Imamo u fridzu, u papirnatom skarniclu, vrganje koji stoje jos od nedjelje. Izgledaju ok, mirisu ok, nisu pljesnjivi, samo su im klobuci malo mekaniji.
jel to ok?
Jel si mozemo muz i ja to napraviti za veceru, ili ce nam djeca ostati sirocad?
Imamo u fridzu, u papirnatom skarniclu, vrganje koji stoje jos od nedjelje. Izgledaju ok, mirisu ok, nisu pljesnjivi, samo su im klobuci malo mekaniji.
jel to ok?
Jel si mozemo muz i ja to napraviti za veceru, ili ce nam djeca ostati sirocad?
a zakaj prvotno napisa
![]()
Steta vrganja,ali ne bih ni ja![]()
Ja bih...![]()
Znam da talijani vrganje narežu na kriške pa ih drže vani da se posuše (i jedu u svim fazama sušenja) .
Što će im onda biti ako su u hladnjaku pet dana?
U najgorem slučaju dobiti ćete trčkalicu...a zakaj prvotno napisa
![]()
nazovi neki restoran i pitaj
Ja bih...Što mislite koliko stoje one gljive koje vam serviraju u restorani...ili pizzeriji.....Go for it...
pojeli 8)
jos smo zivi.
do kad cemo, ne zna se...
javljaj se sad redovno svakih par sati na temu![]()
Niko se nije javio na temu još od juče. A zakaj se nije javila od petka.
Jesu li ovde svi popapali gljive :shock:
tu sam, sve je ok![]()
hvala na brizi! i na savjetima.