Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga Venera i ja sam trebala u postupak u PFC krajem 7 mjeseca al morala sam pomjerit za avgust.
    Ja idem na donaciju JS
    Morat cu poc i u 7 mjesecu sa suprugom da ostavi svoj dio posto on nece bit u HR u avgustu tako da cu tad morat sama,
    Pisi gdje si nasla smjestaj ja sam gledala i sve je dosta skupo za 7 8 mjesec.
    Nadam se da smo po godinama tu negdje jer velis da ih imas koju ja isto jos malo pa 43 al nedam se.
    Drzim fige za uspjeh

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Venera i ja sam trebala u postupak u PFC krajem 7 mjeseca al morala sam pomjerit za avgust.
    Ja idem na donaciju JS
    Morat cu poc i u 7 mjesecu sa suprugom da ostavi svoj dio posto on nece bit u HR u avgustu tako da cu tad morat sama,
    Pisi gdje si nasla smjestaj ja sam gledala i sve je dosta skupo za 7 8 mjesec.
    Nadam se da smo po godinama tu negdje jer velis da ih imas koju ja isto jos malo pa 43 al nedam se.
    Drzim fige za uspjeh
    Draga Pretorija i ja isto idem na donaciju js.... planirali smo sve za 7 mjesec (tamo iza desetog)jer nam tako odgovara i izgleda da će se sve tako poklopiti.Nismo ti još nikakav smještaj našli sve mislim imamo još vremena.Malo sam čačkala po smještaju na internetu i valjda će se naći što zgodno,a opet ne preskupo.Mi nismo išli na konzultacije tako smo dogovorili da izbjegnemo troškove a znaš i sama već...sigurno nije nikom lako u današnje vrijeme. Ali evo nadamo se da će sve bit kako je najbolje i da će nas sve na ovom putu podržati i voditi ruka Božja.Ja imam više godina (tri godine više) al isto se nedam! Eto draga moja pa nek nam bude sa srećom!
    Posljednje uređivanje od venera3 : 15.06.2010. at 09:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •