cini mi se bas fora, jel netko koristio???
Vas osobni Potrcko
cini mi se bas fora, jel netko koristio???
Vas osobni Potrcko
Super. Samo mi je naziv firme nikakav. Zamisli pitaš nekog što je po zanimanju a on ti kaže: "Potrčko".
ja bih, za taj novac, rado bila potrčko
ma i Potrčko
odeš na poštu i zaradiš 500 kuna35 kuna plus iznos obavljene kupovine ili
lijepo
alil, svaka čast na ideji, sigurna sam kako imaju dovoljno narudžbi
Ne kuzim... pa 35kn oni uzimaju, a ti im platis to + pare koje su potrosili na tvoj shopping. Ili sam ja krivo skuzila?apricot prvotno napisa
A da, naravno tako. Samo sto je shopping za 15 osoba malo teze odraditi. To se jedino posta moze tako udjuture![]()
![]()
![]()
![]()
ajme, ja skroz ograničena 8)
fakat sam mislila da oni uzimaju tih 35 kuna plus još da im je zarada onolika koliko potroše
onda ipak ne bih bila potrčko
Ne znam koga targetiraju.
Čovjek koji si može priuštiti potrčka ima asistenta, kućnu pomoćnicu ili dostavljača da mu obavlja ovakve stvari.
A "prosječan" čovjek će si teško priuštiti takvo što - da ih koristiš 2x tjedno te izađe skoro 400kn (4.800kn godišnje).
i ja sam bila uvjerena ovakoapricot prvotno napisa
![]()
pa za povremeno...icyoh prvotno napisa
eto, npr., zatreba mi neka Rodina majica kao poklon.
Dok odem tamo, dok platim parkiranje/tramvajsku kartu... Ode 35 kuna ko od šale!
Čini mi se zgodno za takve slučajeve.
budući da sam se friško uselila u novi stan i da mi treba hrpetina stvari za urediti svoju sobu, bilo bi odlično da nekome mogu izdiktirati što mi sve treba i da mi se to donese pred vrata.
većina velikih centara (npr.kika) je izvan grada, a i da su u gradu, neću tegliti tri manja tepiha, 2kante za smeće, 5jastučića, 2prekrivača i tako to po tramvaju. niti mogua auto nemam.
jedini problem je što bi ti njima trebao izdiktirati gotovu narudžbu.
a ne možeš odabrati točno što želiš, dok ne znaš i ne vidiš što se točno nudi.
meni se to čini kao dobra ideja, pogotovo u slučajevima tipa "crko auto".
isto mi se sviđa dostava npr. plina u bocama koja radi i nedjeljom.
nismo ni svjesni koliko ima starijih osoba koje žive same a potrebna im je takva pomoć, jedino mi se čini da je njima ta usluga skupa za češće korištenje.
evo, ja ću ti to napraviti, ako stvarno nemaš nikoga drugogamelange prvotno napisa
čak te mogu staviti u auto, pa si biraj (ja uvijek imam nekog jarca za obavljati u kiki, bauhausu, baumaksu)...
Ja mislim da je ideja odlična i da će se nać puno korisnika. Kad ti nešto treba brzo, a ne možeš jer si bez auta l bolestan...to se zove prednost velikog grada
Pa zar nije svojedobno bila i "Crvenkapica" ili tako nešto?! Ženska je isto tako obavljala razne posliće po gradu ...
Meni je zgodno ... Posebno kada stvarno izračunaš koliko potrošipi:
npr. ja sam danas izašla s posla da odem po nalaze; potrošila gorivo do tamo; platila parking u 2. zoni, vratila se ... izgubila sat i pol ...
MM ima pomoćnog majstora koji nam obavlja fizikaliju oko kuće, a ja ga po potrebi pošaljem u trgovinu. Lijepo se nasmješim, zamolim ga i dam mu za bocu pive i spisak u ruke. Jednom mi je išao kod dr po recepte, hrani mi mace..... Dobri moj potrčko.Još mi i svaki dan donese svog domačeg grožđa.
A možda jadan očekuje od tebe nešto zauzvrat. kad mu se već tako lijepo smješkaš![]()
Poštovane,
javljamo vam se u ime Mareda grupe i njihovog Potrčko servisa.
Za početak Vam se zahvaljujemo na komentarima i uglavnom pozitinim reakcijama. Drago nam je da je i naš servis našao mjesto na ovim stranicama.
S obzirom da smo primjetili dilemu oko naše cijene, ovim putem Vam želimo pojasniti da je cijena naše usluge 35kn za područe Zagreba za odlazak na jedno dostavno mjesto. U slučaju Vaše potrebe da nas pošaljete na više mjesta početna cijena se uvečava za 10kn za svako dodatno mjesto.
Za sve Vaše zelje, potrebe i upite slobodno nam se obratite.
srdačan pozdrav
Mareda grupa - Potrčko servis