Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Medvjedić Winnie Pooh

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Medvjedić Winnie Pooh

Već neko vrijeme tražim filmiće (sink. na hrvatski) o Winnie Poohu i njegovoj družini no bez puno uspjeha.

Zna li netko gdje ih mogu naći? Znam da ih je bilo nekoliko... trebam ih brzo jer mi je dječak baš sad u Pooh fazi .

hvala puno unaprijed... pozdrav Dunya

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dosad nisam naišla na sinkroniziranog Pooha, ali čisto za info u kazalištu Trešnja će biti (početak 2010.) postavljena predstava WP.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sinhroniziranog Winnia nema sigurno, ima samo sa titlovima. Probaj mu dati takav crtić, brže će naučiti engleski (tak je naš klinac počeo i eto sad, mama je ovisnik!)
    Evo veli sin da je prošle godine blo na HRT 2 sinhroniziran crtić ... :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hm, kak0o to mislite da nema? Ima sinhroniziranih Winnie the Pooh crtića, bili su i na TV-u.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, bili su na TV, a mi smo imali i jedan nesinhronizirani crtić ali nam se pokvario. Ta dva crtića su bili različite vrste animacije - sinhronizirani "obična2 a ovaj drugi 3D

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hm... znači bili su na htv-u na hrvatskom? barem nešto. valjda je to netko poznati snimio.

hvala na pomoći.

pozdravčić dunya

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo kupili DVD na kiosku nedavno i razočarali se što nema titlova.

Pokušala sam sjediti kkaj Sunčice i čitati joj (tako je meni moja mama čitala titlove). Malo joj je to zbunjujuće pa kaže da joj ne čitam, a onda opet da čitam, ali uvježbat ćemo se.

Javite ako saznate gdje ima Winnija na hrvatskom.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo gledali ove na engleskom, ja sam mu čitala titlove prvi puta da skuži priču, a ostala gledanja (jer bi upao u fazu kad bi po par tjedana gledao isti crtić) bez čitanja i nije se niti bunio niti je djelovao kao da nema pojma o čemu se radi.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Hm, kak0o to mislite da nema? Ima sinhroniziranih Winnie the Pooh crtića, bili su i na TV-u.
    Bok !

Nisam sigurna da sam dobro shvatila: te sinhronizirane Winnie Pooh crtiće koje imate, ste snimili s TV-a ili ste ih kupili?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Stropna svjetiljka

Da ne otvaram novu temu ... a odnosi se na Winni the Pooh - interesira me gdje mogu kupiti/naručiti Winnie the Pooh svjetiljku i da li postoji neka za strop - što više nalik plafonjerama.
    Naime, moj mali već ima puzzle i naljepnice za zid s Winne the Pooh likovima, pa bih mu htjela u sobicu staviti i Winnie the Pooh svjetiljku.
    Hvala.

Mama Dada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: Stropna svjetiljka

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa
    Da ne otvaram novu temu ... a odnosi se na Winni the Pooh - interesira me gdje mogu kupiti/naručiti Winnie the Pooh svjetiljku i da li postoji neka za strop - što više nalik plafonjerama.
    Naime, moj mali već ima puzzle i naljepnice za zid s Winne the Pooh likovima, pa bih mu htjela u sobicu staviti i Winnie the Pooh svjetiljku.
    Hvala.
    Mi kupili u Kiki - ali ima već 2 godine - zidnu lampicu. Isto smo u Winneju - tepih, zidnje naljepnice, vješalice, lampica, posteljina i naravno piđamica... (i svi drugi likovi dođu i prođu, ali Winnie je vjčan)

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne znam za svjetiljku... ali mi smo jučer kupili zavijese na Winninja i kompaniju

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ukoliko nisi još našla crtiće o winnie pou javi se na pp! možemo nešto izvest, al ne bih o tome ovdje javno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •