-
Arwen , mene su bili tražili za amex da uplatim onih 1000,00 kn što sam i učinila i kad sam ih nazvala predložili su mi da dalje plaćam iste mjesečne rate uz potpisivanje novog ugovora i ovjeru kod javn.bilježnika da u slučaju neplaćanja tih novodogovorenih rata sve ide odjednom na naplatu. Tako da sad plaćam cifru od 700,00 kn mjesečno.Budući da ti ne možeš uplatiti to što oni traže, ne znam što će biti.Pokušaj im objasniti koliko možeš uplatiti i kad, pa češ vidjeti.Naravno da oni odrede veći iznos i da traže uplatu odmah, ali ako vide da ti to tako ne možeš, možda će ti izaći malo ususret.Tako su i meni jednom prije isto za amex , za duplo manji dug kad sam kasnila s plaćanjem dali ultimatum: u roku par dana nekoliko tisuća kuna( tada sam ipak uspjela to platiti ), a ovaj put su bili više susretljivi tako da baš ne kužim kako to ide.Već sam pomislila da sve možda ovisi i o određenom djelatniku koji te zove za plaćanje, nemam pojma.Držim ti fige da uspiješ to riješiti.Ja sam svoje kartice već prerezala i sasvim mi dobro ide i bez njih.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma