-
E da, zaboravim odgovorit, karta je povratna, a skuplja je kao i zato što se kupuje par dana prije,jer kažu da je bolje tj jeftinija je što ju prije kupiš!
-
Bok cure,
ja sam nova na forumu iako sam veteranka. U Rijeci sam prošla 4 AIH, 1 IVF, 2 IVF/ICSI. Počeli kao idiopati sada svaki put nešto novo - ja, hipotiroza, on teška oligospermija.
Molim za pomoć (savjet).
Obzirom da u sva tri IVF-a bio slučaj slabog i nepravilnog ( 3-stanični do 5- stanični embrio) dijeljenja, naš doktor jepreporučio Prag (PGD). Razmišljamo i o donaciji js. obzirom da se bliži 40- deseta pa više kao idemo na sigurno. Poslala sam mail dr. Mardešiću jer sam u nedoumici, donacija ili PGD/FISH, jer bi prije donacije voljela znati da li je problem u jajnoj stanici ili spermiju, međutim nisam dobila konkretan odgovor/sugestiju što da radimo.
Nalaz kariograma je uredan i to me zbunjuje jer koliko sam vidjela na forumu PGD rade oni koji već znaju da imaju neki problem na kromosomima.???
Laički razmšiljam da prije donacije js. treba isključiti probleme sa spermijima (FISH).
Što vi kažete, ima li upućenih?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma