Ovo će biti podugi post. Imam sina od 4 mj.,i stalno plače. Pred spavanje,poslije kupanja,neće sisu,vidim da je pospan,neće spavati,plače. On je do sada izričito dojena beba. On plače od 7 navečer pa sve do 23 sata. Po danu je ok,ali kada treba ići spavati navečer to je koma. Pokušala sam davati sisu prije kupanja,ali ništa.Čak i kada nema kupanja on plače pred spavanje. Sisa tek kada zaspi u 23 sata i onda me budi svakih sat i pol vremena,jer se nije dovolno najeo. Nemogu mu pomaknuti vrijeme odlaska na spavanje ranije tipa u 20 sati.Nemogu shvatiti da tako mala beba može biti toliko budna 4 sata :? u komadu. Zar nemože postojati način da beba zaspi bez plakanja,da ne plače poslije kupanja.? Ima li tko kakav savjet. Suprug kaže da je normalno da bebe plaču prije spavanja,ali ljudi moji 5 sati konstatnog plakanja,vidiš da je dijete umorno,ali on se neda.
Svake večeri ista priča,i tako već 3mj.vučemo problem plakanja. Stalno ga nosim na rukama,plače na rukama,plače u slingu(popodne mi zaspi u slingu bez problema)ali navečer koma.
Da li se trebam pomiriti da dijete ide spavati u 23 sata? Jel to normalno.? :?
Pitanje je zašto on plače,ima li tko kakvih savjeta kako da pomognem djetetu da zaspi navečer bez plakanja.
Doista više nemogu to trpiti ,najgore je šta on plače i na rukama.Nakon što ga podrignem isto plače.

Ne vidim da ima grčeve,barem ne grči noge i ruke. Počela sam mu i davati vodicu,jer vidim da traži,a zamislite nakon toga ponudim sisu,neće,poludi,kada ju vidi. I onda jede rukicu,sklapa oči,ali od nosanja na rukama neće da zaspi. Stvarno cure više nemogu. Pomozite kako da njemu a i sebi pomognem. Stolica mu je žuta,i vodenasta, sluzava i ima tragova malih grudica ko"špage male.(ako me razumijete).
Evo to je to.