Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 110 od 110

Tema: Novi Rodin film o dojenju - besplatno na DVDu

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jučer sam u Konzumu uzela nekoliko primjeraka od cijele hrpe koji su ostali na polici. (jedva sam uvjerila prodavačicu da nitko neće tražiti povrat CD-a koji su se dijelili na poklon uz broj časopisa prije dva mjeseca). Spremit ću ih pa poklonit nekoj trudnici kad bude prilika.

Mala tehnička kritika - CD nije bio pričvršćen za časopis tako da u samopopsluživanjima vjerojatno puno kupaca nije ni skužilo da to ide uz Mame i Bebe.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Cure, film je uplodan i može se skinuti i na sljedećoj stranici dio po dio:

http://rapidshare.com/users/JH8MNZ

Ako vam ne dopušta besplatno skidanje, onda izbrišite cookies (history) u svome pretraživaču Iexploreru ili Firefoxu i onda ćete moći.

Dijelove možete gledati pojedinačno ili se mogu pospojiti nazad u jednu cjelinu pomoću programa HJSplit kojeg se može skinuti s ove stranice:

http://hjsplit.en.softonic.com/

Radi na sljedećem principu: skinete ga na desktop i samo kliknete na njegovu ikonicu. Kad se otvori, kliknete na JOIN.

Gdje pise input file stavite prvi dio filma pod nazivom VTS_01_1.VOB.001 i ako su svi ostali dijelovi u tom istom folderu, on će ih po rednim brojevima pospojiti u jednu cjelinu.
    U output file odredite destinaciju gdje će se taj film sačuvati.
    I to je to!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I mi smo napokon prije par dana pogledali filmić i mogu vam reći da ste postigle svoj cilj! Jer mi svako malo odzvoni nešta iz filma u glavi Nisam ni bila svjesna koliko tih bitnih sitnica ne znam

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

evo ja moram samo pohvaliti cijeli ovaj projekt
    svaka čast svim ljudima koji su radili na njemu
    dvd je odličan. sve informacije na jednom mjestu

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Danas sam dobila od Matilde dvd o dojenju konačno da smo se našle.
    Moram reći da sam ponosna na sebe i svoju Laru jer je i ona sa mnom gledala film te cikila 4 puta tijekom filma. I suze su tekle i pronašla sam sebe u dijelu sa ragadama, let down - prejak otpust mlijeka i nedoumicama oko dojenja koje sam uspješno savladala sa sobom i njom.
    I na kraju filma djevojčice koje me ganula i opet sam plakala kad je izrekla riječi: "mama ja bi ciku", isto kao moja Lara.
    Ma dojit ću te Laro moja do kad ti budeš htjela.
    A vama drage Rode svaka hvala na filmu kojeg MM šalje poštom u Zg / susedgrad Larinoj kumi koja treba svaki čar roditi.
    Hvala najveća još jednom, jednom sam samo zvala Rodin SOS telefon na početku dojenja Kad je Lara imala možda mjesec dana, sve smo ostalo prebrodili i dojenje nam je lijep događaj i odmor za nas oboje kao i maženje sa mamom i bebom

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zaboravih napisati da nema tona u prvom dijelu i pola drugog dijela kad govori Rodina savjetnica za dojenje prije filmskog prikaza mame i bebe sa dojenjem, ne znam zašto
    Ostalo je sve za 5.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja sam odgledala, film je fenomenalan, nisam baš sve cure prepoznala sa foruma, a volela bih
    Naj, naj, naj lepši deo mi je u pesmi, kad ide stih "mirno pajke...." ona bebica što u snu mljacka. Nekoliko puta sam taj deo odgledala i uvek me razneži i rasplače

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lasada prvotno napisa
    Zaboravih napisati da nema tona u prvom dijelu i pola drugog dijela kad govori Rodina savjetnica za dojenje prije filmskog prikaza mame i bebe sa dojenjem, ne znam zašto
    Ostalo je sve za 5.
    znamo, zao nam je
    na kompu na odredjenim programima taj dio nema tona, a na tv je taj dio bas pojacani ton. nesto s tonskim kanalima..

i hvala na pohvalama

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Gledala sam sa Larom filma na Tv-u nisam na kompu al nema veze. Poslala sam i jednoj novošečenoj mami jer mi je nasša Matilda donijela i za nju koja je isto prvi puta dojila i super joj ide i kaže da vam zahvalim u njeno ime. Mama Danijela nije korisnica rodinog foruma, rodila je 07.01. 2010. dečka Petra 4800grama i 55 cm dugačkog i doji sve u šesnaest a meni jako drago što kad je dolazila kod mene ja joj pokazivala kad sam dojila Laru tako da za sada nema problema oko dojenja a i Film joj puno pomaže.
    Hvale Rode i mame savjetnice od nas sviju

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •