Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Treba li ležati s temperaturom?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Treba li ležati s temperaturom?

Moje dijete (21mj) se jutros probudilo sa 38.3. Stavila sam joj čepić i tata će je odvesti doktorici.Kašlje prilično mokrim kašljem. Iako kuri, dosta je živahna i neće ležati. Treba li je prisiljavati da leži (dok ne ode doktoru) iako bi ona hodala?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema potrebe da mala lezi. dovoljno je da je razgolitite ( ostavis samo u peleni) i pustis da se igra i dajes tekucine da pije
    saljem veliki pozdrav da sta prije ozdravi

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja luciju nikad nisam uspjela nagovoriti da lezi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nema potrebe, čak smije i na zrak, ali ne na sunce i ako puše..naravno ne na mjesta gdje su druga djeca..
    zašto si joj stavila čepić? ja nikada ne skidam temperaturu s ničim ako nije poviše 38,5 ? poljubac

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema potrebe da leži, niti da bude zatvorena u kući - ako se ona relativno dobro osjeća. a ako želi hodati i igrati se, znači da se osjeća dovoljno ok za te aktivnosti.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mrvica, sunce mamino ima jaku upalu grla, dobila je antibiotik i bit će bar sedam dana doma. Išla je u jaslice šest dana i već je bolesna. Do sada je samo jednom bila lakše bolesna. A ja se nadala da možda neće pobolijevat u jaslicama. :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Mrvica, sunce mamino ima jaku upalu grla, dobila je antibiotik i bit će bar sedam dana doma. Išla je u jaslice šest dana i već je bolesna. Do sada je samo jednom bila lakše bolesna. A ja se nadala da možda neće pobolijevat u jaslicama. :/
    a baš mi je žao male slatke mrve, šaljemo joj poljubac! znamo kako je to...

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Temeratura u male djece i ležanje - nespojivo.
    Moja bi sa 39,4 trčala i skakala kao da joj nije ništa, pa opet bi sve bilo u redu i brzo prošlo. Važno je da se dijete dobro osjeća i da nije klonulo, onda bi i samo leglo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •