Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: prodaja putem učenika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dižem iz pepela, krenuli smo u 1. razred,znama sam da će biti ovoga,ali ovoliko?!?
    Ovaj tjedan su nam ponudili već 3. stvar,cijena nije strašna ali ako ću kupovati sve te gluposti..
    Poludila sam danas kada je došao doma s nekom Cvrčkovom radnom bilježnicom.. jer ako kupi odmah dobije ljigavca,pazite ovo ljigavca gratis... Dobije on i neki memori,ali njega je ljigavac zapalio. Pa jel smiju klincima od 6-7 godina prodavati takve fore,prestrašno mi je to. Prestrašno mi je i da netko prodaje nešto što nije propisano kao nastavni materijal i prekida nastavu radi reklamiranja takvih stavri. Ja radim u prodaji i znam da oni od toga žive ali navlačiti malene na to mi je užas?
    Ima li kod vas toga i kupujete li takve stavri?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Dižem iz pepela, krenuli smo u 1. razred,znama sam da će biti ovoga,ali ovoliko?!?
    Ovaj tjedan su nam ponudili već 3. stvar,cijena nije strašna ali ako ću kupovati sve te gluposti..
    Poludila sam danas kada je došao doma s nekom Cvrčkovom radnom bilježnicom.. jer ako kupi odmah dobije ljigavca,pazite ovo ljigavca gratis... Dobije on i neki memori,ali njega je ljigavac zapalio. Pa jel smiju klincima od 6-7 godina prodavati takve fore,prestrašno mi je to. Prestrašno mi je i da netko prodaje nešto što nije propisano kao nastavni materijal i prekida nastavu radi reklamiranja takvih stavri. Ja radim u prodaji i znam da oni od toga žive ali navlačiti malene na to mi je užas?
    Ima li kod vas toga i kupujete li takve stavri?
    Moja je 8. i ništa ne donosi doma, a sigurno im nude. Međutim, ona je dovoljna stara i zrela da to odbije.
    U nižim razredima u koje idu nećaci, nudi se svašta i ja uredno kažem-vrati.
    Ljigavca možeš kupiti u Ofertissimi za par kuna ili na kiosku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •