Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: LG perilica

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno LG perilica

Ima li tko LG perilicu, i kakvi su dojmovi, razmisljam o kupnji...

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi imamo ovu http://www.ecos.hr/index.php?page=pr...&cid=4&pid=466 , nije loša,makar nije mi taj direct drive nešto spektakularno, mislim reklamirali su ga kao nešto tiho, tiho...možda za ljude koji su imali veš mašine koje su skakale po stanu tokom centrifugiranja, ali inače po meni se normalno čuje (prije nje smo imali Electrolux star 6,7 godina)

Shvatila sam da ima hrpa programa koju nikad ne koristim, centrifugu podesim na maximalno 1000, večinom na 800 okretaja,to što stane 7 kila mi je nebitno jer ionak perem skoro svaki dan jednu mašinu koja nikad nije puna (nemam živaca čekati da skupim hrpu veša), jedina prednost je to što mi sad u odnosu na onu od 5kg stane deka sa bračnog kreveta :/

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno hi...

Super, vidim da je mnogi hvale... Ja sam se odlucio za ovu http://www.tehnomanija.rs/katalog/lg...d-80264tp.html pa cemo videti kakva je. Ako je neko ima, neka kaze o njoj nesta...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo LG, PREPREzadovoljni smo. Uzeli smo neki malo skuplji model s 10 godina garancije na motor i smanjenjom potrošnjom vode.
    Moj provjereni izvor mi je rekao da su u trenutku kada smo mi kupovali, njihove perilice bile u samom vrhu, gotovo iza Mielea.
    To je bilo prije, mislim godinu dana

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Naša je koštala 2200 kn,a garancija 24 mj,pa smo računali da ju i bacimo nakon 24 mj.,ok-međutim radi već 3 g i odlična je!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naša je bila oko 4700 kn, ako se dobro sjećam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •