-
kako postati odgajatelj u waldorfskom vrtiću ili školi
nisam našla nigdje odgovor na ovo pitanje. zapravo me zanima da li je preduvjet završena učiteljska akademija ili postoji neki drugi način da se osoba osposobi za to?
pa eto, tko je dogajatelj ili zna nešto više o toj temi, nek se raspiše.
hvala
-
dogajatelj=odgajatelj
-
http://www.udruga-odgajatelja.hr/forum/index.php
Odgovor na ovo pitanje ćeš dobiti na ovoj stranici
-
hvala na stranici 
ako netko zna još neku info....
-
-
nicola, javljam ti se kao jedna od zainteresiranih za inu edukaciju, te kao predbiljezena za novu grupu studenata .
edukacija za waldorfskog odgajatelja je trebala otpoceti u rujnu ove godine no odgodjena je za iducu godinu kada ce nova generacija krenuti.
koliko mi je znano, prije je to bilo otvorenog tipa, za sve zainteresirane i ne znam je li jos uvijek tako, koliko sam bila shvatila iz razgovora s gospodjom koja sve koordinira, potrebno je imati zavrsen /ili u tijeku odgojiteljski studij no ,treba to zasigurno provjeriti jer upoznala sam nekoliko osoba koje su to zavrsile a nisu imale fakultetsku podlogu.
mozda je prije bilo otvoreno za sve, mozda je jos uvijek, ne znam.
edukacija traje dvije godine, zamisljena je kroz jednomjesecne susrete(petak, subota, nedjelja) te odredjen broj intenzivnih seminara .
mogu te uputiti zeni koja sve to vodi, tj. usmjerava.
ako zelis, javi mi se na pp pa cu ti dati kontakte.
od stranica na webu, mama juanita ti je vec poslala gdje se o njima pise no, u zadnje vrijeme nema bas aktivnosti, ako izuzmemo ovo pri waldorfskoj skoli sto se zbivalo.
eto, pitaj, rado cu pomoci ako znam odgovora..
-
hvala na linkovima mama
sundrops pp
-
book svima.. imam jedno pitanje znam da nije vezano uz ovu tema all možda mi možete pomoč.. dali znate koju srednju te koji fakutet treba upisat za tetu u vrtiču
-
mala...bitno je da je 4godišnja srednja škola, a za tetu u vtriću se upisuje Pedagoška akademija smjer Odgojitelj djece predškolske dobi...
nadam se da sam pomogla
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma