Meni su iskustva super, moja M je vec nakon 1. ili 2. posjeta sve disne puteve procistila, kasalj joj je odmah stao, a bio je suh i iscrpljujuc, a meni godi isto, pomoglo mi je za nos pogotovo. Ponekda bi joj tamo, za vrijeme tretmana proradio kasalj, ali to je dobar znak - znaci da se cisti. Osoblje je obuceno za tu vrstu teraoije, imaju neke certifikate i opcenito su vrlo ok. Navodno 20 min ss vrijedi za disne puteve kao 4 dana mora. E sad... ne znam jel tako ali mome djetetu je to sigurno pomoglo i zato s moje strane najtoplija preporuka.
U Dugavama je cijena 50 kn za dijete, s tim da je pratnja roditelja besplatna, ako nije guzva mogu uci i tata i mama i baka... 10. dolazak je gratis. Vlasnici iz Dugava imaju i u Dubravi otvorenu SS, navodno prefenomenalnog interijera sa raznim ugodjajima i bas bih voljela otic. Cula sam da su otvorili i u Bjelovaru.
U Derencinovoj (to su neki drugi vlasnici) je 1. dolazak gratis, sto je super za skeptike, dodjes i vidis. Za dvoje djece je 80 kn 20 min, za jedno 50. To znam iz duge ruke.
Klincima je zabavno, onak, ko na plazi, imaju kantice i lopatice, svira lagana glazba, ma prodje za cas. Mi bas idemo sutra, sad smo prorijedili dolaske, skoro pa da je samo preventiva.