-
covjece ne ljuti se(na drvenoj podlozi)
bas listam ovaj besplatni primjerak iz city centra one,i na stranici djecjeg kutica pisu o stolnim drustvenim igrama za djecu,te je na slici drustvance oko covjece ne ljuti se,koji je napravljen od svjetlog drveta,figurice su izgleda plasticne no nisam sigurna.
Je li netko takvo sto sreo za kupiti,ima li toga u zg te po kojoj cijeni,ako znate?
mislim da sam takav nekakav(ako ne i isti) vidjela u onom habbylandu,iza pulta stoji,na ponudi djeci za igranje(ne znaju gdje je kupljen).eto,molim ako tko zna o cemu pisem,molila bih informaciju..
-
pliz mazni razmak poslije zareza
jedva sam procitala
-
ah, ma je li?
jel ovako?
hvala, nisam toga bila svjesna.
-
nema na cemu
fakat se tesko cita onakvo, gotovo nerazdvojeno
-
Joj, fakat, kak je to dobra stvar. Ja ga imam, al sam skroz zaboravila na njega...moram malo prokopati da ga nađem.
Kupljen prije 2 godine u Nami na trgu za nekih 50-ak kunića. Figurice su drvene i spremljene su u drvenu kutiju na koju je naslikan čovječe i ona se samo otvori i preokrene na stol i udri
Mislim da bi ga moglo biti i po dućanima tipa Mercatone, Getro, Metro...
-
-
zahvaljujem,
no to ipak nije ono sto sam imala na umu..
kakogod,hvala na trudu..
-
nisam pojasnila da ne trazim takav,u kutiji koja se preokrene pa se na njezinoj povrsini igra, vec onaj koji ima tu drvenu plohu u "komadu" (poput recimo ovece daske za rezane povrca) , i na njoj napravljena udubljenja za figuricu koja ide i sl.
-
Ida Didacta?
Oni su opremali naše vrtiće. Doduše, nemaju oni maloprodaju (i igračke im nisu badava, ali vrijede svaku lipu) ali probaj potražiti... Ja sam vidjela takve stvar i još hrpu motoričkih čuda na izložbi koju je organizirala Udruga odgajatelja prije par godina.
-
nasla sam sto trazih..
prekrasan drveni covjece ne ljuti se u importane galeriji, tamo dolje kod onih kafica, u trgovini a-ha (valjda se tako zove? ) gdje ima lijepi asortiman waldorfskih i ostalih zanimljivih, kvalitetnih igracaka.
cijena je na nivou kvalitete (dakle, skupo) ali vidim, vrijedi..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma