Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Slana soba

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Slana soba

Molim sve koji su išli da se jave s dojmovima, da ne trošim uzalud novce?!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

upiši u pretražnik, bilo je o tome već

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    upiši u pretražnik, bilo je o tome već
    ma jesam, ali nisam nekako zadovoljna, malo mi je to informacija

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Na Cybermedu je jedna mama pitala pomaže li slana soba u liječenju astme, a Dr. joj je odgovorio da je to otprilike kao da gripu liječite pohanim šniclom
    Prije par mjeseci sam uguglala pa mi je izbacilo da u Zg. slanu sobu ima neki salon za ljepotu :? što mi ne zvuči nimalo medicinski, pa čak ni alternativno...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam o tome čitala i vidjela slike ovdije http://malaanja.blog.hr/2009/07/1626...anoj-sobi.html
    i čini mi se jako dobro....

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Izgleda super!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ima li tko iskustva s odlascima u slanu sobu zbog problema s kožom?

U Zagrebu je nedavno otvorena http://www.slana-soba.hr

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mommy, mi smo isli (slanasoba.com) ali zbog bronhitisa i astme. Iako Gregor ima AD, nisam vidjela neka poboljsanja, ali nisam ga niti redovito vodila kao sto sam vodila Zacha.

mislim da je vazno otici najmanje 10-ak puta da bi imalo kakvog ucinka

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Zvala ja i razgovarala s tetom. Da, treba ići bar 10 puta po mogućnosti svaki dan. To ti je u principu isto ko da si na moru, imitiraju morski zrak. Bojim se da je to djelovanje kratkog vijeka, jer im se ljudi redovito vraćaju nakon nekog vremena na ponovljene terapije, što mi je i logično, nije to magično ozdravljenje, nego samo poboljšanje i olakšavanje tegoba.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi upravo idemo. Sven i Bruna su nakon 2 ili 3 tretmana prestali kašljat i šmrcat i već tjedan dana su super što je za nas čudo.
    Lari je efekt obrnut-ona je prokašljala, i sad kreće na bolje.

mislim da pomaže-mojoj djeci svakako.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Išla je nedavno Lucija Ellen, pričekaj dok skuži topic, sigurno će se javiti... Mislim da je imala vrlo pozitivna iskustva...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni su iskustva super, moja M je vec nakon 1. ili 2. posjeta sve disne puteve procistila, kasalj joj je odmah stao, a bio je suh i iscrpljujuc, a meni godi isto, pomoglo mi je za nos pogotovo. Ponekda bi joj tamo, za vrijeme tretmana proradio kasalj, ali to je dobar znak - znaci da se cisti. Osoblje je obuceno za tu vrstu teraoije, imaju neke certifikate i opcenito su vrlo ok. Navodno 20 min ss vrijedi za disne puteve kao 4 dana mora. E sad... ne znam jel tako ali mome djetetu je to sigurno pomoglo i zato s moje strane najtoplija preporuka.
    U Dugavama je cijena 50 kn za dijete, s tim da je pratnja roditelja besplatna, ako nije guzva mogu uci i tata i mama i baka... 10. dolazak je gratis. Vlasnici iz Dugava imaju i u Dubravi otvorenu SS, navodno prefenomenalnog interijera sa raznim ugodjajima i bas bih voljela otic. Cula sam da su otvorili i u Bjelovaru.
    U Derencinovoj (to su neki drugi vlasnici) je 1. dolazak gratis, sto je super za skeptike, dodjes i vidis. Za dvoje djece je 80 kn 20 min, za jedno 50. To znam iz duge ruke.
    Klincima je zabavno, onak, ko na plazi, imaju kantice i lopatice, svira lagana glazba, ma prodje za cas. Mi bas idemo sutra, sad smo prorijedili dolaske, skoro pa da je samo preventiva.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čula sam i ja pohvale za s. sobu u Dugavama.
    Pa planiram, ako uspijem odvesti svoje u Dugave i sebe naravno jer imam alergije.
    Jedino me zanima, starijem sinu zna udariti krv na nos bez razloga.
    Dal bi ta silna sol u sobi iritirala sluznicu?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moji dečki vječito kašlju i babyhaler mi je treća ruka. Krenuli smo u slanu sobu u Dugavama i prije prvog tretmana D. se gušio u suhom kašlju cijelu noć. Čak sam mu dala ventolin tu noć. Nakon samo jednog tretmana mali je cijelu noć spavao bez kašlja i svaku iduću. Zasad smo bili 7 puta. U međuvremnu je drugi imao jedan dan temp. i procurio mu nos, te naravno počeo kašljati i mogu reći da od tog trenutka nakon dva tretmana mali znatno manje kašlje. Ma malo se zrelo tu i tamo zakšlje. Gotovo ništa!!!!

Meni je soba fenomenalno otkriće zasada. Ne koristimo ni ventolin, ni flixotide i liječimo se.... :D :D :D

preporučila bi je svima bronhitičarima..... za astmu ne mogu reći, zato jer je moja svekrva asmatičarka i ide s nama pa veli čak sad nakon 6. puta da ju guši. Cijelu noć ju je gušilo.... pretpostavljam ja, a i ona da je to od te sobe.
    ali ona i dalje ide s nama pa ćemo vidjeti....

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hm, iskustva su pozitivna, ali sva se tiču dišnih puteva, a ne kože. Anyone? Vidim da se praktički sve slane sobe u HR reklamiraju kao da pomažu i pri liječenju kože i zglobova.

Ova slana soba (Citronella, u Av. V. Holjevca 27) )ima iste cijene kao i ova u Dugavama - 50kn za jedno dijete, 80kn za dvoje, ako se uzme 10 terapija 1je besplatna, a u 15 terapija su dvije besplatne. Roditelj je unutra besplatno. Imaju i 30% popusta za planinare

Mislila sam iskoristiti priliku i isprobati jer ionako povodom otvorenja imaju neki veliki popust do kraja 11. mjeseca.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj monax prvotno napisa
    Dal bi ta silna sol u sobi iritirala sluznicu?
    Bi, ali ne znam jel bi isla krv. Najbolje pitaj njih, oni su doista strucni

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Hm, iskustva su pozitivna, ali sva se tiču dišnih puteva, a ne kože. Anyone? Vidim da se praktički sve slane sobe u HR reklamiraju kao da pomažu i pri liječenju kože i zglobova.
    Vjerujem da pomaze ali rezultati nisu vidljivi ekspresnokao kod cureceg nossa. Isto ti preporucujem da pitas njih, oni ti mogu reci na osnovu cega su te tvrdnje pa mozemo istrazivati dalje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čini mi se da meni za kožu odmaže, tj. da mi sol izgriza, ionako, osjetljivu kožu ruku.

ali, za dišne puteve je zakon.

mi idemo u Derenčinovu, tamo je prvi dolazak besplatan, a za troje djece plaćam 120 kn.

pitanje: ova SS, u Dubravi, je otovrena? gdje?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

otvorena jest, potvrdile mi vlasnice, ali adresu ne znam sad na pamet, mogu pitat

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Val prvotno napisa
    mi idemo u Derenčinovu, tamo je prvi dolazak besplatan, a za troje djece plaćam 120 kn.
    Ako ti to išta znači, vidim na letku da je u Citronelli cijena za troje djece 100kn - ako ti nije predaleko, ipak uštediš 200kn na količinu od 10 terapija.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Di je Citronella?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i ja čekam info gdje u Dubravi

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    Di je Citronella?
    da, baš htjedoh pitati mommy_plesačicu gdje je to?

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mislila sam, broj telefona bar, jer na netu nisam ništa našla

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

http://www.slana-soba.hr
    Av. V. Holjevca 27

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala na info, ali ova u Derenčinovoj (valjda i ova u Dubravi) su nam pod nosom.
    a s troje malih klinaca puno je bolje da je nešto blizu, vjeruj mi!

ellen, aj pitaj ove svoje, baš me zanima.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Val, ako saznaš za Dubravu, javi mi, pliz.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    nema problema. načula sam da je negdje na okretištu, ali ja ne mogu skužit gdje.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    nema problema. načula sam da je negdje na okretištu, ali ja ne mogu skužit gdje.
    da auto s reklamom im stoji svaki dan ispred pošte u dubravi.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zaboravih napisat,tamo je negdje al ne znam gdje točno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

suzać, to sam i ja čula, ali nitko ne zna gdje točno.
    možda u zgradi gdje je hitna pomoć?

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

http://www.slana-soba.hr
    Av. V. Holjevca 27
    ot,
    moram sama sebi na ovo jer fakat nisam vidjela da piše iznad

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

šteta što danas ne vozim F na plivanje (danas baš nema, a svaki dan ima ) inače bi stala i pročitala na autu. ak vam nije kasno mogu u ponedjeljak.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

saznala ja...

nalazi se na onom dijelu između Bebinog svijeta i pošte. iza Klarinog kioska!!

vjerojatno se, nakon ovih tretmana u Derenčinovoj, prebacujemo ovdje. Punoooo je bliže.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nas četvero je bilo na 15 tretmana u slanoj sobi.
    krenuli smo nakon viroze srednjeg sina, tako da je stariji nije niti dobio. svi, pa i najmanji su se dobro iskašljali , a meni je stanje bilo malo bolje s obzirom na moju dijagnozu ( neću u detalje. nejdemo već 1,5 mjesec, ali mi je zrak u nosu čist, kao da sam stalno vani. nos nam svima curi, bile su tu i neke viroze, ali su puno manje trajale nego inače- max. 1-1,5 dan.
    znam da pomaže za kožu jer je šogorična malena od 2 mjeseca krenula sa sekom jer ima neurodermitis ili nešto slično( nisu još išle na nikakve testove9, ali je koža puno čišća nakon tretmana.

