor dao stimulaciju i onda bi sam tam otišla na punkciju i et! Što se tiće cijene, htijela bi da znam koliko bi mi trebalo i što je sve uključeno, da se ne iznenadim, pa cure koje ste bile, molim vas, ako bi htijela reći koliko ste platile tj, što je sve uključeno u tu cijenu,strah me da mi neće još više trebati od te cijene?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ukljucena je aspiracija, icsi i kompletan monitoring. u mom slucaju je to znacilo 2 ultrazvuka-7og i 9 dana ciklusa. nije bilo vadjenja krvi tj hormona. doplatili smo produzenu kultivaciju 300 e i zamrzavanje jos 300 e.znaci bez lekova 2200-100(konsultacije)+300+300=2700ene znam koliko je donacija.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nena3beba,mi ne bismo išli na konzultacije,pa bi onda ak bi bilo što za zamrznuti nas bi došlo oko 2800e, mada vidim da je zamrzavanje 220e,e sad neznam, a za donaciju sam mislila da je uključena u tu cijenu od 2200e, a vidim da je 200e, pa mi sad nije jasno,vi ste nadoplatili zamrzavanje i kutivaciju, a donacija sad jel se isto nadoplačuje il je u toj cijeni? Pa koliko se to onda još nakupi, jadni mi!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    marti78,hop- jesu vam odgovorili iz HZZO? baš me zanima da li će vam odobriti liječenje u inozemstvu... mi smo sad sve platili ali ako ne dao bog trebamo opet cijelu stimulaciju da znamo s čim možemo računat
    Napokon sam uhvatila vremena da se ulogiram. Predali smo papire, u roku 2 dana me zvala žena iz HZZO-a da moram imati preporuku liječnika iz bolnice pa sada hvatam prof. Vrčića Kako sam i ja stalno na putu malo mi teže ide no nadam se da ću ga uspjeti uloviti drugi tjedan. Nadam se da ću stići sve srediti prije odlaska u Prag. Još ne znam kad će mi padati termin jer sve ovisi kada će mi sljedeća menga stići budući da su moji ciklusi zbog PCO nepredvidivi.Obavezno se javim kad ću nešto saznati.
    Leeloo77, kad trebaš izvaditi betu?! Ako sam dobro pohvatala, ti si bila u 5 mjesecu u postupku?!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj marti78 prvotno napisa Vidi poruku
    Napokon sam uhvatila vremena da se ulogiram. Predali smo papire, u roku 2 dana me zvala žena iz HZZO-a da moram imati preporuku liječnika iz bolnice pa sada hvatam prof. Vrčića Kako sam i ja stalno na putu malo mi teže ide no nadam se da ću ga uspjeti uloviti drugi tjedan. Nadam se da ću stići sve srediti prije odlaska u Prag. Još ne znam kad će mi padati termin jer sve ovisi kada će mi sljedeća menga stići budući da su moji ciklusi zbog PCO nepredvidivi.Obavezno se javim kad ću nešto saznati.
    Leeloo77, kad trebaš izvaditi betu?! Ako sam dobro pohvatala, ti si bila u 5 mjesecu u postupku?!
    Da,bili smo u PFC. Danas mi je 12 dan od et i sve si nekak mislim da sutra napravim neki testić . Već sam par puta prošla pored apoteke pa se predomislila . ß namjeravam napraviti početkom tjedna. Držim ti fige za HZZO jer će to i svima nama biti neka nada za ubuduće .

Cure koje idete u Pronatal na IVF/ICSI uz donaciju sperme- nekak mi se čini da je to dosta skuplje u odnosu na PFC

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne znam zašto bi išli na praćenje ciklusa isto u Prag. Sve to poprilično košta a folikulometriju vam bez problema može raditi dr. u vašem gradu.Kad uzmete u obzir i dodatna noćenja to ispadne poprilična cifra.
    Što se tiče odlaska u Prag avionom-ono što smo mi našli bilo je užasno skupo i nije bilo direktnog leta tad kad nam je trebalo (s presjedanjima traje skoro kao s autom). Mislim da je avion loša varijanta jer do zadnjeg dana ne znaš kad moraš biti u Pragu a kupovina karata u zadnji čas je najskuplja kombinacija. Neki znam da su išli i vlakom ali to ti je vožnja od nekih valjda 15 sati +2 presjedanja usred noći). Nama se auto pokazao kao definitivno najbolja opcija.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

leeloo~~~~~za betu do neba (ili plus na testu prije).

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo jedno brzo javljanje sa jednog sporog kompa u pansionu gdje smo odsjeli
    nemam lijepe vijesti. mm je radio tesu i nema nigdje nista. ne znam sto cemo i kada dalje ali eto za sad je to to. ali glavno da je on dobro.operacija prosla dobro,ne boli previse itd. vrijeme nam je bilo super pa smo se do op nasetali po divnom Pragu.
    uglavnom PFC,doktorica i osoblje su divni i predivni.samo dobri dojmovi.
    sretno svima koji krecu i sretno svima koji cekaju betu
    veliki KISS

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

little ivy nadam se da će sljedeći odlazak u prag biti puno puno uspješniji,mm je isto takva dijagnoza pa smo se odlučili za donora i sad jedva čekamo krenuti s postupkom pozdrav i jedna velika pusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Citiraj little ivy prvotno napisa Vidi poruku
    nemam lijepe vijesti. mm je radio tesu i nema nigdje nista. ne znam sto cemo i kada dalje ali eto za sad je to to. ali glavno da je on dobro.operacija prosla dobro,ne boli previse itd. vrijeme nam je bilo super pa smo se do op nasetali po divnom Pragu.
    veliki KISS

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marti78 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Marti......što si sve predala u HZZO i što sad ganjaš kod prof.Vrčića.Kad ti planiraš u Prag?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Leeloo77....Hajde draga da se što prije obraduješ,a i nas sve ovdje.Imam neki osjećaj da si već trudna ....nekako mi zračiš dobrotom i pozitivom!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
    Leeloo77....Hajde draga da se što prije obraduješ,a i nas sve ovdje.Imam neki osjećaj da si već trudna ....nekako mi zračiš dobrotom i pozitivom!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

veliki KISS
    draga,zao mi je...
    preboli to i onda dalje u borbu,jos hrabrija i jaca.
    znam da se cini kao kraj svijeta,ali nije,sve zavisi od toga kako vi to sami sebi predocite. prnadi nesto dobro u svemu,recimo,zdravi ste..ja sam se tjesila nakon biopsije u Mariboru ovim:ajde,dobro je,mogli su biopsijom,ne dao Bog,pronaci neku malignu bolest kod mm.bar je zdrav,pa cemo se boriti dalje.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

veliki KISS
    Zbilja mi je žao Littlić.....i što god sad rekla zvučat će poznato i možda otrcano ...budite jaki i snažni kao i uvijek i volite se još snažnije i jače.....dobro kaže tužna.....mora čovjek u svemu vidjet svjetlost.Možda je to samo vaš loš trenutak, a renutci ne traju dugo!
    Posljednje uređivanje od venera3 : 14.05.2010. at 13:11

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga leeloo77, koliko si platila IVF/ICSI + DONACIJA SJEMENA u PFC klinici, ako bi mi mogla reći? I draga leeloo77, navijam za beliku betu!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nena3beba,mi ne bismo išli na konzultacije,pa bi onda ak bi bilo što za zamrznuti nas bi došlo oko 2800e, mada vidim da je zamrzavanje 220e,e sad neznam, a za donaciju sam mislila da je uključena u tu cijenu od 2200e, a vidim da je 200e, pa mi sad nije jasno,vi ste nadoplatili zamrzavanje i kutivaciju, a donacija sad jel se isto nadoplačuje il je u toj cijeni? Pa koliko se to onda još nakupi, jadni mi!
    hop nista drugo sem onog sto sam navela nije ukluceno u cenu. to je osnovna cena ako ides tamo na monitoring. ako to obavis kuci onda je osnovna za ivf 1500 e, ali ne i za icsi. donacija sigurno ide posebno. racunaj da ti treba najmanje 3500 e za ruke i smestaj. bez lekova

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nena3beba, ja bi tamo išla na punkciju i ostalo, a stimulaciju i ultrazvuke, tj folikulometrije , bi odradila doma, znaći onda mi treba ovaj standardni ivf ciklus od 1500e +icsi 300e+donacija 220e i ako treba zamrzavanje preostali embrija 300e=2320e, neznam mislim da bi onda to tako bilo!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga leeloo77, koliko si platila IVF/ICSI + DONACIJA SJEMENA u PFC klinici, ako bi mi mogla reći? I draga leeloo77, navijam za beliku betu!
    Draga Hop! IVF/ICSI sa donorskim sjemenom u PFC klinici smo platili 2400 eura. U cijeni je sve-punkcija,anestezija,donor,oplodnja,kultivacija-ili kak se to već zove (meni vratili embrije 4. dan od punkcije ),transfer,obavezna krvna pretraga na zarazne bolesti (uzimaju krv prije punkcije) ,zamrzavanje preostalih embrija.. Stimulaciju i folikulometrije radila u Zagrebu.

Hvala na dobrim željama!
    Posljednje uređivanje od leeloo77 : 14.05.2010. at 16:07

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Draga Hop mi smo prošle godine platili ukupno OKO 2500 EURA I ljekove sam platila 5500 tisuća kuna zato otprilike računaj sa smještajem hotela putovanje nekih 30 tisuća kuna a što se tiče prijevoza vlakom mi smo išli zadnji put i mogu vam reći da ćemo tako i sljedeći put,krenuli smo iz Zagreba ujutro u 7.25 i u Beču smo u 14,00 sati i tamo silazimo i čekamo do 16,50 i onda kreće za Prag i u Pragu smo u 20,00 sati a povratnu kartu smo plačali 700 kuna po osobi i karta vrijedi 30 dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •