Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Slana soba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.soljenka.hr/
    Sesvetska cesta 6
    2019-146

ovo mi je neki dan došlo u kaslić ima 4 gratis kupona unutra prvi i 11,17 i 18.....je li tko bio kod njih...kako izgleda....blizu mi je pa me zanima....za sada idemo u prvu slanu sobu u Dubravu na okretište

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gdje ima slana soba u Novom Zagrebu?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.soljenka.hr/
    Sesvetska cesta 6
    2019-146

ovo mi je neki dan došlo u kaslić ima 4 gratis kupona unutra prvi i 11,17 i 18.....je li tko bio kod njih...kako izgleda....blizu mi je pa me zanima....za sada idemo u prvu slanu sobu u Dubravu na okretište
    svakako odi tamo ne samo zato što ti je bliže nego i zato što tamo rade terapiju sa halogeneratorima koji imaju certifkat medicinskog uređaja
    inače što se tiče traženja certifikata u dubravi gdje sada ideš ne trebaš se zamarati : na njihovoj web stranici, link o halogeneratoru imaš sve podatke o njihovom certifikatu, ta hrpa brojki i slova koju su napisali koliko sam shvatila odnose se na tvrtku Eurostandard d.o.o. jer kad u googlu upišeš taj broj odobrenja UP/1-116-01/07-04/06-526-08-03/2-07-6 Ministarstva.....otvori ti se uvjerenje koje je tvrtka Eurostandard d.o.o. izdala za neke premaze i u donjem lijevom dijelu tog uvjerenja imaš brojeve rješenja Trgovačkog suda identične kao one koje navodi tvrtka Snaga soli d.o.o.
    ja sam kontaktirala tvrtku Eurostandard (eurocontrol@zg.t-com.hr ) s obzirom na činjenicu da se proizvod koristi za zdravlje djece i odraslih sa pitanjem da li taj generator ima certifikat medicinskog uređaja i evo njihovog odgovora
    Eurocontrol za mene
    pokaži detalje 19:08 (Prije 14 h)
    Ljekovitost može potvrditi samo Ministarstvo zdravstva .
    No meni ovov više liči na propitivanje konkurencije koja želi isto prodavati „ slane sobe „

ovu zadnju rečenicu neću uopće komentirati, lik koji je pisao ne vidi nikakav problem u tome što generatori koje koristi Snaga soli d.o.o. imaju samo certifkat da rade na struju i melju sol, on se samo plaši za konkurenciju, to je ujedno i odgovor zašto u svijetu postoji samo par proizvođača halogeneratora jer ovakvih inovatora koji će ukrasti nečiji patent, malo ga doraditi i predstaviti kao svoj proizvod je sigurno bilo još ali ispitivanja da bi dobio certifikat med.uređaja su skupa i dugotrajna i treba ustvrditi da li je napravljena izmjena zdravstveno učinkovita….zanimljiva mi je još jedino situacija kako zaposlenice uspiju prevariti tajmere jer one kažu da su one te koje pojačavaju i smanjuju količinu soli za vrijeme terapije
    osobno nemam ništa protiv slanih soba, ali na pomisao da se netko poigrava sa zdravljem djece poludim, međutim nisu krivi oni iz tvrtke Snaga soli d.o.o. nego naša inspekcija - oni su samo skužili da stvar prolazi i krenuli u štanacanje "inovatorskih generatora" i slanih soba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •