Drage moje cure i mala garava![]()
Tek sada kada čitam vaša iskustva shvatila sam da ni moja punkcija nije bila bajna![]()
Na stolu me doktor nije puno mrcvario ali imala sam 16 folikula i od toga 11 js. Ja sam toliko bila sretna što ih je dosta dobrih da nisam ni razmišljala o tome koliko mi je loše...![]()
Još u onoj maloj sobici ležala sam sklupćana i trpila bol, ali najgore je bilo kada sam se ustala.
MM me nije prepoznao skoro koliko sam se izobličila od bolova...![]()
Gledam u njega i vidim da mu se usne miču ali ne čujem glasove, čekaonica mi se počela vrtiti, u prisima pritisak i znoj koji me probio u 2 sekunde kroz majicu..
Legla sam u hodniku na krevet kojeg vidim da na žalost više nema, a meni je život spasio u tom trenutku...
Cure koje su tada bile sa mnom na punkciji su mi pomagale kao i MM-u koji se uspaničio...![]()
Doktor je rekao da se obavezno javim ako mi se opet ponovi tako nešto...ali kod kuće je bilo bolje....
Mislim da je to reakcija organizma i držim svim hrabrim curama fige da im punkcije prođu što bezbolnije i uspješnije....
Ja samo zahvaliti dragom Bogu da smo trudni pa je to barem za sada iza nas...![]()