Franice prestrašno da te je dočekao taj paketić za bebe
Mene moj doktor nikad od poroda nije došao pogledati, nije došao pitati kako sam. Neonatologica je ušla u moju sobu jedno 2 sata prije poljetanja helihoptera (koji je čekao od 9 ujutro do 14 da poleti radi birokracije) i rekla da: Dvojak 1 je u boljem stanju i samostalno diše, Dvojak 2 je disao samostalno ali je sada na respiratoru Ona je moju dijecu nazivala dvojak 1 i 2!!! Kada su napokon poletili, niti jedan doktor, sestra niti itko nije došao do mene, i kad sam ja otišla do njih i tražila da me puste jer idem u Split svojoj dijeci, morala sam potpisati brdo dokumenata da idem na vlastitu odgovornost.

Da ne govorim da su me prije cerklaže natjerali da potpišem da je zahvat na vlastitu odgovornost :? i nako što su sve zeznuli, doktori su mi odbili dati sve nalaze, jer kao meni pripada samo otpusno pismo u kojem su napisali bajku, a kao na nalaze nemam pravo. Naravno da je to sve napravljeno jer su se bojali tužbe.

Teško je govorit o mržnji, a kako li je tek teško svaki dan se boriti s tim da joj se ne prepustiš i zaista zamrziš ljude koji su to napravili! Ali nekako predala sam se vjerovanju da postoji razlog za sve, i da su ti odvratni doktori bili dio sudbine...ali svejedno, mogli su biti malo pristojniji, osječajniji, mogli su bar malo olakšat tragediju koju smo prolazili. I najvažnije od svega MOGLI su poslat helihopter bar 3-4 sata prije, jer tada bi moji dečki imali puno veče šanse. Pedijatrica u Splitu je rekla da su bar rođeni negdje drugdje ili da su bar došli malo prije