cure u sobi su super, ja sam išla sa njih troje i uzele su nam samo 100,00 kn, iako je inače 50 kn po djetetu.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi se spremamo, jel bolje ici bolestan ili zdrav ?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ha, one kažu da će prije proći ako ideš bolestan

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

saznala ja...

nalazi se na onom dijelu između Bebinog svijeta i pošte. iza Klarinog kioska!!

vjerojatno se, nakon ovih tretmana u Derenčinovoj, prebacujemo ovdje. Punoooo je bliže.
    Hvala za info i istraživačke aktivnosti.
    Vjerojatno ćemo i mi ovdje jer nam je blizu.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ne bih zeljela raditi reklamu

ali u casopisu Moje dijete koje je na kioscima u ponedjeljak 30.11 dijele se besplatni tretmani u slanoj sobi...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ova slana soba (Citronella, u Av. V. Holjevca 27) )ima iste cijene kao i ova u Dugavama - 50kn za jedno dijete, 80kn za dvoje,

Mislila sam iskoristiti priliku i isprobati jer ionako povodom otvorenja imaju neki veliki popust do kraja 11. mjeseca.
    evo mi upravo idemo u Citronellu i imaju popust od 50 % znači nas četvero je platilo 50 kn slanu sobu(MM i ja kao pratnja gratis). Mali suho kašlje po noći već više od mjesec dana i nakon prvog tretmana je kašljao tek pred jutro ali nije bio suhi kašalj,a drugu noć nije uopće, u ponedjeljak opet idemo. Curka ima atopični dermatitis, njoj se naravno još ne vide rezultati. Malo ju svrbi po pregibima ruku i nogu pa je ženskica smanjila drugi put koncentraciju soli. Inače smo jako zadovoljni, sve je super uredno, čisto i žena je jako draga i ljubazna. Čini mi se da u nedjelju imaju "dan otvorenih vrata"

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Razgovarala sam s vlasnicom Citronelle i pitala za probleme s kožom - kaže da je izuzetno važno prilagoditi koncentraciju soli u zraku problemima koje osoba ima (dakle, individualan pristup), inače se stanje može pogoršati.

Citiraj dramica prvotno napisa
    evo mi upravo idemo u Citronellu i imaju popust od 50 % znači nas četvero je platilo 50 kn slanu sobu(MM i ja kao pratnja gratis). Mali suho kašlje po noći već više od mjesec dana i nakon prvog tretmana je kašljao tek pred jutro ali nije bio suhi kašalj,a drugu noć nije uopće, u ponedjeljak opet idemo. Curka ima atopični dermatitis, njoj se naravno još ne vide rezultati. Malo ju svrbi po pregibima ruku i nogu pa je ženskica smanjila drugi put koncentraciju soli. Inače smo jako zadovoljni, sve je super uredno, čisto i žena je jako draga i ljubazna. Čini mi se da u nedjelju imaju "dan otvorenih vrata"
    Dan otvorenih vrata je u subotu 5.12. 9-17h.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

za kožu potpisujem (iako to uopće nisam znala!)
    Meni su ruke kao opečene otkada smo išli na 7 tretmana za redom

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da li se na tretmane ide svaki dan 10 puta zaredom ili može svaki drugi-treći? Puno nam je voziti se svaki dan za Zg ili plaćati 10 dana hotel.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ne moraš ići za redom ali mislim da ne bi trebala raditi ni pauze dulje od 2 dana, onda ti to nema smisla, mi evo idemo po drugi put (ovaj put 5 puta) jer nam je prvi (10 puta) bio odličan!sada održavamo stanje i uživamo u igri sa soli

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

A mene zanima kako oni to čiste?
    Jel dj ulaze tamo u papučicama ili u cipelama?
    Mislim ipak je to soba kroz koju prolazi dosta djece i odraslih.
    Šta je sa vlasima kose i sl?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ne znam kak čiste, velli ulazi se u onim jednokratnim navlakama za cipele koje imaju u operacijskim salama a djeca mogu i u čarapicama..nisam nikada primjetila da je nešto zaprljano, ali dala si mi mislili, fakat...u to brdo soli padnu nečije dlake i onda se djeca nakon toga s tim nabacuju..uffff..grozna pomisao

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da ma palo mi na pamet da oni tam nemogu usisavati i brisati

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Slana soba se otvorila i u Varaždinu napokon

www.slane-sobe.com

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam saznala da ima slana soba na Malešnici, pa sam razmišljala da odvedem Ivu jer je stalno šmrkava i kašlje ko slon, a dokotrica je rekla da joj nije ništa.
    Dala joj samo neki sirup za kašalj, ali čim ga je prestala piti, kašalj se vratio...
    Dakle, ovaj u Dugavama i u Dubravi je isti vlasnik kao i ovaj na Malešnici.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 15.03.2010. at 14:52

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •