Originally Posted by
Peterlin
Btw. za veliki kombi-bojler 600 kn nije puno za generalku u koju ulazi 4-5 sati posla: propuštanje emulzije za skidanje kamenca, kompletan pregled, čišćenje iznutra (mojim usisavačem) i kontrola dimovodnog priključka. Po potrebi u toj cijeni provjere i ulazne filtere (imali smo svojevremeno problem s vodovodom).
da, pa za 4-5h stvarno i nije puno, no meni je ova detaljnost koju ti navodiš tek pravi SF! ma kojih 4-5h, čovjek je skinuo neki rebrasti dio i otišao, vratio se točno za 30min, još nešto propuhivao kad se vratio, cca još nekih 10-15 min i to je to! Bojler je inače godinu dana star i to mu je bio prvi servis...
a sad gle, ni meni ti nije problem proguglat i naći ovlaštene servisere u zg, al ipak sam ovdje očekivao topliju preporuku iz prve ruke za nekog provjerenog u koga se stvarno mogu pouzdati, pa i za neku višegodišnju suradnju, a ne da za svaki problem zovem nekog novog, jer me onaj prethodni razočarao ili nasanjkao!
u svakom slučaju hvala na javljanju, možda bih se čak i javio za reklamaciju računa da sam ga prvotno dobio! Čovjeka sam nazvao iz imenika žutih stranica i to je to, drugi puta kad mi je došao na reklamaciju nije mi htio izdat račun retrogradno, jer mi je navodno dao cijenu "ispod pulta" bez PDV-a (moš mislit). Misliš da mi je na tolku bezobraštinu bilo više do rasprave s njime?