Ljepo od tebe što si tako aktivan i svaka čast svim požrtvovnim tatama, ali naš je najbolji!
Ja sam mama, ali iz svojeg kuta gledanja, mogu reči da mm strašno pati ako beba počne plakati , a on nema tajno oružje koje ima mama- ciku! No uskoro bude došlo vrijeme kad će i on biti od još veće pomoći. Za sad je to uglavnom- pripremanje kade za kupanje, čišćenje za nama na previjalici, nosanje da se podrignemo, gugutanje dok mama radi ručak, šetnja dok mama sauga, pranje suđa, ručak, večera i sl. kučanski poslovi.
Po noći , nažalost , ne spava s nama jer ga muči kašalj pa je više neispavan radi toga nego radi drugih stvari, a , na sreću , beba se po noći budi jedanput do dvaput i spava u kindaču bez jedne stranice koji je odmah do kreveta, ili odmah kraj mene , pa ne plače i ne moram ju nanašati.
Istina je da se mame moraju "obnoviti" i da je prvi mjesec naporan. Ja sam spavala kad je malička spavala (što je svakako preporučljivo i tatekima) . I baš mi je bilo dobro. Sad mi se više ne spava, a ona je nastavila tim tempom pa spava dosta (buđenje oko 9, ponovno pajkinje od 11-12, pa od 14-17, pa od 20-2/3 na 10 minuta, pa oko 5-6 na pol vure do vuru, i do 9 njonjanje).
MM zaista ostavi posao na poslu- to je super jer se tako odmah prešalta na gugutanje, a veli da ga na poslu "drži" pomisao na mrvicu.
Da napomenem da mm radi u smjenama (i noćne) tak da je "zbaždaren " na ludi ritam.
Neki dan ju je uspio uspavati na rukama i nije bilo sretnijeg od njega- ne treba ciku :D !!! I najbolji je tata na svijetu i najbolji muž! Puno mi znači i to što malim stvarima (tipa- kupio sam ti kekse da imaš kaj gricnuti dok V. papa) pridonosi mojem boljem psihičkom stanju. Ja sam sigurnija i smirenija jer znam da je uz mene i da će priskočiti ako bilo šta zatreba.
A neki dan je na glas konstatirao kako je presretan što se naša beba zdravo hrani

8)