Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: mogu li iskoristiti neiskorištenu naknadu s burze?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno mogu li iskoristiti neiskorištenu naknadu s burze?

Situacija je slijedeća. Prije četiri godine sam kao tehnološki višak završila na burzi te sam ostvarila pravo naknade na pet mjeseci od kojih sam iskoristila samo jednu,znači preostale su mi još četiri neisokrištene naknade. Silom prilika sam prije cca godinu dana opet kao tehnološki višak završila na burzi te mi je bila ponuđena opcija iskoristit prava na neiskorištenu četveromjesečnu naknadu odprije tri godine ili iskoristiti prava na naknadu od pet mjeseci. Iskoristila sam naknadu koja je u tom momentu za mene bila pogodnija tj. primala sam naknadu slijedećih pet mjeseci. Sada sam zaposlena,imam ugovor na neodređeno te zbog nekih osobnih razloga namjeravam dati otkaz. Mogu li u tom slučaju ako svojevoljno dam otkaz i prijavim se na burzi kao nezaposlena, ostvariti neiskorištene naknade na četiri mjeseca odprije četiti godine?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naknadu za nezaposlene možeš koristiti samo ako si dobila otkaz i to samo poslovno uvjetovani.

ako ti daš otkaz, onda ne možeš koristiti novčane pogodnosti burze.

također da je i drugačija situacija, uvjerena sam da ne bi mogla koristiti svoje pravo na neiskorištenu naknadu, jer si je se odrekle u sljedećm korištenju. no, kako bi bila siguran, jednostavno pitaj na burzi.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    također da je i drugačija situacija, uvjerena sam da ne bi mogla koristiti svoje pravo na neiskorištenu naknadu, jer si je se odrekle u sljedećm korištenju. no, kako bi bila siguran, jednostavno pitaj na burzi.

Ovo je točno.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pretpostavljala sam da će odgovor biti takav,no sad mi to ionako više nije bitno. ipak, hvala na odgovorima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •