Super zurka! Vrijedi i više od 1000kn
Meni su sve jadno stajale pa sam nosila marame....ili sam se ja jadno osjećala sa njima.. :/
Super zurka! Vrijedi i više od 1000kn
Meni su sve jadno stajale pa sam nosila marame....ili sam se ja jadno osjećala sa njima.. :/
Meni je prekrasna, i frizura i boja i ovi pramenovi. I što je najvažnije lijepo ti stoji!
Ajmeee curke, koliko komplimenata-toliko ih nisam dobila u 5godina braka![]()
Hvala vam još jednom!
Samo da vam kažem da sam se već totalno ufurala. Ljudi oko mene su oduševljeni i ne mogu vjerovati kad im kažem da je to perika, a kad se samo sjetim sebe prije par tjedana kad sam vam tu kukala kako imam osjećaj da će mi svi buljiti u glavu jer će se kužiti da je perika![]()
Kosa na žalost i dalje ispada, ali koliko vidim i raste, a nemam se petlje obrijati skroz na ćelavo. Još uvijek imam mali minijaturni repić koji sam ostavila, iz razloga, jer imam osjećaj da mi perika čvršće stoji na glavi ako ju zakačim za njega-ma ne znam, možda se samo tješim da ga ne bi morala odcapariti do kraja!
Sve u svemu, osjećam se preporođeno!
Još jednom svima velika pusa na podršci!![]()
![]()
Sam ti reklada će sve bit ok,prekrasna si i s perikom koja ti odlično paše
Bitno da bubrezi rade![]()
![]()
super ti stoji frizura
ja cu dodati jos neki prakticni savijet za odrzavanje parike ( i sama sam ju nosila u vise navrata ).
daklem, postupaj sa njom kao i prema pravoj kosi: peri ju sa samponom, susi ju na zraku ( ne sa fenom ).. mozes normalno koristiti gel i svaki dan je drugacije nositi., također, nemoj se ustrucavati otici kod frizera da ti eventualno na njoj nesto popravi, mozda ju malo i prorijedi ( po slici mi se cini da je dosta gusta ), skrati tamo gdje ti pase.
uzivaj u njojnema puno frizura koje mozes odloziti prije spavanja i onda ujutro samo nataknuti na glavu u zurbi :D
baš nema veze s temom , ali sličnost postoji
Radi se o mami 68 godina, i cca 50 kila viška, štos je u tome da joj slabe bubrezi i doktor kaže ak se ne srede do 2 mjeseca ( znači cca 2-3 mjeseca) da je veliki kndidat za dijalizu, da li bi u toj priči kaj pomogao čaj od zobi, slano je već smanjila. Za druge prehranbene stvari ne znam , jer ne živim s njom , ali bi je mogla uneke stvari uvjetiti..
Već je CCa 3 tjedna na Petrovićevoj tinkturi za urino ( toj joj svako malo nabavljam) , kaže da je na Uvinu. Teško se kreće, a ni nemože puno hodati , tak da vježbe ne dolaze u obzir.
Ak ima kakav pametan savjet , preporučam se !!!!!