pa iz svoje okoline mogu reći da vidim da mame generalno ne znaju da mlijeko ne nestane samo tako i da moje frendice koje imaju djecu sve redom daju adaptirano i to upravo iz navedenog razloga, pred prvim problemom, prvim skokom u razvoju su posustale jer "nemaju dovoljno mlijeka" a da ih se sa svih strana bombardira informacijom da je umjetno mlijeko jednako dobro ako ne čak i bolje. ja sam uglavnom kada me pitaju da li još dojim( 9mj. tek i planiram još duuugo) neka čudakinja :? . iskreno mislim i da tu ima malo mamine komocije pa je jedna tako od početka rekla da kaj bu ona dojila jer želi spavati po noći! njen muž me molio da s njom razgovaram i uvjerim da radi grešku ali ona je odlučila( danas joj je mala na AD-u i ne spava
)

. ja sam uglavnom kada me pitaju da li još dojim( 9mj. tek i planiram još duuugo) neka čudakinja :? . iskreno mislim i da tu ima malo mamine komocije pa je jedna tako od početka rekla da kaj bu ona dojila jer želi spavati po noći! njen muž me molio da s njom razgovaram i uvjerim da radi grešku ali ona je odlučila( danas joj je mala na AD-u i ne spava
)
Odgovori s citatom