-
jako je fina štrudla od dunja, radite je jednako kao i od jabuka, a mogu se i pomiješati jabuke i dunje, i dodati orahe narezane na manje komadiće.
Jednom sam jela dunje u vinu, narežu se na polovice i stave na tepsiju, mislim da ih treba položiti prema dolje prerezanom stranom, sve se zalije s malo crnog vina (tako da dno tepsije bude pokriveno s pola prsta do prst vina) i malo meda i stavi peći (ne znam na koliko, improvizirajte). Poslužite na plitkom tanjuru s malo tog vina s medom, i još nakapajte malo meda po dunjama. Ja sam to jednom jela u restoranu pa sam poslije pokušavala doma. Ali bolje je bilo u restoranu... mislim da je u rupi u sredini bilo i nekih mljevenih oraha/badema/lješnjaka zamješanih s tim vinom i medom pa po žličicu u svaku dunju ali možda je to bolje staviti na kraju da se mogu peći položene prema dolje da upiju vino. I pokrijte nečim tepsiju dok se peče.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma