-
Nogice
Željela bih nekako ovjekovječiti nogice svoje male curice. Htjela bih otisak stopala i rukice kao trajnu uspomenu. Ajde please ako tko ima kakvog iskustva sa time da mi nešto predloži :?
-
Postoje za kupiti boje za bojanje prstima koje nisu štetne za klince. To bi sigurno pomoglo. Ja nemam s njima iskustva, ali znam da su curke pisale o tome.
Namažeš i hop, s nogicama i dlanom po papiru. Ja još uvijek imam otisak svoje šakice iz vrtića kad sam imala 4 godine.
Lijepa uspomena....
-
Evo pogledaj ovdje, ja nemogu prežaliti što nisam naletila na ovu stranicu dok je N bila tako mala, baš sam to bila tražila jer mi je predivna uspomena!
http://minishop.t-com.hr/bebuska/ProductList.asp
-
Čini mi se da je za nešto slično netko komentirao daima u Kiki
-
" Veseli otisci su 3D otisci ruku i nogu Vaih najmanjih u glini. Pri izradi se koriste prirodni i antialergijski materijali, a sam proces izrade je brz i zabavan za Vaše dijete i Vas."
Veseli Otisci
091 971 95 73
info@veseliotisci.com.hr
www.veseliotisci.com.hr
Cijene od 170,00kn pa nadalje..
Mogucnost kupnje poklon bona..
-
Super, baš ću isprobati nešto od toga pa vam javim povratne informacije! :D
-
u intersparu je bilo za kupiti jednu vrste mase za modeliranje (vrlo jeftino oko 20-ak kuna) u koju se mogu utisnuti razni oblici, ruku, nogu) i onda se ta masa zapeče 10 minuta u mikrovalnoj. rezultat je preeeeeeeeedobar! mi smo to napravili i sada mali otisak ruke i noge visi na zidu u hodniku našeg stana! sretno!
-
-
mislim da ti je super bijela DAS masa..cak je ne moras ni peci nego samo osusiti
-
Našla sam što sam tražila! :D Pogledala sam malo na net-u i odlučila sam probati sa Veselim Otiscima, genijalna stvar. Uzmu otiske stopala i izrade ih u glini ili gipsu, najoriginalnije što sam do sada viddjela. Nisam mogla odoliti pa sam naručila i otiske za bake i djedove. Imam ih na zidu u sobici, predivno. Definitivno moja preporuka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma