Citiraj marti78 prvotno napisa Vidi poruku
Draga Venera, ja bih na tvom mjestu pokušala predati papire u HZZO. Radi se o istoj stvari.Kod nas u HR nije moguća donacija niti jajne stanice niti spermija tako da moramo ići izvan HR i zbog tog nam trebaju financirati liječenje u inozemstvu. Nisu mi se još javili iz HZZO-a da li su odobrili pa ne znam kakav će biti ishod, ali ću svakako drugi tjedan izvidjeti što se događa.

Ja sam krenula prije tjedan dana sa Estrofemom i u petak ću na prvi UZV. Idem na embriotransfer iz smrznutih embrija i mislim da će on biti oko 28.06.To bi mi bio 22 dc i tako mi je bilo prošli put.

Bumo vidli hoće li upaliti ovaj put Pozdrav!
Draga marti78....hvala ti i svu ti sreću želim u svim ovim pripremama.Ja sam dobila protokol nabavila sam tabletice u ljekarni a da nisam uopće išla kod prof.jer mi se činilo da ne moram kad sam sve upute dobila od njih i počela jučer s Primolut Nor
pijem ih dvanaest dana pa onda prestajem i trebala bih dobiti za nekoliko dana pa kad dobijem isto idem prvi dan sa estrofemom pa onda 12 dan na ultrazvuk i polako ako Bog da i sve bude kako treba put za Prag!
Za ovu dokumentaciju još ne znam što bih jednostavno ne stižem sve to sad ganjati jer radim a možda mi je i prekasno malo sad sa svim tim počinjati a možda mi i zbog visokih godina sve te financije nebi ni odobrili.
Eto draga moja pomislim ma ko šiša i financije samo da nam Bog da i obraduje nas u toj našoj želji i na tom našem putu1
Sretno draga i pozdrav ti!