Tko zna di toga ima za kupiti u Zagrebu i kolika je cjena
Tko zna di toga ima za kupiti u Zagrebu i kolika je cjena
Svojevremeno ih je imao TL. Ne znam cijenu.
Bilo ih je u Kiki, oko 100-njak kn, koliko se sjecam :/
mozda sam nabasala na loš, ali naš je šilt bio totalni shitex! k's kids
mi imali to iz Turbo limača. Katatrofa. Malena uopće nije dal da joj to nataknemo na glavu
Isto. Jednom kad smo uspjeli, voda je opet curila sa strane, jer kad bi bio dovoljno uzak, ne bi se mogoo ni nataknuti na glavicu. Aha, i također sa šiltom nikako ne možeš dobro oprati stražnji dio glave zbog gumice.iva2405 prvotno napisa
U svakom slučaju, niškoristi, završio naglavačke u smeću.
mislim da taj problem rješava samo puno priče, uvjeravanja i tješenja. j još uvijek negoduje kod pranja kose, ali žmiri i trpi, pusti ponekad i koju suzicu,onda obavezno zovemo tatu da provjeri kako je mirisan pa bude sav ponosan i objašnjava kako je bio hrabar...pomikaki prvotno napisa
![]()
I ja odustala od njega.
Mi peremo kosu tako sto MM drzi rucnik da joj vode ne ide na oci ...uglavnom prilikom pranja smocimo minimum 4-5 komada....ali super koristi. Nema vristanja![]()
Vec sam pisala na slicnim temama, nas je spasila mala djecija stolica na koju sjedne uz rub kade (s jastukom da bude visi), zagrne se rucnikom i peremo kao u frizerskom salonu, nagne glavu unatrag.
Pomalo mu i pridrzavam glavicu da ne zulja, ugl. uspijemo oprati bez negodovanja :D
identično, samo što si ručnik drži sama, a moraju biti posebni mali ručnici samo za tosweetmint prvotno napisa
jel to oni nas ponekad zahe***aju preko mjere?