Results 1 to 21 of 21

Thread: Neugodne, smiješne situacije!

Default Neugodne, smiješne situacije!

Da li je moguće da postoji tema ovakva gdje bismo pisali svoje najneugodnije i najsmiješnije stvari koje su nam se dogodile,dani kad smo poželjeli propast u zemlju od srama, kao što djeca imaju svoje bisere sigurna sam da mnogi imaju svoje, pa da se malo i nasmijemo!!!!!

Ne znam gdje bi drugdje ovo smjestila ( ali bilo je i banalnijih stvari ovdje )!!

(ja nažalost ne mogu započeti jer mi ništa ne pada napamet , ali sjetit ću se već nečega )

melange's Avatar

nema šanse

RozaGroza's Avatar

Quote Originally Posted by melange
    nema šanse
    Topic ili nema šanse da nam ispričaš svoju sramotu?

Ja imam jednu smješnu situaciju, iako vidim da će mamma san brzo ključat ovaj topic

Selili smo se iz jednog stana u drugi, išla sam tad srednju školu. Idemo sestra i ja cestom, nekih 100 metara prije ovog novog stana i nosimo svaka po 2 velike vreče nekog suđa, plastične zdjelice, neke poklopce itd. Kad iz suprotnog smjera dolazi Šime, najzgodniji frajer u gradu koji se meni onako lagano sviđao i jedno 10 metara prije nego smo se susreli i trebali pozdraviti, ljosnem ja ko kruška i sve one teče (ne baš prenove-više starinske) zdjelice, poklopci itd se prospe po cesti...Šime gleda, pak-šu nije pomogao nego puknuo od smijeha...

Uglavnom nije mi se baš više sviđao iza toga, a pretpostavljam da nisam više imala ni šanse

Ništa previše filozofski oko toga, ali znam da nikad neču tu neugodno-smješnu scenu zaboraviti.

RozaGroza's Avatar

Uuuuuuuuuh upravo se sjetih još jedne gluplje.
    Radim na jednom festivalu kao PR i gost festivala je bio Christopher Walken (Bezglavi jahač iz meni predragog filma Sleepy Hallow). I predstave mene njemu, i ja mu stisnem ruku oduševljeno, i umjesto da rečem nešto suvislo izvalim:

Oh My God, you do look like a headless horseman!

Koja glupača! Samo čekam kad če u Oprah show ili negdje drugdje spomenut to kao najdebilniji Fan upad svih vremena!

ivy's Avatar

Quote Originally Posted by RozaGroza
    Radim na jednom festivalu kao PR i gost festivala je bio Christopher Walken (Bezglavi jahač iz meni predragog filma Sleepy Hallow). I predstave mene njemu, i ja mu stisnem ruku oduševljeno, i umjesto da rečem nešto suvislo izvalim:

Koja glupača! Samo čekam kad če u Oprah show ili negdje drugdje spomenut to kao najdebilniji Fan upad svih vremena!
    Roza

[
    Ja imam jednu smješnu situaciju, iako vidim da će mamma san brzo ključat ovaj topic

A možda i hoće, ali ne znam zašto ne bi imali jednu temu gdje ćemo se malo i nasmijat, nećemo chatat, nego pisat smiješne doživljaje.....ne želim sad previše uspoređivat i tako....ali tema... Sve dobre stvari je super i sve tako, nemam ništa protiv nje i sama sam sudjelovala, ali da je filozofska baš i nije....

A tko zna možda se malo i posvadimo i izfilozofiramo ako mislm da nečiji događaj npr. nije uošće smiješan, niti sraman

Quote Originally Posted by ivy

Roza

Moja sramota br. 1:

Prije 10-ak godina otišla sam u autopraonicu i budući da smo aute uvijek prali doma na dvorištu, nisam imala pojma o autopraonicu ni što im znači ono "automatska" . I stanem ja lijepo u red i kak sam prčkala po radiju nisam gledala kaj piše ispred ulaza. Dečki su pošpricali prije auto pa se i voda cijedila po staklu, nisam imala ni naočale, pa nisam više vidjela van iz auta. Dođem ja na red, krenem polako i tip mi pokaže da stanem. Stojim i odjednom mi se auto par put trzne ko da je nekaj povuklo i sve stane. Vidim da se dečki iz praonice drže za glavu, jedan mi pokuca na staklo sav izvan sebe od bijesa i počne se derati: gospodična, pa kaj je vama, ne vidite kaj piše, ugasite motor i spustite ručnu!. Ja uopće nisam imala pojma kak to funkcionira pa sam mislila da se ja moram zapelati kroz to, dobro da nisam krenula.
    Cijeli sistem je krepao, auto ispred mene je ostao unutra, a ja sam umirala od srama. Onda su zvali šefa, koji je otvorio ormarić na zidu i sve pokrenuo. Sva sreća čovjek je bio jako ljubazan i rekao da će sve biti u redu i nek se ja ništ ne brinem, ali nisam nikad poslije išla tam jer sam bila uvjerena da me se sjećaju.

ajajjj............

Vishnja's Avatar

Moj prvi porodjaj. Situacija idilicna: ja pod trudovima, lezim na krevetu za klistir, zbog posebnih uslova u porodilistu (odmah nakon bombardovanja) i nedostatka prostora, sa mnom i sestrom u sobici jos tri zene. Sestra uvodi cevcicu i pocinje da sipa vodu, a onda skrene pogled sa jelte, moje pozadine nagore, lice joj se ozari i ona se, sva odusevljena, seti da sam kao srednjoskolka tu dolazila na praksu, seti se i mog imena i sva ganuta caska sa mnom dok se ja glupo smeskam sve trudeci se da ne napravim nered pred njom i svim onim zenama...
    Ne znam da li sam se u zivotu gluplje i neprijatnije osecala...

puhovi obožavaju smokve's Avatar

Quote Originally Posted by ivy

Roza
    hahahahahahaha genijalno!!!
    kaj ti je odgovorio? vjerojatno - "thank you"?

RozaGroza's Avatar

Da je bar! Samo me bljedo pogledao, malo onako kimnuo glavom i krenuo dalje.

Vishnja i Sirius - dizaster Mislim ovo sa porodom i to je nekako Vishnji nametnuto jadna, mogu zamislit kako si se osječala, ja bi vjerovatno trpila i pozelenila dok ova ne ode....ali Sirius!!! Sigurna sam da te se sječaju

KayaR's Avatar

Moja friska sramota;
    nakon porodjaja,dan otpusta...
    Moja cimerica i ja cekamo u sobi za otpustni pregled....
    I stignemo na red,pita Dr-da li ste potpisale papire?
    Kakve papire?-nismo-kazemo mi...
    Pa hajte potpisati najpre papire-rece ona i krenu van iz sobe....
    I nas dve poslusne krenusmo za njom....niz duuuugi hodnik...u sve razdrljenim dojecim spavacicama....
    I naposletku ona udje u neku salu....prepunu doktora(bar 30 njih svi u belim mantilima)koji tiho razgovaraju i nesto cekaju,i sede za stol nas i ne primecujuci...
    Nas dve lude stale i cekamo i mi,sve zakopcavajuci spavacice nabrzaka da nam ne vire sise van
    Kada su vec sve oci bile uprte u nas,okrete se i ta Dr,sablaznjeno nas upita-pa sta vas dve tu radite? :?
    A mi u glas-pa cekamo da potpisemo papire za otpust
    A ona se iskolaci-kakve papire,pa ovo je kolegij,cekamo nacelnika da pocnemo :shock: papiri se potpisuju u sobi br....u to nailazi i nacelnik...
    Auhauhauh grcc,naizvinjavasmo se sve iduci unazad do vrata,pa potom izletesmo iz sale
    Kakav uzas
    Vristale smo do smeha,sigurno su nas prepricavali danima

Trina's Avatar

Quote Originally Posted by KayaR
    Moja friska sramota;
    nakon porodjaja,dan otpusta...
    Moja cimerica i ja cekamo u sobi za otpustni pregled....
    I stignemo na red,pita Dr-da li ste potpisale papire?
    Kakve papire?-nismo-kazemo mi...
    Pa hajte potpisati najpre papire-rece ona i krenu van iz sobe....
    I nas dve poslusne krenusmo za njom....niz duuuugi hodnik...u sve razdrljenim dojecim spavacicama....
    I naposletku ona udje u neku salu....prepunu doktora(bar 30 njih svi u belim mantilima)koji tiho razgovaraju i nesto cekaju,i sede za stol nas i ne primecujuci...
    Nas dve lude stale i cekamo i mi,sve zakopcavajuci spavacice nabrzaka da nam ne vire sise van
    Kada su vec sve oci bile uprte u nas,okrete se i ta Dr,sablaznjeno nas upita-pa sta vas dve tu radite? :?
    A mi u glas-pa cekamo da potpisemo papire za otpust
    A ona se iskolaci-kakve papire,pa ovo je kolegij,cekamo nacelnika da pocnemo :shock: papiri se potpisuju u sobi br....u to nailazi i nacelnik...
    Auhauhauh grcc,naizvinjavasmo se sve iduci unazad do vrata,pa potom izletesmo iz sale
    Kakav uzas
    Vristale smo do smeha,sigurno su nas prepricavali danima

kahna's Avatar

Baš sam se mislila preko ljeta da bi otvorila ovakvu temu, a upravo iz razloga kaj mi se dogodilo.

Samo ću kratko:
    Skinula sam se na plaži u obične bijele gaće :shock:
    I bila tako nekoliko minuta i trčkarala za Lukom, dok mi frendica u čudu nije rekla:
    ... pa ti imaš bijele gaće!

Sva sreća da sa grudnjak presvukla.

kahna's Avatar

sa=sam

zabila sam se svom snagom u vrata u Konzumu ...neotvorena naravno 8) ...baš kao u filmovima
    čovjek koji mi je dolazio u susret se stresao i uhvatio za glavu i suosjećajno me pitao jesam li dobro...moram li napominjati da nisam duuugo išla u Konzum 8)

bundevica's Avatar

MM i ja smo išli u trgovinu pokupovati neke sitnice za proslavu Karlovog rođendana u vrtiću i usput šta nam još treba za kuću. Na parkiralištu smo razdvojili namirnice za kuću u jednu vrećicu, a ostalo za vrtić u drugu. Nakon toga je MM odveo dečke u vrtić (s vrećicom), a ja kod kuće iz druge (iste takve) vrećice vadim stvari. Odmah sam primjetila da ima samo 2 kutije kondoma, a kupili smo 3. :/
    Kad je MM došao doma i pretresli situaciju, skužili smo da je jedna kutija kondoma ispala u prtljažniku van iz vrećice i MM ju stavi u jednu vrećicu. Ali to je bila vrećica za vrtić!!!! Došlo mi je da se bacim s balkona.
    Možete zamisliti šta su tete mislile kad su iz vrećice izvadile jabuke, banane, suho voće, kapice, balone i kutiju kondoma! A tek sramote kad sam došla po djecu i "Teeeta, jeste vi možda našli nešto moje u vrećici?", a i teta se crveni "Jesam, jesam, spremila sam vam u vrečicu".
    Zemljo, otvori se!

RozaGroza's Avatar

Bundevica

Vishnja's Avatar

Devojke... !

Osoblje foruma mamma san's Avatar

Na žalost, topic nema veze sa ovim pdfom i forumom.